Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

merhaba arkadaslar ,dun aksam ızlerken aklıma takıldı bu cemılenın hıc bır akrabası yok mu ?neden hayatta bu kadar tek basına kalmıs bır sekılde gosterılıyor buna anlam veremedım ...

bencede çok abartıldı tamam tecavüz çok kötü birşey ama sonuçtaeski kocası yani bu kadar kafayı yemesi o banyo sahneleri çok abartı fatma gül bile 4 erkek tecavüz etti bu kadar etkilenmedi yani üstelik nişanlı bir kızdı hayalleri vardı ama cemile sanki ilk kezyaşamış gibi bunalıma girdi .

işte bu yani benimde anlayamadığım noktalar bunlar zatenn..
benim gbi düşünenlerde varmış..

çok sağ ol. şuan duyduklarımı sindirmeye çalışıyorum vay beee :26:

daha abartırlarda abartırlar artık bende üzülüyorum tabiyki hele osmanın durumuna ..neyse bakalım izleyip göreceğiz :) anlayışın için tşekkürler bu arada =)

içim karardı artık valla dizide yaa..
birazda gülelim istiyorum hep üzüntü hep üzüntü...
çok yavaşladılar artık dizi ağır gidiyo...

Oldu canım kocamı seviyorum çocuğumun babası diye bana böle bişeye yeltencek bende bu kadar bunalıma girmeyecem ..

Senin yaş kaç bilmem ama yaşın bunu anlamaya müsait değil herhalde ...

Ortada bir anne ve kadın var bunuda unutma olurmu.....

dün aynısını eşime söyledim :)) çok abarttı cemile

bu yorumu yaparken çok düşünmüştüm acaba yanlışmı olur diye ama çok arkadaş aynı düşüncede demekki ilk defa bu kadar beğeni aldım demekki yanlış düşünmemişim tşkler

bende aynı fikirdeyim bizi bunalıma sokmak için ellerinden geleni yapıyorlar hiç güzel giden bir şey yok ya dizide hele akşamki bölümü tam bir dramdı yeter artıkkkkkk

aliyi bıçaklıyacak kadar etkilenmesi gerekiyordu çünkü bir sonraki sahnenin sebebi olması gerekiyor..

etklenmicek kadar değil zorla ve acımasızca yapılan birşeydi bence olması gereken kadardı cemile...

merhaba arkadaslar ,dun aksam ızlerken aklıma takıldı bu cemılenın hıc bır akrabası yok mu ?neden hayatta bu kadar tek basına kalmıs bır sekılde gosterılıyor buna anlam veremedım ...

evt ya gerçekten yumurtadanmı çıktı acaba :44: oda tek çocuktu galiba iyiki hasefe hanım varmış yoksa ne yapardı öyle kaynana zor bulunur.

Çok merak ediyorum..
Cemile'yi eleştirenler..
Siz bu duruma düşseniz siz ne yapardınız?
Empati kurarak konuşalım bence..
kadın rolünün hakkını fazlasıyla veriyor..

Son düzenleme:
kimi yorumlarda ne vardı bu kadar abartacak denmiş sonucunda eşi denmiş ama bu nasıl bir dizi izleme anlayışı ali ve cemile boşandı nikah yok ki aralarında ha eski kocası ha hiç tanımadığı biri cemile için bu fark etmiyor artık banyo sahnesinde temizlenmem lazım dedi yani kirlendiğini hissediyor ki bu zorbalıkla olunca kirlenmektir bence yaşamadım ama bunun böyle olcagı kanısındayım allah kimsaya bu tür seyler yasatmasın zor bişey ayrıca fatmagül günlerce konusamadı oda sarsıldı hatta tedavi olmaz iyileşmek istiyorum dedi yani oda yıprandı

Cemile tecavüze uğrayınca ne yapacaktı pekii kalkıp giyinip hiç birşey olmamış gibimi davranacaktı acaba?
Tecavüzün hiç bir şeklide affedilir yanı yoktur ayrıl yada ayrılma eşinden resmen hayvanlıktır bu...
Hayvan bile hayvana istemediği sürece bunu yapamaz ....

dizinin çok abartıldığınha bende katılıyorum ama ne demek "sonuçta eski kocası"??? bu nasıl bir mantıktır? kim olursa olsun kocanız bile olsa sizinle zorla birlikte olmaya yani tecavüze hakkı yoktur.

kizlar suna bi bakin sizce dogrumudur bna brz reklam gibi geldi ama

"Öyle Bir Geçer Zaman ki"de Berrin karakterini canlandıran Yıldız Çağrı Atiksoy, yaşadığı cilt probleminden kurtuldu.Genç oyuncu 'pembe maske' tedavisi uygulandı ve Atiksoy 5 kürlük tedavi sürecinin ardından pürüzsüz bir cilde kavuştu.

bu arada dunku bolumde cemilenin abarttigini hic dusunmuyorum sizinle zorla iliskiye giren biri esinizde olsa bu tecavuzdur... ve oyle kolay kolay atlatilacak bsy degil. fatmagul bu kdr etkilenmedi yazilmis o yuzden hastanede yatti , intihar etmek istedi hic konusmadi kimseyle dmi

ustelik senaristler fatmagule oyle yap demisler oda yapmis kiyaslamakta sacma bence ama neyse...

Yeni kocasıda olsa böylemi düşünürsünüz acaba ? Merak ettimm şimdii ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…