Cemile Aylin intihar ederken karnını okşuyodu. Galiba kesin hamile :26:
Hamile ya
Öyle Bir Geçer ki dizizinin senaryosunun, dizinin senaristinin laptopunu tamir eden kişi tarafından internete sızdırıldığı iddiaları ortalıkta dolanıyor. İşte iddaa edilen Öyle Bir Geçer Zaman Ki senaryosu :
1) Ali Kaptan’ın tecavüzünden sonra CEMİLE Hamile kalacak!
2) Balıkçı bu çocuğa sahip çıkacak
3) Aylin, Mesude & Soner yakınlaşmasından sonra intihara teşebbüs edecek.
4) Mesude ve Soner evlenecek.
5) Mete plak çıkardıktan sonra ünlü olacak
6) İnci öğretmen eşinden ayrılacak, Mete ile birlikte olacak. Fakat hastalığından dolayı Mete'yle evlenemeden ölecek.
7) Ahmet hapise düşecek. Berrin’i çok zor günler bekliyor. Ahmet hapise düşünce Hakan Berrin’e yardım edecek ve Berrin bu yaptıklarından dolayı Hakan’dan hoşlanmaya başlayacak.
9) Caroline, hırsızlık ve dolandırıcılıktan hapse düşecek .
10) Hasefe Hanım olaylara daha fazla dayanamayıp kalp krizi geçirecek.
11) Küçük Osman büyüdüğünde babasını öldürecek ve dizi bitecek.
birkac hafta önce okumuştum.. 1 ve 3. madde tuttu bakalım digerlerine :)
ben cemilenin artık abarttığını ta geçen bölümde söyledim ama tepki yağdı,bence diziyi mükemmel özetlemişsiniz tebrik ederim vallaahaa.Lütfen birileri senaristlere şunları söyleyebilir mi?
1- Ali'yi bu kadar psikopat manyak zorun mısınız? Adam bir avuç ateş, bulunduğu yeri yakıyor mübarek...
2-Cemile gerçekten abartı, çok mıymıy bir role büründürdüler kadını...
3- Tamam Mete harika bir oyuncu ama bi erkek de cart curt herşeye ağlar mı be kardeşim...
4- Soner bu kadar zeka yoksunu, iş güç sahibi adam ne işi var lise talebesiyle, hiç mi hatun kalmamış memlekette...
5- Murat, tövbe Yarabbim ne uyuz bişey ya, o her sırıttığında ben sinir oluyorum...
6- Birileri Berrin'le Ahmet' e gerçek aşkın sürekli öpüşmekten ibaret olmadığını, sevgi kavramını kesinlikle yansıtamadıkları da söyleyebilir mi bi zahmet...
Bu diziyle ilgili her geçen gün umutsuzluğum artıyor, ne yazık...
Lütfen birileri senaristlere şunları söyleyebilir mi?
1- Ali'yi bu kadar psikopat manyak zorun mısınız? Adam bir avuç ateş, bulunduğu yeri yakıyor mübarek...
3- Tamam Mete harika bir oyuncu ama bi erkek de cart curt herşeye ağlar mı be kardeşim...
4- Soner bu kadar zeka yoksunu, iş güç sahibi adam ne işi var lise talebesiyle, hiç mi hatun kalmamış memlekette...
5- Murat, tövbe Yarabbim ne uyuz bişey ya, o her sırıttığında ben sinir oluyorum...
6- Birileri Berrin'le Ahmet' e gerçek aşkın sürekli öpüşmekten ibaret olmadığını, sevgi kavramını kesinlikle yansıtamadıkları da söyleyebilir mi bi zahmet...
Lütfen birileri senaristlere şunları söyleyebilir mi?
1- Ali'yi bu kadar psikopat manyak yapmak zorun mısınız? Adam bir avuç ateş, bulunduğu yeri yakıyor mübarek...
ben cemilenin artık abarttığını ta geçen bölümde söyledim ama tepki yağdı,bence diziyi mükemmel özetlemişsiniz tebrik ederim vallaahaa.
çok haklısın. izlediğim tek bu dizi vardı yeni sezonda ama giderek saçmalamaya başladı.
İnanın büyük bir şevkle izlemek istediğim bir dizi ama kendi kendime bile savunamıyorum artık...
Tecavüz olayından sonra ben de film koptu sanırım...
dizi sizce de sıkıcı olmaya başladı mı :97:
ben dün sürekli kanal değiştirdim sahneler baydı genelde
zaten bir yerden sonra artık yahşi cazibeyi izledim.. çok komikti simgenin roman halleri
Esime diziyi anlatiyordum, Caroline Ali'yi kurtarmak icin sart kostu diyince, evimi istedi dedi hemen.. Nerden anladin diye sasirdim, bunda anlasilmayacak ne var, herseyi tahmin edecek hale geldik hic bisey supriz degil artik dedi..
Ikimizde Mete'nin hayraniyiz, cok guzel yapiyor rolunu gercekten. Dun Inci hocayla olan sahnesinde, Inci hoca vedalastiginda gozleri doldu, kipkirmizi oldu ama hic kirpmadi gozleriniresmen oylece kaldi.. gercekten cok zor bunu basarmak.. mimikleri, bakislari felan cok guzel
evet bencededizi sizce de sıkıcı olmaya başladı mı :97:
ben dün sürekli kanal değiştirdim sahneler baydı genelde
zaten bir yerden sonra artık yahşi cazibeyi izledim.. çok komikti simgenin roman halleri
sıradan olmaya başladı....aynen öyle. bi dizi başlıyo güzel bişekilde bakıyolar çok izleniyo reyting fazla artık koyveriyolar senaryoyu nasılsa izleniyo diye.
olayları tahmin edebiliyoruz artık...böyle olmamalıDun esim ilk defa bu aksam ben izlemiyorum, artik onlarda reyting kolesi oldu dedi ve hic oturmadi bile TV basina. Beraber zevkle izledigimiz tek diziydi.. Dun bende eskisi gibi tat alamadim diziden. Soner beni gicik etti, Cemile ayri gicik etti...
Hamile kalacagini felan okumustum ama o kadarda abartmazlar insallah diyordum.. 1 ay gectikten sonra tuvalete kosup kusmasinda bi oooff cektim ki.. Guzelim dizimiz yine klasik Turk dizisi, ve senaryosu tahmine edilebilecek basitlige geldi dedim.. uzuldum dogrusu
hemde çok sıkmaya başladı ben daha ilk başta sıkıldım cemilenin okarakoldaki halinden sonra nerdeyse [ ali sana iyi yapıyor] demek geldi içimdenolmaz bu kadar yani iyice cılkını çıkardılar artık diziye bir çeki düzen vermeliler bence yoksa tepetaklak gidecek
Eskisi kadar zevk vermiyorr öle sallamasyonnn devam ediliyor diziyee..
Bir yapaylık varr....birde konu hiçmi ilerlemezz...
Bu bir ailenin çektiği acılarınnn dizisimi öle oldu artık...
Bir ailenin baŞına ancak dizlerde bu KADAR olay üst üste gelirr.....
Bu hafta öle ara ara baktımm..nerde daha öncee merakla beklenen bölümlerr..
Yavaş yavaş herkess bırakıyorr....izlemeyi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?