Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

Öyle Bir Geçer ki dizizinin senaryosunun, dizinin senaristinin laptopunu tamir eden kişi tarafından internete sızdırıldığı iddiaları ortalıkta dolanıyor. İşte iddaa edilen Öyle Bir Geçer Zaman Ki senaryosu :

1) Ali Kaptan’ın tecavüzünden sonra CEMİLE Hamile kalacak!
2) Balıkçı bu çocuğa sahip çıkacak
3) Aylin, Mesude & Soner yakınlaşmasından sonra intihara teşebbüs edecek.
4) Mesude ve Soner evlenecek.
5) Mete plak çıkardıktan sonra ünlü olacak
6) İnci öğretmen eşinden ayrılacak, Mete ile birlikte olacak. Fakat hastalığından dolayı Mete'yle evlenemeden ölecek.
7) Ahmet hapise düşecek. Berrin’i çok zor günler bekliyor. Ahmet hapise düşünce Hakan Berrin’e yardım edecek ve Berrin bu yaptıklarından dolayı Hakan’dan hoşlanmaya başlayacak.
9) Caroline, hırsızlık ve dolandırıcılıktan hapse düşecek .
10) Hasefe Hanım olaylara daha fazla dayanamayıp kalp krizi geçirecek.
11) Küçük Osman büyüdüğünde babasını öldürecek ve dizi bitecek.

ben 2. maddenin tutacağını sanmıyorum hasafe çenesini tutamadı ali kaptan bilmeseydi olurdu belki evlencekler diye neler yaptı cemileye çocuğu da duyunca iyice delirir ne yapar eder bunada engel olur

Lütfen birileri senaristlere şunları söyleyebilir mi?

1- Ali'yi bu kadar psikopat manyak yapmak zorun mısınız? Adam bir avuç ateş, bulunduğu yeri yakıyor mübarek...

2-Cemile gerçekten abartı, çok mıymıy bir role büründürdüler kadını...

3- Tamam Mete harika bir oyuncu ama bi erkek de cart curt herşeye ağlar mı be kardeşim...

4- Soner bu kadar zeka yoksunu, iş güç sahibi adam ne işi var lise talebesiyle, hiç mi hatun kalmamış memlekette...

5- Murat, tövbe Yarabbim ne uyuz bişey ya, o her sırıttığında ben sinir oluyorum...

6- Birileri Berrin'le Ahmet' e gerçek aşkın sürekli öpüşmekten ibaret olmadığını, sevgi kavramını kesinlikle yansıtamadıkları da söyleyebilir mi bi zahmet...

Bu diziyle ilgili her geçen gün umutsuzluğum artıyor, ne yazık...

Son düzenleme:
ben cemilenin artık abarttığını ta geçen bölümde söyledim ama tepki yağdı,bence diziyi mükemmel özetlemişsiniz tebrik ederim vallaahaa.

çok haklısın. izlediğim tek bu dizi vardı yeni sezonda ama giderek saçmalamaya başladı.

hay ağzına sağlık ne güzel yazmışsın gerçekten abarttılar artık

ben cemilenin artık abarttığını ta geçen bölümde söyledim ama tepki yağdı,bence diziyi mükemmel özetlemişsiniz tebrik ederim vallaahaa.

çok haklısın. izlediğim tek bu dizi vardı yeni sezonda ama giderek saçmalamaya başladı.

İnanın büyük bir şevkle izlemek istediğim bir dizi ama kendi kendime bile savunamıyorum artık...
Tecavüz olayından sonra ben de film koptu sanırım...

dizi sizce de sıkıcı olmaya başladı mı :97:
ben dün sürekli kanal değiştirdim sahneler baydı genelde

zaten bir yerden sonra artık yahşi cazibeyi izledim.. çok komikti simgenin roman halleri

İnanın büyük bir şevkle izlemek istediğim bir dizi ama kendi kendime bile savunamıyorum artık...
Tecavüz olayından sonra ben de film koptu sanırım...

aynen öyle. bi dizi başlıyo güzel bişekilde bakıyolar çok izleniyo reyting fazla artık koyveriyolar senaryoyu nasılsa izleniyo diye.

Dun esim ilk defa bu aksam ben izlemiyorum, artik onlarda reyting kolesi oldu dedi ve hic oturmadi bile TV basina. Beraber zevkle izledigimiz tek diziydi.. Dun bende eskisi gibi tat alamadim diziden. Soner beni gicik etti, Cemile ayri gicik etti...

Hamile kalacagini felan okumustum ama o kadarda abartmazlar insallah diyordum.. 1 ay gectikten sonra tuvalete kosup kusmasinda bi oooff cektim ki.. Guzelim dizimiz yine klasik Turk dizisi, ve senaryosu tahmine edilebilecek basitlige geldi dedim.. uzuldum dogrusu

zaten bir yerden sonra artık yahşi cazibeyi izledim.. çok komikti simgenin roman halleri

hemde çok sıkmaya başladı ben daha ilk başta sıkıldım cemilenin okarakoldaki halinden sonra nerdeyse [ ali sana iyi yapıyor] demek geldi içimden olmaz bu kadar yani iyice cılkını çıkardılar artık diziye bir çeki düzen vermeliler bence yoksa tepetaklak gidecek

Esime diziyi anlatiyordum, Caroline Ali'yi kurtarmak icin sart kostu diyince, evimi istedi dedi hemen.. Nerden anladin diye sasirdim, bunda anlasilmayacak ne var, herseyi tahmin edecek hale geldik hic bisey supriz degil artik dedi..

Ikimizde Mete'nin hayraniyiz, cok guzel yapiyor rolunu gercekten. Dun Inci hocayla olan sahnesinde, Inci hoca vedalastiginda gozleri doldu, kipkirmizi oldu ama hic kirpmadi gozlerini resmen oylece kaldi.. gercekten cok zor bunu basarmak.. mimikleri, bakislari felan cok guzel

mete bu rolüyle ödül aldı....

evet bencede
aynen öyle. bi dizi başlıyo güzel bişekilde bakıyolar çok izleniyo reyting fazla artık koyveriyolar senaryoyu nasılsa izleniyo diye.
sıradan olmaya başladı....
olayları tahmin edebiliyoruz artık...böyle olmamalı

sezon finali değil final olmalı bence...

evet yaa Cemile çok mıy mıy kaldı. İlk bölümlerde ne güzeldi, nasıl mücadele veriyordu tabii yaşananlara bakarsakta kolay değil o kadar şeyin üstüne bi de o olay olunca bizde aynı durumda olurduk heralde. İnci ile Mete'nin sahnesi çok duygusaldı yaa.. Berrin ile Ahmet'in aşkı hiç inandırıcı olmuyor rol yapamıyor bu kız yaa.. Çocuk orada nasıl kaldı bir ay şaşılacak şey.. Kokması laızm ayooll kızın mandal felan takması lazım yanına yaklaşırken, sakallarda öle çok uzamamıştı..

Bence sanki bu olaydan sonra Soner evlenmeyecek belki de Mesude ile çekip gidecek. Mesudelerde o kadar para harcayıp nişan yaptıklarıyla kalacaklar gibime geliyor. Benden nefret et eme ölme dedi artık bilemiyorum. Nefret etmesi için birşeyler yapacak belki de içinde birşey kalmasın diye. Hesefe de ne gitti söyledi ona sanki olanları olacakları bilmiyor bir daha peşini bırakır mı Gün doğdu kaptana. Bakalım daha neler olacak ama valla birkaç hafta izlemesem çok birşey kaçırmam heralde o kadar yavaş ilerliyor..

Eskisi kadar zevk vermiyorr öle sallamasyonnn devam ediliyor diziyee..

Bir yapaylık varr....birde konu hiçmi ilerlemezz...

Bu bir ailenin çektiği acılarınnn dizisimi öle oldu artık...

Bir ailenin baŞına ancak dizlerde bu KADAR olay üst üste gelirr.....

Bu hafta öle ara ara baktımm..nerde daha öncee merakla beklenen bölümlerr..

Yavaş yavaş herkess bırakıyorr....izlemeyi...

Son düzenleme:

Aynen......

Ben Yaprak Dökümünün son dönemlerine benzetiyorum,o da çok çok sıkmıştı son iki sezon
...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…