biz her hafta kocamla oturup izlerdik, o benden çok meraklıydı ama dün açmadık bile, buna bakacamıza cazibeye bakar güleriz dedik, ona baktık
Lütfen birileri senaristlere şunları söyleyebilir mi?
1- Ali'yi bu kadar psikopat manyak yapmak zorun mısınız? Adam bir avuç ateş, bulunduğu yeri yakıyor mübarek...
2-Cemile gerçekten abartı, çok mıymıy bir role büründürdüler kadını...
3- Tamam Mete harika bir oyuncu ama bi erkek de cart curt herşeye ağlar mı be kardeşim...
4- Soner bu kadar zeka yoksunu, iş güç sahibi adam ne işi var lise talebesiyle, hiç mi hatun kalmamış memlekette...
5- Murat, tövbe Yarabbim ne uyuz bişey ya, o her sırıttığında ben sinir oluyorum...
6- Birileri Berrin'le Ahmet' e gerçek aşkın sürekli öpüşmekten ibaret olmadığını, sevgi kavramını kesinlikle yansıtamadıkları da söyleyebilir mi bi zahmet...
Bu diziyle ilgili her geçen gün umutsuzluğum artıyor, ne yazık...
Öyle Bir Geçer ki dizizinin senaryosunun, dizinin senaristinin laptopunu tamir eden kişi tarafından internete sızdırıldığı iddiaları ortalıkta dolanıyor. İşte iddaa edilen Öyle Bir Geçer Zaman Ki senaryosu :
1) Ali Kaptan’ın tecavüzünden sonra CEMİLE Hamile kalacak!
2) Balıkçı bu çocuğa sahip çıkacak
3) Aylin, Mesude & Soner yakınlaşmasından sonra intihara teşebbüs edecek.
4) Mesude ve Soner evlenecek.
5) Mete plak çıkardıktan sonra ünlü olacak
6) İnci öğretmen eşinden ayrılacak, Mete ile birlikte olacak. Fakat hastalığından dolayı Mete'yle evlenemeden ölecek.
7) Ahmet hapise düşecek. Berrin’i çok zor günler bekliyor. Ahmet hapise düşünce Hakan Berrin’e yardım edecek ve Berrin bu yaptıklarından dolayı Hakan’dan hoşlanmaya başlayacak.
9) Caroline, hırsızlık ve dolandırıcılıktan hapse düşecek .
10) Hasefe Hanım olaylara daha fazla dayanamayıp kalp krizi geçirecek.
11) Küçük Osman büyüdüğünde babasını öldürecek ve dizi bitecek.
birkac hafta önce okumuştum.. 1 ve 3. madde tuttu bakalım digerlerine :)
1.KK ayaklanmasısenaryo çalındı deniyor sanırım doğru,yazılanlar tek tek çıktı şimdiye kadar.madem öyle senaryoyu
değiştirsinlermesudeyle soneri evlendirmesinler
biz kk hanımları sonerle mesudenin evlenmesini istemiyoruz:113::113::113::113::113::113::113:
Lütfen birileri senaristlere şunları söyleyebilir mi?
1- Ali'yi bu kadar psikopat manyak yapmak zorun mısınız? Adam bir avuç ateş, bulunduğu yeri yakıyor mübarek...
2-Cemile gerçekten abartı, çok mıymıy bir role büründürdüler kadını...
3- Tamam Mete harika bir oyuncu ama bi erkek de cart curt herşeye ağlar mı be kardeşim...
4- Soner bu kadar zeka yoksunu, iş güç sahibi adam ne işi var lise talebesiyle, hiç mi hatun kalmamış memlekette...
5- Murat, tövbe Yarabbim ne uyuz bişey ya, o her sırıttığında ben sinir oluyorum...
6- Birileri Berrin'le Ahmet' e gerçek aşkın sürekli öpüşmekten ibaret olmadığını, sevgi kavramını kesinlikle yansıtamadıkları da söyleyebilir mi bi zahmet...
Bu diziyle ilgili her geçen gün umutsuzluğum artıyor, ne yazık...
Eğer senaryo doğruysa bu dizi izleyicisinin büyük kısmını kaybeder,bizler Aylin'le Soner evlensin,Ali'ye yaptıkları ödettirilsin,bence balıkçı Ali'yi sürüm sürüm süründürsün,adamda para var güç var ama oda Cemile gibi pasif,erkek dediğin pasif olur mu ya,hem Cemile'ye seni seviyorum diyor,hemde pısırık kalıyor,Cemile ayakları üstünde duran bir kadın olsun,Mesude ve paragöz Neriman avcunu yalasın,Caroline hapse girsin yada Ekber tarafından canına okunsun istiyoruz
Senaryo gerçekten çalındıysa ve internete düştüğü halde değiştirilmiyorsa dizinin tadı kalmadı demektir
1.KK ayaklanması
Yorumunuza katılmamak mümkün değil,dizide yansıtılanlar malesef günümüzdede varolan şeyler ama bunları bu kadar ayyuka çıkarmamalıydılar,başlarda kocasından korkan susan Cemile,boşanınca çocukları ve kendi için direnen,dimdik ayakta duran bir kadın portresi çizmeliydi
Ahmet ve Berrin'in bir araya geldiğinde yaptıkları benide boğuyor,seyredenlerin büyük çoğunluğu bence Ahmet ve Berrin'in ne yaptığyla ilgilenmiyor bile çünkü Ahmet'in bir misyonu vardı ama misyonu kalmamış,derdi tasası Berrin'miş gibi olmaya başladı,Berrin desen ya ağlıyor Ahmettt Ahmettt diye yada Ahmet'e sarılıp duruyor,hani bu kız okuyordu,okuldan eser kalmadı,öyle bir hale getirdilerki bu 2 karakteri,hani olmasalarda olur,yanılıyor muyum:26:
Berrin ile Ahmetin şap şup öpüşmesinden tiksindim yaa o öpüşmek nedir yani aşk belirtisi mi :120:
sıkıldığım sahnelerde değiştirdim kanalı boşuna reyting vermedim diziye :97:
Eğer senaryo doğruysa bu dizi izleyicisinin büyük kısmını kaybeder,bizler Aylin'le Soner evlensin,Ali'ye yaptıkları ödettirilsin,bence balıkçı Ali'yi sürüm sürüm süründürsün,adamda para var güç var ama oda Cemile gibi pasif,erkek dediğin pasif olur mu ya,hem Cemile'ye seni seviyorum diyor,hemde pısırık kalıyor,Cemile ayakları üstünde duran bir kadın olsun,Mesude ve paragöz Neriman avcunu yalasın,Caroline hapse girsin yada Ekber tarafından canına okunsun istiyoruz
Senaryo gerçekten çalındıysa ve internete düştüğü halde değiştirilmiyorsa dizinin tadı kalmadı demektir
1.KK ayaklanması
Yorumunuza katılmamak mümkün değil,dizide yansıtılanlar malesef günümüzdede varolan şeyler ama bunları bu kadar ayyuka çıkarmamalıydılar,başlarda kocasından korkan susan Cemile,boşanınca çocukları ve kendi için direnen,dimdik ayakta duran bir kadın portresi çizmeliydi
Ahmet ve Berrin'in bir araya geldiğinde yaptıkları benide boğuyor,seyredenlerin büyük çoğunluğu bence Ahmet ve Berrin'in ne yaptığyla ilgilenmiyor bile çünkü Ahmet'in bir misyonu vardı ama misyonu kalmamış,derdi tasası Berrin'miş gibi olmaya başladı,Berrin desen ya ağlıyor Ahmettt Ahmettt diye yada Ahmet'e sarılıp duruyor,hani bu kız okuyordu,okuldan eser kalmadı,öyle bir hale getirdilerki bu 2 karakteri,hani olmasalarda olur,yanılıyor muyum:26:
Berrin ile Ahmetin şap şup öpüşmesinden tiksindim yaa o öpüşmek nedir yani aşk belirtisi mi :120:
anacım bi de ses koyuluyo:44::44::44: fonaşaaaaap şuup sanki limon yiyolar kokulu kokulu :86::86::86:öpücükkkkkkkkkk başka bişey yokkkkkkkkkkk
Kesinlikle haklısınız...
Sanırım kimse oturup da dövünmez Ahmet'ciğimizi, Berrin'imizi göremiyoruz diye
Ne hedef kaldı şuan dizideki gençlerde ne amaç...
Aylin okulu bıraktı zaten, Mesude de o yolda ilerliyor...
Fakültede okuyan çocukları bile dersten kopmuş sadece siyaset peşinde koşan tipler olarak göstermeleri beni çok rahatsız etti...
Hayırlısı bakalım, ya düzeltirler ya da bizi kaybederler...
Demi ablam
aynen öyle. bi dizi başlıyo güzel bişekilde bakıyolar çok izleniyo reyting fazla artık koyveriyolar senaryoyu nasılsa izleniyo diye.
dans ederken aldı ya soneri gelin hanım cok bozulduu aman bende ne üzüldüm sormayınii olmuss daha dur sen bence sonerle aylin kaçamakları yakındır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?