Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

biz her hafta kocamla oturup izlerdik, o benden çok meraklıydı ama dün açmadık bile, buna bakacamıza cazibeye bakar güleriz dedik, ona baktık

yaşa sen...sonuna kadar katılıyorum sana cnmbenim
dizinin gitgide cılkını çıkarmaya başladılar

Berrin ile Ahmetin şap şup öpüşmesinden tiksindim yaa o öpüşmek nedir yani aşk belirtisi mi :120:

sıkıldığım sahnelerde değiştirdim kanalı boşuna reyting vermedim diziye :97:

Eğer senaryo doğruysa bu dizi izleyicisinin büyük kısmını kaybeder,bizler Aylin'le Soner evlensin,Ali'ye yaptıkları ödettirilsin,bence balıkçı Ali'yi sürüm sürüm süründürsün,adamda para var güç var ama oda Cemile gibi pasif,erkek dediğin pasif olur mu ya,hem Cemile'ye seni seviyorum diyor,hemde pısırık kalıyor,Cemile ayakları üstünde duran bir kadın olsun,Mesude ve paragöz Neriman avcunu yalasın,Caroline hapse girsin yada Ekber tarafından canına okunsun istiyoruz
Senaryo gerçekten çalındıysa ve internete düştüğü halde değiştirilmiyorsa dizinin tadı kalmadı demektir

1.KK ayaklanması

Yorumunuza katılmamak mümkün değil,dizide yansıtılanlar malesef günümüzdede varolan şeyler ama bunları bu kadar ayyuka çıkarmamalıydılar,başlarda kocasından korkan susan Cemile,boşanınca çocukları ve kendi için direnen,dimdik ayakta duran bir kadın portresi çizmeliydi

Ahmet ve Berrin'in bir araya geldiğinde yaptıkları benide boğuyor,seyredenlerin büyük çoğunluğu bence Ahmet ve Berrin'in ne yaptığyla ilgilenmiyor bile çünkü Ahmet'in bir misyonu vardı ama misyonu kalmamış,derdi tasası Berrin'miş gibi olmaya başladı,Berrin desen ya ağlıyor Ahmettt Ahmettt diye yada Ahmet'e sarılıp duruyor,hani bu kız okuyordu,okuldan eser kalmadı,öyle bir hale getirdilerki bu 2 karakteri,hani olmasalarda olur,yanılıyor muyum:26:

Kesinlikle katılıyorum

Berrin ile Ahmetin şap şup öpüşmesinden tiksindim yaa o öpüşmek nedir yani aşk belirtisi mi :120:

ayy bende aynen midem bulandı ya ne dir o hemen dudaklarına yapışıyorlar görür görmez birbirlerini onlar sanki başka alemde yaşıyor olmasalar da olur yani ama dizi gerçekten çok sıktı artık öyle merakla beklemiyorum artık

bu dizi yaprak dökümündeki ajitasyonları , daha şimdiden sollamaya başladı.ben sadece ali rıza beyin başına gelir sanıyordum onca belanın, bu dizininin senaristleri , yeni rekor peşinde anlaşılan.

Kesinlikle haklısınız...
Sanırım kimse oturup da dövünmez Ahmet'ciğimizi, Berrin'imizi göremiyoruz diye
Ne hedef kaldı şuan dizideki gençlerde ne amaç...
Aylin okulu bıraktı zaten, Mesude de o yolda ilerliyor...
Fakültede okuyan çocukları bile dersten kopmuş sadece siyaset peşinde koşan tipler olarak göstermeleri beni çok rahatsız etti...

Hayırlısı bakalım, ya düzeltirler ya da bizi kaybederler...
Demi ablam

her salı gününü merakla bekleyen ben yanımda tv de dizi açık olmasına rağmen izlemedim içimden gelmedi dizi gerçeklikten iyice uzaklaştı eski tadın hiç mi hiç vermiyor.

anacım bi de ses koyuluyo:44::44::44: fona şaaaaap şuupsanki limon yiyolar kokulu kokulu :86::86::86:öpücükkkkkkkkkk başka bişey yokkkkkkkkkkk

Daha ileri gidecekler diye ödüm patladı vallaKayınpederim de vardı oda da, ailecek izliyorduk diziyi. Çok utandım

Genel de haklısınız katılıyorum.Ama o yıllarda öyleydi. Çeşitli provakotörler sokulmuştu üniversitelere ve öğrenciler asıl amaçlarından saptırılmıştı.

dans ederken aldı ya soneri gelin hanım cok bozulduu aman bende ne üzüldüm sormayınii olmuss daha dur sen bence sonerle aylin kaçamakları yakındır

Ateş ve barut aynı evde, yanyana:18::18:

Ama Aylin öldü mü acaba?

Aylin'i kurtarıyorlarmı acaba? Yoksa oda mı diziden çıkıyor. Kızlar?? Yok mu tüyo?:82:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…