Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

2 saattir 32. bölüm diye aratıp aynısını koymuşlar yine diyorum kendi kendime

Son düzenleyen: Moderatör:
Galiba ali cemileyi evine götürüyo

Sonra noldu nasıl olduysa balıkçı olayı öğreniyo cemileye yardım etmeye kalkıyo :97:

Ahmet alinin kapıyı mı yumrukluyo acaba :26:

Ekber aliden ne istiyo neden bu kadar ısrarcı :26:

Mesude saftiriği soneri yine tehdit ediyo aklı sıra bu kız hiç akıllanmıycak :97: arabadaki haline bakılırsa soner güzel benzetmiş ağlaya ağlaya döndüğüne göre acaba soner bu sefer elmaya bıçak mı fırlattı

Salı gününü bekleyelim bakalım neler olacak :76:

konuşma özürlü bu dizideki herkes
kaşla gözle konuşuyolar onuda yanlış anlıyolar
en çok mesude çıkınca karnıma ağrı giriyo :95: arsız, yüzsüz ,utanmaz ,seviyesiz vs vb gibi ...
balıkçıda çok yakışıklı olmuş

Ekber Aliye silah doğrultmuş,Alinin bu hallerine bayılıyorum,çaresiz ve zavallı görünüyo,Mesudeye de ağlamak yakışmış,alın intikamımızı kötülerden:13::13:

Son düzenleme:
ya valla şu mesude ve anası nedir böyle yavv:)Allah düşmana vermesn:))mesude değilde en çok sinirimi hoplatıveren anası valla:))bayılıyor kışkırtmaya..

dizilerd olmasa napcez biz yavv can sıkılınca bakıyorum tvye yoksa sıkılcem ben:)meteeeee seviyorum seni üzülme inci yoksa ben varım:)))))

Son düzenleme:
inci hoca kahramanım diyo meteye sevdiğini söylüyo...

Son düzenleme:
Mesudenin teklife bak ya bana 1 milyon verceksinNe sanıyo bu kendini

murat bal gibi de herşeyin farkında özellikle son bölümde farkettim aylin hasta yatarken bi abisine bakıyor bir de ayline.. ama aylini de çok seviyor o yüzden farkında değil gibi davranıyor..
ayline çok üzülüyorum ya o evde heder olup gidicek kız..
mesude ile de soner evlenemeyecek bence..

meteyle inci hocanın sahnesine bayıldım ya çok duygusal olacağa benziyo bu bölüm

ay kızlar cemile ve balıkçinin sahnelerden sıkılıyorum artık,hiç hareket yok,bu ne ya, acep mesude neden ağladıki? o kolay kolay pes etmez, soner ona ne demişki?çok merak ettim.aylin bile şaşkın şaşkın bakıyor mesudeyi böyle görünce,bir de diyor ya bir milyon istiyorum,ah canım,soner de hep bunu düşünyor ay mesudeye acep komple mal varlığmı devrediğim de kız sevinsin, mete ve inciye çok uzüldüm,baştan belliydi incinin ona aşık olduğnu,neyse bekleyeceğiz salı günü,

kızlar sesli izleyemiyorum inci meteye ne dio :26:

mete siz öğrencilerinize güçlü olmayı öğrettiniz şimdi sıra sizde diyo incide kahraman prensim diyo metede ben mi prensim diyo incide kahraman olmak için kaleleri fethetmeye gerek yok gönülleri fethetmek önemli diyo metede ben sizin gönlünüzü mü fethettim diyo incide şimdi değil uzun zaman önce diyo metede farkında değilim diyo incide sakladım diyo korkuyodum diyo metede şimdi korkmuyo musunuz diyo incide hiç bişeyden korkum yok diyo

sağol canım
çok duygusal olucak bu bölüm yine mete ağlatıcak

ali kaptan sanki diğer çocklarını çok iyi sahiplendide bunada bakacak gibi istiyor çocuk yoksullukla büyüyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…