Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

Asıl ilacını almaya geliyor desene İkiniz içinde moral olacaktır.İyileşeceğine hep inan olurmu hiç karamsarlığa düşme

hep inanıyorum canım asla umudumu yitirmedim....ve yitirmeyeceğim de....demek öyle ha canım asıl ilacını.....gerçekten çok moral olacak ikimiz içinde....yeniden doğmuş gibi....

35.Bölüm son repliği :
O çocuk benim.Ben Cemile'ye kötülük yapmadım.Ben çocuklar ben Cemile'ye kötülük yapmak istemedim.Ben sadece Cemile eskisi gibi karım olsun istedim.O çocuğun babası benim benim.Cemile'nin karnındaki çocuğun babası benim.Tamam mı.Duydunuz mu ulan.Benim.O bebek benim.Doktorlar çocuğumu da Cemile'yi de iyileştiricekler.O çocuk doğacak.Ali Akarsu'nun çoçuğu o, Ali de benim.O çocuğun soyadı da Akarsu.Duymayan duysun bilmeyen bilsin.O çocuğun babası benim.Benim !...

Bu kadar kanamaya o çocuk nasıl düşmedi?
iyice saçmalıyorlar.hele o çocuk doğarsa dahada saçmalarlar.

Hanımlar istenmeyen gebelikler böyle olur düşmez bir türlü. ama gözüne bakıp üzerine titreseydi hemen bebeği kaybederlerdi. Ama cemile sanki alinin eve gerimi dönecek nedir çünkü en başında evden bavulları ile ayrılıyorlardı ....sadee bir tahmin

Yaa bu Ali ne yüzsüz ya yaptığı şeyden gurur duduyor bağırıyor bir de susup oturacağı yerde. Mide kanaması diye bilsinler istedi baştan acaba nedne saklamaya çalıştı o zaman madem çocuğun o kadar doğmasını istiyor. Tamam tecavüz olduğunu bilmelerini istemedi ama zaten çocuk doğunca belli olmıcak mı balıkçı bir ton laf yedi de ondan sonra konuştu. Yalnız Cemile'nin eltisi bile şok oldu sen cemileye derken yüzünde şaşkınlık ve üzülmüş gibi bir hal vardı ancak salak Mesude yine gülüyordu. İnci hocaya çok üzüldüm meğer çocukken yaşadıklarındna o kadar üzülmüş saçlarını kazıttığına ve Mete'ye de aynı onun gibi her yaşadığı şeye rağmen hayata asılmasına hayran oldu demekki . Cemile doğrurur mu felan bilemem de bir ara Berrin'in hamileliliği konuşuluyordu eğer olursa büyük ihtimal Hakan ile evlenir. Hakan hala onun çevresinde evi de ayırdı helal olsun babasıyla. Hakan onu çok seviyor ve bebeğiyle bile kabul edecek bence. Carolin Soner'e kafayı takacak ve Mesude'den çok daha tehlikeli biliyoruz ki ama Soner ona nasıl yüz verir nasıl olur bilmem. Zengin birini görünce Carolin'in gözleri parlıyor. Ali onu eve almakla hata etti artık o kadar sözüne evde tutmaması lazım. Carolin'de kalmasın yanii artık. Yüzü nasıl oldu ama ohh içimin yağları eridi. Cemile'de paylaşılamıyor..

yeni bölüm fragmanı çıkmış çok şaşırdım bu kadar erken beklemiyordum, inci artık kesin ölüyor murat da abisine soruyor sen Aylin'e aşık mısın diye ama anlamadığım bir şey var 37.bölüm fragmanı diye geçior 36 olması gerekmiyor mu ya

bende izledim ve aynısını düşünüyorum acaba yanlış bölümümü ekledilerr :44:

şu muratı severdim,temiz yüzlü ,saf çocuk diye..
nooldu ona ööle, içine psikopat kaçmış..
kıza ne biçim bağırdı çağırdı..gerizekanın başkanı..

ölsün o, artık ölsün yaniii...
sonerle aylin de mutlu olsun...
aaaaaa..
söylemiiicem şeyleri söylettirdi dün akşam bana.:84:

Murat ölse de Aylin ve Sonerin hemen öyle beraber olamayacaklarını biliyorduk ama en azından muratı böyle manyak biri haline getirmeselerdi iyiydi yanii, neyse bir ihtimal soner evet aşığım der muratta gider kalpten böylece ondan kurtulmuş oluruz soner aylin kavuşma umudum yok ama murattan kurtulma umudum sürüyor...bir de şu var ki soner gidip mesudeyle evlenmeye kalkmasın yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…