ay inanmıyorum o güzelliğe o tip
carolin nasıl hamile kaldı Ali'den anlayamadık.Bunlar haftalardır ayrı değiller miydi? Zaten Ali Cemileye o ........liği yaptığında Carolin evi terketmişti. Ne zaman hamile kaldı bu Ali'den? Bence bi yerden peydahladı aşifte.. Ali'nin üstüne atacak. Yoksa Ekber mi etti bunu naaptı otel odasında oraları göremedik
cemile hemen taksicinin yanına oturdu
selma çok akıllıymış gbi çocuk emanet ediolar havasızlıktan bişi olcak osmanıma yahuuu
aylin her ağlayışında dudaklarını hafif aralayıp salakça bi ifade takınıyor ya hiç sevmiyorum o halini çarpılmış gibi ağzını yüzünü yamultuyor
ahmet berrinide alsın gitsin yurtdışınaa
gelmesin basit yaratık
üf yaaa üzerime hürrem ,hatice sultan,cemile,karolin bile hamile kaldı bende tık yok...
Ekberdendir kesinBirşeyler olduysa
Ya dizide de adetim gecikti muhabbeti yapmasınlar zaten gerek yok kussunlar biz anlarız
aptal bu soner yaa napmaya çalışıyoooo ne yeni evi ne londra sı
allahım dizi başlı başına acı hiç iyi bişey yok
yok artık komedi olmuş bu kadarda saçmalanmaz zeytinlik bir mahalle değilmi yahu ne alaka şıp die cemilenin evi buldu taksici bu kadarda basit olmayın kardeşim yaa kalitenizi düşürüp rezil olmayın bari
cemile hemen taksicinin yanına oturdu
soner gidiyo...
bende gidip sete muratı dövücem o derece gıcık oldum nerdeyse onun yüzünden filmi izlemicem..
ikidebir ne diyo sam onu yap deyip durdu akşam aylinin odasına pat diye girmeler felan...
herkeze bağırmalar...
çok ağır gitti dizi..
Evet kızlar, bu gecenin yıldızlarını açıklıyorum;
"ben o serseriyi senden daha çok gördüm inci hocanın başında" deyip incinin kocası kılığına bürünmüş gıcık, kıl kuyruğa haddini bildiren DOKTOR
"adam kim? tanıyormusun?"diyerek cemilenin sıkıntısını anlayan babacan SAVCI
"diğerine gerek yok, üstünü nasıl vercem abla?" diyerek cömertlik gösteren!, Osmanın çizdiği resimle koca istanbulda evi eliyle çizmiş gibi bulan TAKSİCİ
veeeee
bizi aptal yerine koyan senaristler(bu forumu okuma zahmetinde bulunursalar hiçde öyle olmadığını acı bi şekilde anlayacaklar)
zaten saçmalık o kadar kanamaya bebeğin düşmemesiyle başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?