Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

ekber'den hamile kaldi boynuzlu ali'ye satacak cocugu!!!
ali bir ay hapiste yatti, ee zaten ondan öncede beraber olmamislardi, hapisten çiktiktan sonrada olmadilar!!! cemile de ali hapse girdiginde kusmalara falan basladi, e caroline'inki rötar mi yapti ne yapti??? bu bölümde mi pirtladi bu olay??? çok saçma belli iste ali'den degil bu çocuk!!!! salak ali inanacak mi acaba???

soner gidiyo...
bende gidip sete muratı dövücem o derece gıcık oldum nerdeyse onun yüzünden filmi izlemicem..
ikidebir ne diyo sam onu yap deyip durdu akşam aylinin odasına pat diye girmeler felan...
herkeze bağırmalar...
çok ağır gitti dizi..

Öffff iyice saçmaladılar ne bu şimdi caroline hamile

Evet kızlar, bu gecenin yıldızlarını açıklıyorum;
"ben o serseriyi senden daha çok gördüm inci hocanın başında" deyip incinin kocası kılığına bürünmüş gıcık, kıl kuyruğa haddini bildiren DOKTOR
"adam kim? tanıyormusun?"diyerek cemilenin sıkıntısını anlayan babacan SAVCI
"diğerine gerek yok, üstünü nasıl vercem abla?" diyerek cömertlik gösteren!, Osmanın çizdiği resimle koca istanbulda evi eliyle çizmiş gibi bulan TAKSİCİ
veeeee
bizi aptal yerine koyan senaristler(bu forumu okuma zahmetinde bulunursalar hiçde öyle olmadığını acı bi şekilde anlayacaklar)

selma çok akıllıymış gbi çocuk emanet ediolar havasızlıktan bişi olcak osmanıma yahuuu

bende kesin osmana birşey olacak dedim ama onlar şarkı söylüyordu

aylin her ağlayışında dudaklarını hafif aralayıp salakça bi ifade takınıyor ya hiç sevmiyorum o halini çarpılmış gibi ağzını yüzünü yamultuyor

ya hele hastane sahnesinde en iğrenç ağlayan aylindi

ahmet berrinide alsın gitsin yurtdışınaa
gelmesin basit yaratık

gerçekten iyi fikir bu

üf yaaa üzerime hürrem ,hatice sultan,cemile,karolin bile hamile kaldı bende tık yok...

canım allah sana da nasip eder inşallah

Ekberdendir kesinBirşeyler olduysa

benimde anlamadığım ali hiç tereddüt etmedi başkasındandır diye hemen onada sahiplendi

Ya dizide de adetim gecikti muhabbeti yapmasınlar zaten gerek yok kussunlar biz anlarız

evet zaten öyle yapıyorlar

aptal bu soner yaa napmaya çalışıyoooo ne yeni evi ne londra sı

saçmalamış yaa zaten açıklayacaktım falannnn

allahım dizi başlı başına acı hiç iyi bişey yok

ya mete hep ağlıyor zıplıyo tepiniyo çocuğu bi gülerken görmedim

yok artık komedi olmuş bu kadarda saçmalanmaz zeytinlik bir mahalle değilmi yahu ne alaka şıp die cemilenin evi buldu taksici bu kadarda basit olmayın kardeşim yaa kalitenizi düşürüp rezil olmayın bari

ya o resimden buldu taksici çok saçmaydı gerçektende

cemile hemen taksicinin yanına oturdu

benimde dikkatimi çekti güya mutasıplar hasefe varken cemilenin oturması çok saçma

toplanıp seti basalıp hep beraber

hahah gerçekten süper olmuş bu

yaa yaa bide carolin çıktı başımıza gerçekten senaryosu çook kötü bırakmayı düşünüyorum şuan izlendiğimde zevk veren tek dizi muhteşem yüzyıl....

carolin bence yine oyun peşinde yazık aliye acıyorum...

Carolinin başı dönüp de yatağa uzanmasıyla dedim,ahanda şimdi kesin bunu da hamile yaparlar,

Ama çok çok saçmaladılar bunu yapmakla yaaa,güzelliği gitti bu dizinin o tecavüz olayından

sonra,artık saçmalamaya devam senaristler,alkışlar size...!!!...

aylinde niye hala katlanıyo ona yaa...
sonerde gidiyo zatee...

Ya bu ne yaaa başımızı nereye döndürsek bir hamile çıkıyor. Yakında Berrin'de kusmalara başlar. Bir de bakmışız Aylin'de hamile kalmış ne de ols Murat bağırmalara başkadı sesi çıkıyor başka şeyleri de yerine getirmeye başlayabilir bu gidişle onları da gömecek. Carolin ne ara hamile kaldı yaa, zaten Cemile'ye tecavüz olayında Carolin ile bozuklardı. Onun da üzerinden bir ay geçti Ali zaten hapisteydi ee Ekber de ölü biliniyordu. Ekber ile de az görüştüler birşey olmadı aralarında leyleklerin çocuk getirdiği bu dizide kanıtlanmış oldu.. Hem Carolin Ali Kapta'nın orada balıkçı ile düello yapacağını nereden biliyordu tamam balıkçı Ali'ye yeri söylerken eski karısı duydu ama Ali kaptanın telde konuşurken bunu söylediğini anımsamıyorum. Bir düello yapalım dediler tüm mahalle toplandı yanii.. İnci hovayı bu bölümde göremedik ama kocasına iyi laf soktu doktor ohh iyi oldu... Çok üzüldüm Mete'ye. Bu Berrin'de kim görürse avukat olacak hukuk okuyor ama Ahmet'in kaçmasına göz yumacak var mı böyle birşey. Tmam öldürülme durumu var ama bir dilekçe ile can güvenliği olmadığı söylense daha güvenli bir hapishaneye gönderilmesi istense hemen öyle kaçırmak felan da ne oluyor. Sonuçta ne olursa olsun suçlu yani. Bir avukat adayı olarak yaptığı etik mi..

Aylin'i de anlamıyorum. Zaten Soner ile birbirlerini aynı evde de olsa göremiyorlar, şimdi Soner'de gidiyor başka eve. Ne diye çekiyor ki Murat'ı bıraksın gitsin yaa.. İstediği kadar tepinsin Murat'ta. Hem Aylinsiz yapamam diyor hem de neler yapıyor. Sırf Soner'in hatrına bile çekilmez o adam yaa iyice çığrındna çıktı. Ben olsam bırakırım ne yaparsa yapsın. Zaten daha mal mülk almadı ki ölünce alacaktı bir taahhüd yok yanii.. Malı reddeder ve boşanır bu kadar basit gerçi Murat boşanmaz o ayrı.. Ama bir gerçek var ki iyice saçma olmaya başladı artık dizi eski seyrine dönsün, Cemile ustabaşılık mı yapacak ne yapacak yapsın. Ali de bağırmasın artk öyle tüm dizi onun bağırışlarıyla geçiyor yeter valla..

Annemin dunku dedigi 'Bu Alide ne verimli toprakmiss a-aaaaa, heryere meyve veriyor 'haha cok guldum

ama bunlar beraber olmadilarki kac aydir?? Ekberdende olamaz cunku kac ay once beraber oldular, hmm cok garip :S

Hele o taksici olayina cok sasirdim ,sacmalikti resmen.

Evet bende hiç kaçırmadan izliyordum eşim tecavüz olayından sonra bıraktı zaten ben direniyodum ama dün iyice saçmaladı ve soğudum saçmalıklar zinciri oldu resmen carolin ne ara hamile kaldı aylin murat olayı bir sürü şeyyyy

Arkadaşlar en çok sevdiyim dizi... Osmana baktığımda ağlıyorum okadar güzel rol oynuyor maşallah çok güzel çocuk. Ya bu Ali çok becerikli her tarafda bir çocuk yapmış yaaa hem de 1 atıştan. Biz yıllarca uğraşıyoruk olmuyor, bunlar ne becerikliymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…