hıı şimdi tam oldu carolinde hamile iyide carolinle ali en son birlkte olduklarında tekneyi çarpmamışlardı ali hapse girmemişti ali hapis yattı cemile 1 aylık hamile yani 2 ay geçio bu kadınlar nasıl anlamıolar adetleri gelmio die hemen mide bulantısından mı birtek hamile olduğu anlaşılıo
ayrıca şu dizilerdeki kadınların sürpriz bir şekilde hamile kalmasına deli oluyorum kaçıncı yüzyıldayız bir erkek kendini bilmezmi erkek korunmadıysa kadının hamile kalması an meselesi bir yandan haksızmıyım
Başbakan üç çocuk yapın dediya bunlar yanlış anlamışlar. her dizide üç hamile var
aslında bütün diziler saçmalamaya başladı
bütün diziler değil meselabehzat .
onu bilmiyorum seyretmiyorum
Canım tavsiye ederim bende önce çok önyargılı oldum izlemedim ama bir kere izledim şimdi geç saate alacaklar diye üzülüyorum çok güzel yani saçma diyeceğin pek bir olay yok gibi üstelik dram da var komedide
tamam canım bi göz atayım behzat ç dimi yanlış anlamadım
evet behzat ç. :) gerçekten izlenilebilir bir dizi bende önceden izlemiyordum ama sonradan izlediğimde keşke daha önce izleseydim demiştim.
denk gelirsen izle izlenmeye değer
tamam canım hangi gün
face te ne buldum kızlar,
Her bölüm birini hamile bırakan Ali kaptan ile her bölüm doğuran Hürrem'in aynı dizide olduğunu düşünsenize lan.
Öyle Bir Geçer Zaman Kide Metenin (Aras Bulut İynemli) aşık olduğu müzik öğretmeni İnci Hocayı canlandıran Yeliz Kuvacının, gerçek hayatta dizideki öğrencilerinden Necatiyi oynayan Serkan Badurla aşk yaşadığı iddia ediliyor.
Milliyetin haberine göre, Metenin can düşmanı olan ve İnci Hocayla aşkını okul müdürüne ispiyonlayan Necati karakterini oynayan Badurla Kuvacının aşklarını gözlerden uzak yaşadıkları konuşuluyor.
İddialara göre, çift görüntülenmemek için genelde Anadolu Yakasında buluşuyor.
Dizide oynadıktan sonra reklamcıların dikkatini çeken Serkan Badur, geçen günlerde kendi isteğiyle diziden ayrılmış, ardından da geri dönmüştü.
Alıntı
Bu olayın kahramanları ve diğer oyuncular bu konuyla dalga geçiyorlar twitterda öyle bir şey yokmuş ben de pek inanmadım açıkçası bu aşka, ama yine de belli olmaz bunların işi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?