Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

Kıslar işteyim sesini açamıyorum balıkçı cemileye ne diyor ? Soner ile aylinin fragmanı şahane acaba birlikte aynı rüyayımı görüyorlargerçekten bu salı sezon finali mi?

Kıslar işteyim sesini açamıyorum balıkçı cemileye ne diyor ? Soner ile aylinin fragmanı şahane acaba birlikte aynı rüyayımı görüyorlargerçekten bu salı sezon finali mi?

istersen bebeği kabul ederim evlenelim diyo...

Sanırım 38.bölümde olacak bir şey bu, Ali Cemile'ye çocuğu aldır diyor, Ali ve Carolinin arası düzeliyor, ne dengeli adam şu Ali kaptan

Bu adamda oruç tuttuğuyla bayramı etmiyor niye önce karolin haaaaa niye

downpour çok teşekkür ederim taatlımm

ya daha iyi işte Carolinle olsun cemileyi rahat bıraksın da önce doğur diyordu şimdi aldır dengesiz işte yaa, rica ederim naptım ki ama sezon finali müthiş olacak bir de murat ölse ölecek ölecek inanıyorum buna

Bu muratada başlarda ne acımıştık eskiden süt dökmüş kedi gibiydi son bölümde adam zıvanadan çıktı atalar boşuna dememiş acıma yetime kor ....ne diye neyse ölürsede hemen vuslata eremezler diye düşünüyorum

ALI kaptan yakında hürremı geçeçek böyle giderse her onune gelen gebeyım dıyor adama
muratsa iyice delirdi yakında koltuk degneklerını aylının kafasınA atacak bekliyoruz heyecanla

fragmana bayıldımmmm
defalarca hiç sıkılmadan izleyebilirim bu dizi sadece aylin ve sonerden oluşsa olmaz mıydı sanki

şimdi bir yeni fragman daha verdiler
balıkçı cemileyle konuşuyor ali de var
ve cemileye diyor ki
kabul edersen karnındaki bebeğin babası olmaya hazırım diyor alide gözlerini pörtletip bakıyor

bu arada herşey o çalınan senaryodaki gibi gelişiyor
ilginç.......

bu fragmanı arka sayfada paylaştılar azrasılamm....

ali kaptan yere tukurse yer hamile kalacak ne bereketli adammis

demiştim bi 10 sayfa önce .valahi daha neler çıkacak kimbilir..

Dizinin salı akşamı yayınlanacak olan bölümünde,

Yaşanan olaylara daha fazla dayanamayan Soner, Murat ile anlaşarak ayrılacak.

Ancak bu veda öncesi Aylin ile baş başa rüya gibi bir gün geçirecek.

Birlikte deniz kıyısına giden aşıklar, uzun bir aradan sonra ilk kez bu kadar mutlu olacak.

Öte yandan Balıkçı konuşmak için Cemile’nin iş yerine gelecek. Ali Kaptan'ı karşısında gören balıkçı geri adım atmayacak ve Cemile'ye sürpriz bir teklifte bulunacak.

alıntıdır

İki erkeğin tabanca düellosu Carolin’in şoke edici açıklaması ile yarım kalır. Ali Kaptan önce Carolin’e inanmak istemez ancak, Carolin gerçekten de hamiledir. İki hamile kadın arasında kalan Ali Kaptan ne karar verecek? Bu durum Cemile’yi nasıl etkileyecek? Okul müdürü ve öğrenciler İnci Hoca’ya ziyarete gelirler. Mete’ye de büyük bir sürprizleri vardır. İnci Hoca’yı hastanede bir an olsun yalnız bırakmayan Mete, hep hayalini kurduğu bir günü yaşatmak için, herkesten habersiz onu hastaneden dışarıya çıkarır. Ahmet hastanedeyken onu kaçırmak için harekete geçilir fakat işler umulduğu gibi gitmez. Berrin’e ziyarete gelen Hakan’ın bir teklifi vardır. Ahmet’i kurtaracağını söyler ama bunun gerçekleşmesi bir şarta bağlıdır. Murat ile anlaşan Soner evden ayrılacaktır. Ancak bundan önce Aylin ile baş başa bir gün fırsatı yaratır. Balıkçı konuşmak için Cemile’nin iş yerine gelir. Ali Kaptan da oradadır. Balıkçı geri adım atmaz ve aklındakini Cemile’ye söyler. Ona bir teklifte bulunur.

alıntıdır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…