Belki de Aylin Soner'le gidecek :26:
bence aylini söylememe nedeni o evde yaşamadığı içindir.sonuçta evi barkı ayrı.e osman da berrini meteyi daha çok görüyor.sadece onları söylemesi çok normal geldi bana
valla boşanmış çocuklu üstelik hamile hemdeeee zorunluluktan evlenen cemilenin kendi yetişme tarzına kültürüne göre düğün yapmasını dizinin gerçekçiliğiyle bağdaştıramadım.bana düğün kısmı saçma geldi.cemile gibi bi kadın sade bi nikah istemeliydi.bu arada ali ortaya çıktığında gözlerim süleymanı aradı.''ben hallederim''diyip sakince alinin silahını almasını bekledim ama soner gittikten sonra kimlik bunalımı yaşıyor zağar
Belki de Aylin Soner'le gidecek :26:
Hasefe hanım çocuğunu aldırmak için geç kalmadığını düşündü ve icraata geçti
Osman büyüdüğünde bambaşka bi dizi gibi olacak bu dizi zaten :/
hey gidi cemile senin kadar hızla zengin olan varmı adamla nikahlandı ve mal direk cemileye kaldı.Hasefa hanım beni bu gece bitirdinnnn
helal olsun valla.. her renge boyamışsın yeşil kalmış herhalde bi tek
valla boşanmış çocuklu üstelik hamile hemdeeee zorunluluktan evlenen cemilenin kendi yetişme tarzına kültürüne göre düğün yapmasını dizinin gerçekçiliğiyle bağdaştıramadım.bana düğün kısmı saçma geldi.cemile gibi bi kadın sade bi nikah istemeliydi.bu arada ali ortaya çıktığında gözlerim süleymanı aradı.''ben hallederim''diyip sakince alinin silahını almasını bekledim ama soner gittikten sonra kimlik bunalımı yaşıyor zağar
Haha aynisini bende dusundum!
Daha onceki yorumumda Suleymani goremedim yazmistim ama simdi hatirladim. Murat ve Aylinle bi masada oturmuyorlarmiydi??
Neden olaya hic mudahele etmedi??
Dugun neden oyle ulu orta oldu hem, herkesi cagirmislar herkes duysun diye sanki nisbet yapiyorlardi.. Dugunu erkek tarafi yapmazmi hem, balikci misafir gibi geldi oturdu, ne bi guvenlik var ne bisey..
Insan duello felan yapmak yerine kapiya guvenlik diker degilmi, ne bicim zengin adam anlamadim, hic mi aklina gelmiyor Ali'nin biseyler yapacagi??
Zaten onun yaninda evlenme teklifi yaptin duyacagi zaman delirecegini bile bile.. Surekli girtlak girtlaga gelmek istiyor sanki.. Olan Cemile'ye oluyor..[/QUOTE
dizi işte olay olsun :)))
hasefe hanim elin degmisken murat'i da aradan cikariverseydin ya :84:
ne zaman büyüycekmiş kızlar bi diyiverin...su osmanla hapishane işi gercekmi sehir efsanesi gibi yayıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?