Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

bence aylini söylememe nedeni o evde yaşamadığı içindir.sonuçta evi barkı ayrı.e osman da berrini meteyi daha çok görüyor.sadece onları söylemesi çok normal geldi bana

Ama bir de şu var. Osman`a bu yaşında olayları tam olarak anlatamazlar. İleriki bir zamanda ancak anlatabilirler.
Bir arkadaşın da dediği gibi etrafı bile anlatıyorken neden Aylin hiç bahsetmiyor? Burda kafam karıştı. Aylin`e ne olacak.:44:
Belki Soner`le gider

ama kadıncagız herseyden okadar cok bunaldıkı zaten balıkcıyı arayıp cocuk ıcın evlenmıcem dıye sıtem etmedımı demekkı bıraz nefes almak bıraz mutlu olmak bıraz gulmek ıstedı cok normal...

Balikci hemen oldu Ali kaptan gozlerini portlete portlete yatiyordu, hic olecek goz yok valla

Olse dizinin butun sorunlari cozulur zaten olemez

Hasefe hanim silahi gordugunde anladim zaten herhalde o vuracak dedim. Tam Turk filmi sahnesi.. Fedakar annenin durumu kurtarmasi..

Ama bi an yinede Cemileye de sykacak dedim. Caroline nerde, Suleyman nerde diye gozum aradi ama yoktular :86:

Hakan Berrin ve Aylini tutuyordu ama Ahmet olsaydi durumu kurtaracak biseyler yapardi, gozu kara Aaamet

hasefe hanımı gördüğümde bi şok yaşadım hiç beklemiyordum ondan çünkü, ama güzel oldu helal olsun dedim böyle bi kötüüğü ancak doğuran durdurabilirdi....

hey gidi cemile senin kadar hızla zengin olan varmı adamla nikahlandı ve mal direk cemileye kaldı.Hasefa hanım beni bu gece bitirdinnnn

hey gidi cemile senin kadar hızla zengin olan varmı adamla nikahlandı ve mal direk cemileye kaldı.Hasefa hanım beni bu gece bitirdinnnn

Haha aynisini bende dusundum!

Daha onceki yorumumda Suleymani goremedim yazmistim ama simdi hatirladim. Murat ve Aylinle bi masada oturmuyorlarmiydi??

Neden olaya hic mudahele etmedi??

Dugun neden oyle ulu orta oldu hem, herkesi cagirmislar herkes duysun diye sanki nisbet yapiyorlardi.. Dugunu erkek tarafi yapmazmi hem, balikci misafir gibi geldi oturdu, ne bi guvenlik var ne bisey..

Insan duello felan yapmak yerine kapiya guvenlik diker degilmi, ne bicim zengin adam anlamadim, hic mi aklina gelmiyor Ali'nin biseyler yapacagi??

Zaten onun yaninda evlenme teklifi yaptin duyacagi zaman delirecegini bile bile.. Surekli girtlak girtlaga gelmek istiyor sanki.. Olan Cemile'ye oluyor..

helal olsun valla.. her renge boyamışsın yeşil kalmış herhalde bi tek

o da oldu kuzum açtığım konularda var sarı saçımın üstüne küllü boyadım paketledm 1 saat sonra paketleri açtm yeşil turkuaz bişi olmuştu sonra akıtmak içn bi dünya uğraştm

yaa buna çok güldm hakikaten tatlım adamcaaaazz kimlik bunalımı yaşıo soner varken paşaydı murat şimdi dadısı gbi hizmetçisi gi dolandırıo puff

final genel anlamda güzeldi
ama dügün sahnesi cooooooook sacmaydi.
birincisi tanidigimiz cemile asla öyle bi dügün istemezdi,
ikincisi bu alinin manyak oldugunu cümle alem biliyor, madem herkese duyurdunuz mahalleyi cagirdiniz ne diye koruma dikmezsiniz
ücüncüsü, ali elinde silah adami vuruyor, cemileyi vurcak oluyor herkes mal mal bakiyor
nerde bu ahmetin arkadaslari isyankar genclik? nerde süleyman? bu balikcinin hic mi adami yok?

ayrica son sahnede ben erkan petekkayanin oyunculugunu hic begenmedim, ne bileyim bi tuhaf geldi
sizede öyle geldi mi?

hasefe hanımın olduğunu tahmin etmiştim aslında cebine sikahı koyarken baktı şöyle bi bakalım ne olucak gelecek sezonda bir kaç tahmin yapayım bari
Ali tabiki ölmeyecek
balıkçı ölücek bence tüm miras cemileye kalıcak şimdilik bu kadar tahminlerim
soner zaten gitmemişşşşşşşşşş
en çok bu bölüm mesudenin annesine çok güldüm hasta o kadın yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…