Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

karolin ve ali diziden def olurlarsa diziizlenmekten cıkar.. insanlar çünkü acı olan dizileri daha cok izlerler.. onları def ederlerse mutluluk sahneleri pek kimsenin hoşuna gitmez..

Kanal D'nin, başrollerini Erkan Petekkaya, Ayça Bingöl, Mete Horozoğlu, Wilma Elles ve Yıldız Çağrı Atiksoy'un paylaştıkları "Öyle Bir Geçer Zaman ki" adlı dizi yeni dönemde yeni mekanına taşınıyor.
Yapım şirketi dizi için Beykoz'daki eski Kundura Fabrikası'nda inşaata başladı. Evleri, yolları ve kaldırımları yeni yayın dönemine yetiştirmek için onlarca insan gece gündüz çalışırken, evler aslına uygun şekilde inşa ediliyor. Öyle Bir Geçer Zaman ki için Unkapanı'nın Zeyrek bölgesinde pek çok ev restore edilmiş, Arnavut kaldırımları yapılmış ve onlarca ev boyanmıştı.

Alıntıdır.

dizi sayesinde belediyeler işe yarıyorlar

neden beykoza taşınıyormuş ki yahu
fatihteki ev ne olacak o kadarda yeniledir mahalleyi
ali kaptan ya da carolin satacakmı evi nedir

ali ölürse kime beddua edeceğiz. ne güzel işte herkes ondan hıncını alıyodu
aliğğ öl,geber diyodum ama kızgılıktandı ölmee

ali ölürse kime beddua edeceğiz. ne güzel işte herkes ondan hıncını alıyodu
aliğğ öl,geber diyodum ama kızgılıktandı ölmee

Küçük Osman aşık oluyor
19 Ağustos 2011

Kanal D'nin iddialı dizisi Öyle Bir Geçer Zaman Ki'nin yeni sezon çekimleri başladı.

6 Eylül'de 40'ıncı bölümü ile ekranlara gelecek olan dizide Emir Berke Zindici'nin canlandırdığı Küçük Osman okul önlüğü ile izleyici karşısına çıkacak. İlkokula başlayacak olan Osman, 'ilk aşkı' ile de yeni sezonda tanışacak.

Sürpriz aşkta Gülden karakterini Ceren Gültekin canlandıracak. Alıntı-Hürriyet

artık bir sezonda osmanın aşkını seyrederiz

osmanin aski

Yeni sezonda Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinde neler olacak? Ali Kaptan diziden ayrılacak mı? Bu sorular yaz boyunca medyada tartışıldı durdu. Medyaradar'ın yayınladığı, tartışmaları sonlandıracak tüyolar:
Ali Kaptan yeni sezonda dizide olacak, ayrılık yok.
Berrin hamile olduğu için sevmediği Hakan'la evlenmek zorunda kalacak.
Dizi 2 yıl sonrasından başlayacak.
Osman ilkokula başlamış oluyor böylece.
Babaanne ise akıl hastanesine yatmayacak.

alintidir..

bir o kalmıştı aşka meşke bulaşmayan o da geldi tam oldu artıkkkkkk
eee ne de olsa babasının oğlu
anasının oglu
metenın berrının aylının kardeşi
hepsi de vukuatlı

osmancığa bak sen bücürüm benim çok özledim seni:78:

Son düzenleme:
osmanın giyim kuşamı düzelmiş
cemile dört ayak üzerine düştüüü cemile sosyete sayfalarında kendini gösterir para bunları bozar fakir ama mutlu (dicem ama) zamanlarını özler hale gelirler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…