Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

ali kaptanın öleceğini hiç sanmıyorum.
osman seri katil olacakmış ve ilk carolinle ali kaptanı öldürecekmiş diye duydum ben.
arka fondan osmanın seslendirmeleri de mahkeme de anlattıklarıymış...

neeeeeeeeeeeeeeeee olamaz durunnnnnnnnnn

Aylin'in saçlar geçen sezonki rengine dönmüş,zaman atlaması da şimdilik yok yani en fazla 4-5 aylık bir atlama olacakmış,zaten ağustos 13 çekimler de başlıyormuş.

Bi pembe maske yaptı, kaptı jön gibi delikanlıyı!!!

bu çocuk bu kızı nasıl beğeniyo ya.erkek gibi bence.

çok kopk olmuş yav.. şimdi ali kaptan ölüyormu? osman diziden cıkıyormu? murat ölsün zaten :) dizi ilerki zamandanmı başlıyor.. ama oyuncuların değişmesi zevksizleştiriyor diziyi neyse 4 gözle 6 eylülü beklicez

Berkant Zincidi (Emir'in babası) yazmış ki ;
Emirberke dızıden cıkıcakmı dıye sureklı soruyorlar arkadaslar emırberke devam edıyor cekımlerede basladıkk bu sene yıne beraberız.

Yeni sezonda Osman okula başlayacakmış. Dizide oynatmak üzere 7-8 yaşlarında kız ve erkek çocuklar aranımyormuş. Bu çocuklar da Osman'ın arkadaşları olacak galiba..

-Balıkçı ölüyor: "Öyle Bir Zaman Geçer ki" dizisinin yeni sezon ilk bölümü bütün ailenin balıkçının mezarında toplandığı sahneyle açılıyor. Balıkçı ölmüş, bütün aile üzgündür.

-Babaanne deliriyor: Oğlunu vuran babaanne akıl sağlığını kaybederek akıl hastanesine yatıyor. "Ben bunu nasıl yaparım" diye kafayı yiyen babaanneyi, aile akıl hastanesine yatırıyor.

-Aylin hamile kalıyor: Soner'in kardeşiyle evlendirilen Aylin'le Soner arasında aşk büyüyor. Bu ilişki sonucunda Aylin, Soner'den hamile kalıyor.

- Cemile yaşadığı günün şokuyla bebeğini düşürüyor.

- Mete'nin yeni partnerinin Canım Ailem dizisinde Eda olarak tanıdığımız Deniz Denker olacağı söyleniyor.
Deniz Denker

Ben fotoğraflarda Farah'a bayıldım çok hoş bir havası var duruşu falan,Cemile de süper olmuş,Aras'ın sakalları pek sevmedim,Çağrı da güzel ama ben onu öyle çekici etkileyici bulmuyorum en azından Farah kadar,tanıtımı ve ilk fragmanı merakla bekliyorum vallaha çook uzun zamandır bir diziyi böyle beklememiştim hatta uzun zaman değil hayatım da hiç beklememiştim sanırım..

Su dizi bir an once baslasa....
cok sabirsizim

Erkan P.'nın röportajı vardı bugün,18 ağustosta başlıyormuş onun çekimi 3-4 bölüm ilerleyeceklermiş sezon başına kadar,diğerleri 15nde başlıyor herhalde Ali bu sürede komada olacak,tanıtım da var bence ama bilerek göstermediler 20sinde dönecek tanıtım ee zaten çekim 18nde sonrasında göstercekler diye düşünüyorum ama çok saçma belki de yoktur tanıtımda bu işten bi rşey anlamadım ama balıkçı kesin yok...Fragman çıksa bari o da ağustos sonu çıkar herhalde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…