Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

Tam kadro diyor , balıkçı ölüyor diye okumuştum ben biryerlerde sanki..:2:

Ali Kaptan'ın evi yenilenip değiştiriliyormuş zaman atlaması kesinleşti sanırım ilk bölümden sonra atlarlar herhalde flashbacklerle devam ettirilir ee Osman'a kıyamazlar hemen, Ali Kaptan'ın yerine de Bulut Aras girecekmiş iii bence AS sahnelerinin üstüne giderler gibi geliyor bana...

Kesin ayrıldı mı şimdi erkan petekkaya:26nsuz nasıl olur acaba ya:26:

dizi zaman atlayacağı için hepsi diziden ayrılacak ölenler olacak ölmeyenlerin yerinede yaşlıları gelecek karakteri sürdürmek içn hiç zevkli olmaz muhteşem yüzyıla da küçük çocğu çıkardılar odun bir velet soktular büyüdü die hiçte olmadı

Ama bu sizin dediğiniz olay 3. sezonda olacak bence,o da son bir kaç bölümde gösterirler yaşlılıklarını ya da flashbacklerle gider dizi örnek Çemberimde Gül oya,ben bu sezon sadece Osman'ın değişeceğini düşünüyorum o da yavaş yavaş olur hemen değiştirmezler arada eskiye döner falan yine Osman görünür..

inşallah osman yerine odun bir çocuk bulmazlar sıkıcı olur osman sevdirdi diziyi şimdi onun yerine benzesin die yetenekten yoksun kalas gbi bir çocuk getirirlerse hiç zevkli olmaz

kızlar ben gündemden uzakta kaldımşimdi Osman değişecek mi? Alikaptan gerçekten ayrıldı mı diziden..? ay Alikaptan olmadan dizinin ne anlamı olucak bilmiyorum yani.. Haberdar edin beni meleklerim :)

Bende baya uzak kaldım haberlerden, dün bi ara bir magazin programında gördüm,
Erkan Petekkaya gerçekten ayrılmış mı ki ?
Bu sene atlaması bu sezon sonrası mı olacak ?
En çokta Osman'ın olmayacağına üzülüyorum, umarım onun kadar rolünü iyi yapabilen birini bulmuşlardır.
Merakla bekliyorum yeni sezonu

Dün magazincinin biri dizideki Soner'e"Ali kaptan diziden ayrılmış doğru mu"dedi

O da "siz nerden biliyorsunuz"dedi

gerisini de izlemedim

demek ki ayrılmış

Dün magazincinin biri dizideki Soner'e"Ali kaptan diziden ayrılmış doğru mu"dedi

O da "siz nerden biliyorsunuz"dedi

gerisini de izlemedim

demek ki ayrılmış

bende onu gördüm işte ama gerisine bakamadım,
bakalım nasıl olacak Ali kaptan olmadan :44:

Ben gerisini de izledim:) Yanlış anlama olmasın, Mete H. öyle bir şey duymadım ben siz uyduruyorsunuz bence dedi gazetecilere onlar da haber çıktı dediler o da haberim yok konuşuyoruz Erkan abiyle ama böyle bir şey duymadım dedi,Tolga G. twitterda yalanladı ayrılık haberini ama bilemeyiz tabi dizi başlamadan...

Aşklarını itiraf ettiler
Tolga Güleç, rol arkadaşı Yıldız Çağrı Atiksoy ile aşk yaşadıklarını söyledi.

Dizide 'Ahmet' karakterini canlandıran Tolga Güleç, 'Berrin'i oynayan Yıldız Çağrı Atiksoy ve ?Mete? rolündeki Aras Bulut İynemli, tatillerini İzmir?in Çeşme İlçesi?nde geçiriyor. Genç oyunculardan Tolga Güleç, Yıldız Çağrı Atiksoy ile aşk yaşadıklarını ve çok mutlu olduklarını belirtti. Alaçatı?daki ?Limon Bar?da eğlenen oyuncular, burada keyifli saatler geçirdi. Tolga Güleç, geçen ay Yıldız Çağrı Atiksoy?un İzmir?de başka bir erkekle el ele fotoğrafının çekildiğinin hatırlatılması üzerine, "Onlar sadece kuzen" dedi. Güleç, kendi ilişkilerinin diziyle birlikte başladığını ekledi. Alaçatı?ya gelmişken pek çok yerde satılan takılardan almayı ihmal etmeyen Yıldız Çağrı Atiksoy, Tolga Güleç?e de bileklik hediye etti.

Çeşme?yi hiç bilmediğini, bir kez çok küçükken geldiğini söyleyen Aras Bulut İynemli ise, yorucu bir sezonun arkasından iyi bir tatili hakettiklerini belirtti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…