Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

ÖBGZ yeni sezon tanıtımı bu akşam 21:40'ta yayınlanacak dakikalar kaldı ayrıca Kanal d tanıtımınında bu akşam yayınlanması bekleniyor

nerde yayınlanacak fragman açıldı şimdi site ama yok

Son düzenleme:
Fragman değilde teaser yani dizinin 2.sezon tanıtımı çıktı ben izledim çok şeker olmuş anlatmım şimdi siz de izleyin kanal d sayfasında vardır mutlaka bakmadım ama ben tv de izledim

fragman , cidden arkadaşın dediği gibi 21 , 40 ta oynadı valla , izledim ama pek bişi yoktu işte osmanı ve küçük aşkını gösterdi o kadar , merak aynı merak :)

fragman , cidden arkadaşın dediği gibi 21 , 40 ta oynadı valla , izledim ama pek bişi yoktu işte osmanı ve küçük aşkını gösterdi o kadar , merak aynı merak :)

Evet tüyo pek yok sadece mete gazeteye çıkmış bir de Mete'nin minibüsü göründü ucundan azcık Osman çok şekerdi ama bu sezon Osman güldürecek bizi sanırım Neyse artık 2 eylülde fragman çıkınca alıcaz tüyoyu zaten diziyede ne kaldı ama kanal d tanıtımı da yayınlansa artık bugün deniliyordu ama hala yok en azından Farah'ı falan görseydik yeni imajıyla merak ettim onu

O nasıl güzel bir fragmandır öyle
Uzun süre önce izlemeyi bırakmıştım
Tekrar izleyesim geldi
Osman büyümüşte okula başlıyor
Aşık oluyor sıpa

:2:nedense bu şarkıyı her duyduğumda gözlerim doluyor, an anlamlı sözler,müzik harika... diziye de cuk oturuyo....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…