Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

Allaaah fragmanlar başladı yayınlanmaya
Osman neşeker birşeysin sen öyle yaa,küçük ellerini yirim yirimm

Son düzenleme:
benım kızı yolımı osmanın kız versıyonu az tatıl yaparım bende

seninki de mi osmana benziyor :)) benim kız için de bir kaç kişi ayrı ayrı zamanlarda söyleyince farkettim :) zaten erkek tipi vardı, saçları da kısaydı tam osamndı :) Allahtan şimdi saçları az da olsa uzadı da biraz kıza benzedi :))))
ikisi arasındaki en önemli fark benimkinin çenesi durmuyor

Ay Aylin hamile mi kalıyormuş Soner'den

Murat hala yaşıyormuymuş

Mahalle dedikoducusu Kuzu

6 eylül hemen gelse yaaaa..
ay bgn fragmanı izlerken karnım ağrıdı gülmekten
o nasıl bi limon sıkış öyleee..
anaaam osman büyümüşte aşıkmı olmuş.

kızlaaaarr kanal d nin yeni sezon tanıtımı çıkmışş... osmancık rap söylüyooo, yerim yerim ben onuuuu

ali kaptan yok ben göremedim tanıtımda
acaba ağırabimiz dans etmek istemediği için mi çıkmadı yoksa bizi meraklandırmak için mi?

ali kaptan yok ben göremedim tanıtımda
acaba ağırabimiz dans etmek istemediği için mi çıkmadı yoksa bizi meraklandırmak için mi?

aaaa farketmemişim gerçekten boyu devrilesice aliğğğğğğ yok farah çook hoş olmuş yaaa, ne kadar güzel bir kız maaşallaaaaahhhh

içinde hiç entrika yalan dolan aldatma hamile kalıp bununla bölüm uzatma derdi olmayan bir aşk sonunda yaaa

izlemem yeni bölümleri diyordum ama sadece osmanı bile izleyebilirim şimdi

Ben de Osman için tekrardan izlemeyi düşünüyorum ama abartı derecede trajedi olursa gene bırakırım
Daha da izlemem

fragmanda bereni en az 3 kez göstermişler çok şeker bi kız yaa

behlülüm canım benim:98:

mete ne kadar karizma olmuş

eee aliğ nerde:26: ya geberesice carolin :26:

yeni yayın döneminde irfan değirmenci yok:44: nereye gittin irfan

ayyy çok heyecanlıyım ya ne zaman başlıcak yeni bölümler fragmanı gördüm o eski ev ne akdar güzelleşmiş ne güzel olmuş soner le ayline noldu acaba ahh soner sende ki romantizm,bakış,düşüncelilik,empati,karizma,sahiplenme duygusu kimde var ya uleynnnnnbende soner gibi aşık biri istiyomm romantik ince düşünceli

çok güzel olmuş osman'cık
sanırım mete'de ünlü oldu osman'ın beslenme çantasını aldığı yerde duvarda gazetenin üstünde mete'nin resmi var..

Evet irfan değirmenci yi bende göremedim Çok seviyordum ben o adamıı foxdayken de izlerdim haberlerini., tühh

Gecen sezon tanıtımı daha bir güzeldi sankli, bütün dizileri ayrı ayrı gruplamışlardı daha yakın görebilmiştik..
Aliiiğğğ yok bende farkettim..

Bu arada Okan Bayülgenin olmamasına ( belki de ben göremedim ) da ayrı bi sevindim, Beyaz yetmişti zatenn..

Beren bir içim suydu, osmancık pamuş şekerii

İrfan Değirmenci varmış, Kanıt oyuncularıyla birlikte.
Ayrıca Caroline de varr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…