Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

"Öyle Bir Geçer Zaman Ki" dizisi bu akşam üç farklı tanıtım filmiyle Kanal D’de. Kanal d twitter sayfasından alıntı.Bu akşam yayınlanacakmış ama saat belli değil. Kesin A&S fragmanı da vardır artık ama kesin daha da meraklandıracak bir tanıtım olacak:2:

Öyle Bir Geçer Zaman Ki’de sezonun bombası!

19.08.2011 17:00:51 Kanal D’nin geçtiğimiz sezona damgasını vuran reyting rekortmeni dizisi “Öyle Bir Geçer Zaman Ki”, yeni yayın dönemine sürprizlerle başlayacak.

Osman sınıf arkadaşına aşık olacak!

Tüm Türkiye’nin, yeni bölümlerini sabırsızlıkla ve büyük bir merak içinde beklediği “Öyle Bir Geçer Zaman Ki” de yeni sezonda en heyecan verici gelişmelerinden biri de Osman cephesinde yaşanacak. Artık okullu olan Osman, çocuk kalbi, masumiyeti ve sevimlilikleriyle ilk aşkı tadacak. 1. sınıf öğrencisi olan Osman, sınıf arkadaşı olan Gülden’e (Ceren Gültekin) gönlünü kaptıracak. Bu sırrını herkesten saklayacak olan Osman, aşkını da platonik olarak yaşamaya karar verecek. Ancak bu onun için hiç de kolay olmayacak.
Yeni sezonun ilk bölümü 6 Eylül Salı akşamı ekrana gelecek.

Okuyun: Osman aşık oluyor! / Kanal D Haber
Bu haber Kanald.com.tr özel haberidir. Kanald.com.tr’yi kaynak olarak göstermeden kullanmayınız.

allahım cnm bnm saçına limon sıkıyor sonra detay olarak duvarda gazete küpürü var küpürde mete var
sonra ev çok güzelleşmiş bellki bir ferahlık dönemine girilmiş sonra cicili bicili bir araç duruyordu evin önünde anlam vermedim
ve osmANcık aşık oluyor kız da çok tatlı aynı kendi gibi

yeni fragmanı gördünüzmü o çocuk kimin cemilenin mi yoksa berrininmi
bu arada mete çok değişik olmuş

Son düzenleme:
bulamıorum yaaa bulan varmı kızlar

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…