Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

:d cevredıkler hareteklerını benzetıorlar bılmısde bıraz:d artıst ruhlu benım kız gecen yuruyuse cıkdık ıkımız araba durdu sahılde kızıma adam teklıf ettı turkcelde oynaması cıın tabe bende hayır dedım adam kımlık falan gosterdı ama ben tedırgın oldum dunyanın halı bellı sonra pısman olmadımda deıl cocugun gelecegınle oynaıdm dıye ama ıs ısten gecdı

gördüm irfan değirmenci 37.saniyede varmış sağol incirreçelim

Rica ederriiim ne demek

Benim kuzenimi de Osmancığa benzetiyorlar yanaklar gözler saçlar olsuuun, ama biraz büyüdü osman ilk dizi başladığında yolda hastanede falan soranlarla karşılaşmış yengem

tamm yoluorum benı kızı kız coksa ama kokos lar ıse gelrı benımkı kokosta oje parfum mını etek var ıse poposunun gozukecegı tarzda gelrı hemen
kokoşuz hepimiz oje,ruj,takı çeşitleri her şey mevcut:119:bekliyoruz:127:
Rica ederriiim ne demek

Benim kuzenimi de Osmancığa benzetiyorlar yanaklar gözler saçlar olsuuun, ama biraz büyüdü osman ilk dizi başladığında yolda hastanede falan soranlarla karşılaşmış yengem

ya ben hep bi oğlum olsun istiyorum

gerçi sağlığı yerinde olsun,ne olursa olsun ama ne bilim şöyle çok bilmiş,bıcırık bi oğluşum olsa diyordum ki osmanı gördüm

biyolojik saat dedikleri bu olsa gerek işlemeye başladı:92: şimdi osman çıkınca kendi oğlum çıkmış gibi sevniyorum çok tuhafım çok:124:

Bende hep bi erkek cocuğum olsun istiyorum genelde kız cocuk derler ama ben erkek böyle bıcır bıcır haylaz bi oğlan cocuğu istiyorum.. Bende tam osman hastasiydim ilkbaslarda aklımı bozmustum o tatlılığa :90:

yemminn ediyom bi tw kanalım olsa :82::82::82:senı stend up cu olarak iş teklif ederdimmmmm beşir --- murattttttttt

o kanalın mesela kanal d olsa tüm cilloplar orda behlül,vural,mete,irfan,beyaz v.b... seve seve olurdum allama:80:

böylelikle hem siz eğlenirdiniz hem de ben zapıh projelerimi hayata geçirirdim

kk üyelerine de seyirci olma fırsatı:78: nasıl

Son düzenleme:

o zaman rtük bizi zırt pırt kapatırdıııııı ya da sana sakinleştirici -şap- werirdikkkkkkkk

Hüseyin Avni Danyal son olarak 'Kızım Nerede' dizisinde 'Zafer Demiray' rolünü üstlenmişti. 6 Eylül 2011'de yeni sezonunu açacak olan dizide Danyal'ın rolü henüz belirsiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…