kızlaaaarr kanal d nin yeni sezon tanıtımı çıkmışş... osmancık rap söylüyooo, yerim yerim ben onuuuu
KANAL D & RENKLI HAYATLAR MÜZIKALI 2011 /2012 - YENI SEZON TANITIM - YouTube
seninki de mi osmana benziyor :)) benim kız için de bir kaç kişi ayrı ayrı zamanlarda söyleyince farkettim :) zaten erkek tipi vardı, saçları da kısaydı tam osamndı :) Allahtan şimdi saçları az da olsa uzadı da biraz kıza benzedi :))))
ikisi arasındaki en önemli fark benimkinin çenesi durmuyor
gördümirfan değirmenci 37.saniyede varmış sağol incirreçelim
gördümirfan değirmenci 37.saniyede varmış sağol incirreçelim
kokoşuz hepimiztamm yoluorum benı kızı kız coksa ama kokos lar ıse gelrı benımkı kokostaoje parfum mını etek var ıse poposunun gozukecegı tarzda gelrı hemen
Rica ederriiim ne demek
Benim kuzenimi de Osmancığa benzetiyorlar yanaklar gözler saçlar olsuuun, ama biraz büyüdü osman ilk dizi başladığında yolda hastanede falan soranlarla karşılaşmış yengem
kokoşuz hepimizoje,ruj,takı çeşitleri her şey mevcut:119:bekliyoruz:127:
ya ben hep bi oğlum olsun istiyorum
gerçi sağlığı yerinde olsun,ne olursa olsun ama ne bilim şöyle çok bilmiş,bıcırık bi oğluşum olsa diyordum kiosmanı gördüm
biyolojik saat dedikleri bu olsa gerekişlemeye başladı:92: şimdi osman çıkınca kendi oğlum çıkmış gibi sevniyorum çok tuhafım çok:124:
murat ölmez kzlar boşuna beklemeyelim :97: beşir nasıl bizim ömrümüzü yediyse bu da öyle yapar
yemminn ediyombi tw kanalım olsa :82::82::82:senı stend up cu olarak iş teklif ederdimmmmm beşir --- murattttttttt
o kanalın mesela kanal d olsatüm cilloplar orda behlül,vural,mete,irfan,beyaz v.b... seve seve olurdum allama:80:
böylelikle hem siz eğlenirdiniz hem de ben zapıh projelerimi hayata geçirirdim
kk üyelerine de seyirci olma fırsatı:78: nasıl
o zaman rtük bizi zırt pırt kapatırdııııııya da sana sakinleştirici -şap- werirdikkkkkkkk
zibinnnn bakıyoreyim dee ünlü olsan bile kşın yarışındasın bebeğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?