Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

Çok güzeldi.. Aşk ve ceza aaa kaynadı ama bu dizinin kalitesini kaçırmama değmezdi.. Netten izlerim artık.
Osman ah Osman o ağlamaklı lokmayı yutmaya çalışman nasıl bir roldür.. Canım nasıl ağlamaklı bir surat öpüyorum seni güzel yanaklarından.
Tüm oyuncular süperdi. Büyük bir emek var bu dizide o sokaklar, caddeler, duraklar evler okullar her detay düşünülmüş..
Erkan Petekkaya nasıl bir yeteneğin varsa bir rol bu kadar mı iyi oynanır ki ben senden 45 dk. içinde nefret ettim ve bu kadar beğenir severken..
Şiir çok güzeldi paylaşan arkadaşlara teşekkür ederim.
Baba biraz sorunlu zaten hep uzaklarda olmuş anladığım kadarıyla da her gelişinde sorun konuşmuş, kavga çıkarmış bir de bunu akşam yemeklerinde yaparak herkesin yemeği boğazına diziyor.
Çocuklarını seviyor ama kesinlikle duygularını belli edemiyor nasılsa caroline çok güzel gösteriyor sevgisini ah şu erkekler...
Bu diziyi tuttum.. Çok merak ediyorum nasıl ilerliycek, aile nerelere sürüklenecek, bu arada Aylin karakterine de sinir oldum.

çok soğuk geldi bana müzikleri falan itici...bakıcez görücezz.......

çok hoşuma gitti. çok başarılı bütün oyuncuları

merakla bekliyorum diğer bölümlerini

izledim dün akşam çoook güzeldi
aylin ali caroline dizinin sinir kişileri
hele aylin in hareketlerine çok sinir oldum
mete yi dövceğine aylin i dövseydi ya ali

bu sezon hiç dizi izleyemeyeceğim sanıyordum bir tek deli saraylı ve komedi dükkanı
var kaliteli derken...dün tesadüf bu diziyi gördüm...eşimle beraber hiç hareketsiz
izledik desem yeridir...oyunculuklar süper,kostümler,atmosfer her şey o döneme uygun çok gerçekçi
umarım böyle devam eder...bu kalp seni unutur mu kaldırıldı sonunu göremeden bari
adam gibi bu diziyi devam ettirseler.

azıcık gözüm çarptı dün bakiim dedim ama güzel bi diziymiş oyunculuklar falan hepsinin süper hele o küçük osmana bayıldım yaa masanın başında korkup masnaın altına girişi ayyyy bide nası dudak büzüp ağlamaklı oldu öle bayıldım:lepi:

Tam olarak böylemiymiş. Bana da diziyi izleyen bir arkadaşım mesaj atmıştı dizi sırasında. Eksik almış sanırım. Ben de size teşekkür ederim doğrusu için opuyorumnanaktan

"Bu Kalp Seni Unutur Mu" Show tv yüzünden kaldırıldı. Ama kanal d asla böyle bir yapımı heba etmez. Sonuna kadar soluksuz izleyeceğimiz bir dizi. Zaten dizi uzun soluklu olarak planlanmış. Senelerde bizi ekrana kilitlicek :lepi:

Güzel bir diziydi, çok emek verilmiş belli ki.Adama sinir olmamak, kadının acısını hissetmemek imkansızdı.
Hele Osman'ın dilinden çocukların var veya yok olmasına ilişkin sözler ne kadar güzel ve etkileyiciydi.
Abim bile seyretdi ben ona şaşırdım. Normalde dizileri pek sevmez de.
Umarım aynı kalite devam eder.

ilk bölüm icin cok uzundu, film tadindaydi adeta, zamanin nasil gectigini anlayamadim
oyuncularin kalitesi cok iyi, oyuncu secimleri cok iyi... herkes rolüne o kdr yakismis ki...
keske her baba bu diziyi izlesede kendine bir pay cikarsa
benim babamda :çok üzgünüm:

Bende diziyi çok beğendim..Karakterler çok iyi seçilmiş....Aldatılma duygusunu içimde hissettim sanki...Kadın tek başına 4 çocuğa bakabiliyor,adam ise kendi keyfinde...Eve sadece huzursuzluk getiriyor.Aylin karakterine sinir oldum.Onun yüzünden kardeşinin başı derde giriyor.Yine de babasının gözdesi ...:umursamaz:Umarım aynı güzellikte devam eder..

kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için bu akşam 22:45 te tekrarı yayınlanıyor a.s

bende izliyorum boshayallersmile film tadındaydı, tekrar tekrar izlenir :1rolleyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…