Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

peki ortada bebek olduğu söyleniyor.bebek olduysa en fazla 1 sene 1,5 sene geçmiştir.ali nasıl adam öldürüp ceza evinden hemen çıkabildi:44:

Ali'nin cezaevinden çıkması af dönemine denk geliyor... (Ecevit her hükümetin başına geçtiğinde af yasası çıkarırdı zaten) Bu af yasası ile yurt dışına kaçan Ahmet de yurda dönecek...

dizi sezona bomba gibi başladı ama saçmalaıkları gözden kaçacak gibi değil 1. cisi o kadar zengin oldular o kadar şirket müdürün hiöayesine bırakılırmı cemile bu kadar safmı iki kadında şirketi istemiyor tamam sürekli gitmeye bilirsin ama kontrol sende olur

2. si berrini anlamıyorum çocuğu olmuş evlenmiş hala ahmeti düşünüyor hakana üzülüyorum yazık seviyor

3. sü cemile yardım edebilir hakana sonuçta hakanın babası kadar cemilede zengin bunun düşünülecek bi tarafıda yok

4. sü aylinin kocası olacak murat hala hangi oyunlar çevrilmiş onun peşinde madem aylin para için evlendi niye benimle duruyo diyo bi kere ayline paralar kalsaydı bile bu kadar harcayamazdı heralde sürekli bağış ve yardım yapıyor çoktan parayı götürmüştü aylinin parayla değil abisiyle işinin olduğunu bilmemek ve hala araştırmak niye onuda anlamış değilim

5.o kadar zengin oldular hala metenin okulunda devam ediyor osman çok ama çok saçma olmuş özel okullar o zaman da vardı madem paraları var herşeye aklı eriyo cemilenin osmana bu eziyet niye illaki milletin sinirlenip üzülmesimi lazım dizide

6.mustafa olayına gelince cemile zaten çocuğu aldırıcam demişti balıkçıya evlenmeden önce aldırdı ve çocukta carolinin büyük ihtimal

7.selma hanım senelerce deli olarak kalmış ve ne hikmekte hikmet karcının cemileyle olaylarından sonra mucize bir şekilde iyileşi verdi selma hanımı hiç psikoloğa giderken gördünüzmü ? :)

daha uzarda uzar bence saçmalamışlar ama güzel yanlarıda vardı tabi :)

bide ali kaptan ın evinin hali neydi öyle çok kısa yatmasına ve osmanın hala büyümemesine rağmen evini örümcekler istila etmiş nerdeyse örümcek ev olacakmış bu nerde görülmüştür :)

aynen katılıyorum..bu bölümde geçen sene insanın filmin içinde yaşıyormuşcasına hissine kapıldığı o sahneler bu ilk bölümde yoktu..çok yapay geldi bana..tek beğendiğim izlerken keyif aldığım tek yer osmanın okul haliydi..

hele aylinin kanı nasıldı halı ya yayıla yayıla halı eme eme bir hal oldu
hala oluk oluk kan geliyordu

zoryasamak, arkadaşım kusura bakma ama sadece 5. dediğin saçma olmuş diğer olanlar hiçte saçma değil ve bölüm süperdi:128:

zoryasamak, arkadaşım kusura bakma ama sadece 5. dediğin saçma olmuş diğer olanlar hiçte saçma değil ve bölüm süperdi:128:

ayrıca metenin okuluna devam etmiyo evlerinin yanındaki (köy)okula devam ediyo metenin müdürü emekli olmuş vekil öğretmen olarak oraya gelmiş ....

berrine yazık oldu...

unutmayın ki zaten ahmet kurtulsun diye evlendi adamla zaten.. çok sevdiği için

hala onu düşünmesi ve mutsuzluğu çok doğal değil mi.. ona olan aşkından kabul etti zaten bu durumu

Geçen sene sefalet içinde yarı inşaat halindeki cemilenin evi müthiş güzeldi *****kıskandım
hasefe hanımdaki o fedakarlık o özveri o sevgiye, böyle kaynanalarda var mı****inanamadım
Berrin kendini ne sanıyorda hala nazlanıyor bebeğinin yüzüne bile bakmıyor*****gıcık oldum
Aylin çok güzelleşmiş ******bayıldım.diyecek birşey bulamıyorum
Mete ünlü olmuş şımarmamış*****çok seviyorum bu çocuğu
Osmanım çok çiroz kalmış büyüdüğüne bizi inandıramadılar duvar dibinde zırlamalarını yerim senin*****
Mustafam çok masum***** iyi ki babannesi var
Cemileye zenginlik çok eğreti olmuş*****pek alışamadım
Ali sahnesinde hapisten çıkarken eski uydurma Türk filmleri gibiydi *****pek inandırıcı gelmedi hiç acımadım
Murat hani ölecekti bu tarafa kazık çakmış gibiydi*****artık öleceğine inanamıyoruz
Hakanı çok fedakar gördüm herşeyden vazgeçip berrinde ne buldu*****çözemedim
Selmayıda yeni sevgilisi yolacak*****bak demedi demeyin
şu amca elti kuzen tiplemesi inzivaya çekilmiş gibiydiler cemile zengin olunca daha çok ayrıntılar vardı ama AKLIMA GELENLER BUNLAR

ben de bir maçzede olara dün izleyemedim diziyi onun yerine bugün şimdi şnternetten izliyorum bölümü çok sevdim ama bi kaç saçma yer vardı ve bence en saçma yer muratın hala ölmemesi hani çok hastaydı öldü ölecekti ve mustafa bebek de caroline'in gibi geliyo

kızlar ben berrini yolacaktım az kalsın
tutup kolundan çevirip bu havan kime senin be diyesim geldi açıkçası
bulmuş bunuyo yemin ederim
hayat sanki çevresindeki herkes için çok güzel gidiyoda bu hanımefendi beğenmemezlik yapıyo
yok ben avukat olacak insandım,niye bu haldeyim fln fln

hadi ahmeti kurtarmak için hakanla evlendin
tamam sevmiyodun da evlendin
o zaman niye çocuk yapıyosun
ayrı odalarda uyu hakanla
sanki çocuk zorla mı yaptı o çocuğu tövbe tövbe
işten atıldım diyo desteğe ihtiyacı var dönüp gidiyo
yok böyle bir şey yaa
tanımadığımız insan olsa döner bakarız,teselli ederiz
bu nedir yaa

valla ekrana atlayacaktım zor tuttum kendimiiii

caroline iyi olmuş beş parasız ayyaşın teki oluş.

berrin den bi halt anlamadım madem sevmiyon ne diye cocukyapıyorsun.. çocuk yaptın madem ne diiye triplere giriyorsun.. ayrıca ahmetten olabilme ihtimali var mı ki çocugun?

mete şöhretin basamaklarını koşarak çıkıyor.. aferim çok üzüldü çocuk yaşasın biraz.

ayline cok kızdım bıraksaydı da öldürsedi kendini amann çokta önemli değil..

soner nerelerde?? bi göründe 2 sn sonra yok oldu.. deniz yıldızlarını zırt bırt bırakıyor acaba hiç gitmedimi?

cemile zengin olmuş ama osman hala devlet okulunda özel okul o civarda yokmuymuş acaba

mustafa o velette kesin carolinin değilse bile hiç birinin sevgi göstermemesi normal istenmeyen bir çocuk..

selma da nasıl akıllandı anlamadım.. artı o buldugu adam neyin nesi.. adam bunu yiyici gibi görünüyor.. culsuzun teki...

amaa ben zevkle izledim gene psikopat gibi eşimlede kavga ettim o maç dedi ben dizi amanetten izleyebildim o kazandı kavgayı

Ama Gülden'in önünde asla ağlamadım..
Öööööüüüğğğğğ öüüüüüüğğğğ

Çok tatlıydı canım benim !

Valla kızlar kusura bakmayın ama ben Hakana hiç acımıyorum.
Berrini evlenmeye nasıl razı ettiğini unutmayın.

Adam kızı resmen sevdiğinin hayatıyla tehdit etti.
Benimle evlenmezsen Ahmeti kurtarmam, çürür, ölür gider dedi.
Kız da aşkından bu tehdide boyun eğdi.

Şimdi Hakan efendi mutsuzmuş efendim... daha beter olsun inşallah.
Sevgisi de yalan onun, insan sevdiğine bu şekilde acı çektirmez, ölür gene çektirmez.
Hiç delikanlı, fedakar koca ayaklarına yatmasın, ne mal olduğunu bu hareketiyle göstermişti zaten.

Zorla sahip olduğun bi kadın da sana ancak bu kadar ilgi gösterir işte.
Az bile yapıyo Berrin, her gün suratına tükürürdüm ben olsam...

Altına imzamı atıyorum canım bende
Ayrıca Cemile de hamile kalmıştı acaba diyorum Hakanda böyle bir salaklık yapmış olabilir mi?
Birde Berrin Ahmetten hamile değilmiydi sanki:26:Yanlış mı hatırlıyorum?

Hamile olduğuna dair bi şey yoktu geçen sezon ama bence de o bebek Ahmetin olabilir.
Nihayetinde belli ki Ahmet gider gitmez evlenmişlerdir hemen de doğurmuştur.
Hakan malı da kendinin sanıyodur.

Ay bi de gururlu fedakar koca pozlarına girmiyo mu.
Onda azıcık gurur olsaydı zamanında başkasına aşık bi genç kızı zorla karı yapmazdı kendine.
Gururunu sevsinler...

Murat bu bölümde Kurtlar Vadisi setinden fırlamış gibiydi.. Pek haişn gördüm kendini ama keskin sirke küpüne zarar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…