peki ortada bebek olduğu söyleniyor.bebek olduysa en fazla 1 sene 1,5 sene geçmiştir.ali nasıl adam öldürüp ceza evinden hemen çıkabildi:44:
dizi sezona bomba gibi başladı ama saçmalaıkları gözden kaçacak gibi değil 1. cisi o kadar zengin oldular o kadar şirket müdürün hiöayesine bırakılırmı cemile bu kadar safmı iki kadında şirketi istemiyor tamam sürekli gitmeye bilirsin ama kontrol sende olur
2. si berrini anlamıyorum çocuğu olmuş evlenmiş hala ahmeti düşünüyor hakana üzülüyorum yazık seviyor
3. sü cemile yardım edebilir hakana sonuçta hakanın babası kadar cemilede zengin bunun düşünülecek bi tarafıda yok
4. sü aylinin kocası olacak murat hala hangi oyunlar çevrilmiş onun peşinde madem aylin para için evlendi niye benimle duruyo diyo bi kere ayline paralar kalsaydı bile bu kadar harcayamazdı heralde sürekli bağış ve yardım yapıyor çoktan parayı götürmüştü aylinin parayla değil abisiyle işinin olduğunu bilmemek ve hala araştırmak niye onuda anlamış değilim
5.o kadar zengin oldular hala metenin okulunda devam ediyor osman çok ama çok saçma olmuş özel okullar o zaman da vardı madem paraları var herşeye aklı eriyo cemilenin osmana bu eziyet niye illaki milletin sinirlenip üzülmesimi lazım dizide
6.mustafa olayına gelince cemile zaten çocuğu aldırıcam demişti balıkçıya evlenmeden önce aldırdı ve çocukta carolinin büyük ihtimal
7.selma hanım senelerce deli olarak kalmış ve ne hikmekte hikmet karcının cemileyle olaylarından sonra mucize bir şekilde iyileşi verdi selma hanımı hiç psikoloğa giderken gördünüzmü ? :)
daha uzarda uzar bence saçmalamışlar ama güzel yanlarıda vardı tabi :)
bide ali kaptan ın evinin hali neydi öyle çok kısa yatmasına ve osmanın hala büyümemesine rağmen evini örümcekler istila etmiş nerdeyse örümcek ev olacakmış bu nerde görülmüştür :)
zoryasamak, arkadaşım kusura bakma ama sadece 5. dediğin saçma olmuş diğer olanlar hiçte saçma değil ve bölüm süperdi:128:
carolinin durumuna sevindim iyi olmuş bu sezon tırnaklarını çıkaramayacak gibi bu sezon semranın aşkından bekliyorum hain ataklar.
Valla kızlar kusura bakmayın ama ben Hakana hiç acımıyorum.
Berrini evlenmeye nasıl razı ettiğini unutmayın.
Adam kızı resmen sevdiğinin hayatıyla tehdit etti.
Benimle evlenmezsen Ahmeti kurtarmam, çürür, ölür gider dedi.
Kız da aşkından bu tehdide boyun eğdi.
Şimdi Hakan efendi mutsuzmuş efendim... daha beter olsun inşallah.
Sevgisi de yalan onun, insan sevdiğine bu şekilde acı çektirmez, ölür gene çektirmez.
Hiç delikanlı, fedakar koca ayaklarına yatmasın, ne mal olduğunu bu hareketiyle göstermişti zaten.
Zorla sahip olduğun bi kadın da sana ancak bu kadar ilgi gösterir işte.
Az bile yapıyo Berrin, her gün suratına tükürürdüm ben olsam...
Altına imzamı atıyorum canım bende
Ayrıca Cemile de hamile kalmıştı acaba diyorum Hakanda böyle bir salaklık yapmış olabilir mi?
Birde Berrin Ahmetten hamile değilmiydi sanki:26:Yanlış mı hatırlıyorum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?