Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

kızlar bu ali kaptan kaç yıl hapis yattı yaa,örümcekler ha bire örmüşler o içerdeyken

selmanın sevgilisi balıkçının bir yakının,hatta kardeşi olabilir gibi geliyor bana,ilerleyen bölümlerde göreceğiz bakalım

yaa bende dün izleyemedim, yeni sezon yorumları da kac sayfa olmus hemen netten izlemeye basliyorum.

Berrinin sahnelerini kaçırdım. Berrin ahmetin çocuğunu doğurmuş sonra hakandan hamile mi kalmış.Yoksa hakanın çocuğunumu doğurmuş.
Ne kadar olaylı bir bölümdü yine. Carolin sahnesini de kaçırdım hep şu reklamlar yüzünden

hakandan hamile kalmış canım , carolin de kendini alkole vurmuş

Güzel bir bölümdü ..

Aliğğğğğ mapıstan çıktı,cemile fıstık gibi olmuş,carolin cadısı ayyaş olmuş,berrin depresyonlarda,aylin hala aynı burnu havalarda,mete şöhretin keyfini çıkarıyor..

Ama küçük osmana bayıldım o nasıl ağlamaydı öyle ..

Küçük mustafa'ya çok üzüldüm kimse sevmiyor onu annesi ve babaannesi dışında ...

Bu topikte dünden beri üye patlaması var
Osmanım en güzelleri ama Aylini de beğendim çok güzel olmuş:82:
Son partı izlicem şimdi izleyemedim

kızlar geçmişi okumadım ama bi özet geçermisiniz balıkçı öldümü?

Son düzenleme:
çocuk cemilenin bence ...tecavüzden olduğu için dışlıyor olabilirler...
Berrinin çocuğuda hakandan sanırımm...2. Hamilelik nerden çıktı anlamadımm...biri beni aydınlatırsa sevınırımm...aylın mı vuruldu???carolınıde goremedım tuh yaa...:26:

Evet valla aynen.. Osman böğüre böğüre ağlıyordu :)) Ben Mustafa bebeğe çok üzüldüm kimse sevmiyor onu ..

evet daha dizinin ilk başlangıcında dikkatimi çekti osman okuldan gelince bebeğe koşar diye bekledim ama hiç gülümseme falan da yoktu köftesine yemeye devam etti.
Ağlaması da çok komik osmanın çok tatlı bir çocuk

Canım senin ikinci hamilelik olarak gördüğün sanırım Berrin'in kendi hamileliğini öğrendiği anısının gösterimiydi... Aylin final sahnesinde vuruldu, Murat kendini vurmaya çalışırken kaza ile... Caroline ise barlarda kendini içkiye vermiş bitap bir haldeydi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…