Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

selma hanımın sevgilisi, balıkçının eski ortağı falan mı?
intikam almaya çalışıyor sanki,karısını elde ederek..
evin hertarafı balıkçıyla ilgili foto gazete falan dolu..

Bence o çocuk kesin carolinden hiçbiri ilgi göstermiyordu çocuğa birde farkettim bütün karakterler olgunlaşmış Berrin'e de gıcık oldum sen ahmet ahmet diye ağla sonra git hakandan çocuk yap çocuk hakandan mı orası da belli değil ya:44:

Bence o çocuk kesin carolinden hiçbiri ilgi göstermiyordu çocuğa birde farkettim bütün karakterler olgunlaşmış Berrin'e de gıcık oldum sen ahmet ahmet diye ağla sonra git hakandan çocuk yap gerçi çocuk hakandan mı orası da belli değil ya:44:

aynen katılıyorum sana...

Kızlar valla iddalarınız çok kafamı karıştırdıbu mustafa bebek mevzusu benim hiç aklıma gelmemişti.istenmeyen bebek diye öyle davranıyorlar gibime gelmişti.ama dizilerde heran herşey olabilir
Birde Aylin vurulduktan sonra hemen Soner gelicek kardeşine göstercek gününü.
Ali hala fena fena bakıyo Cemile'ye öldüremedi ya hala kini var

vayy bee ilk bölüm böyle ekşınlı başlarsa sezon sonunu nasıl getirecekler hızlı bir girişti...

cemilenin evine ve kendisine bayıldım ....bu sezon kıyafetler ve eşyalar daha güzel o dönemi daha çok yansıtmış ...

mete çok yakışıklı olmuş dönemi yansıtıyor grupları çok şirin necatiye daha çok yer verilmiş yaptığı şapşallıklar çok eğlenceli
mete bu sezon aşık olacak bekleniyordu ama o şarkı söyleyen kız olmasın mümkünse hiç beğenmedim ve meteye yakıştıramadım annesi gibi duruyor yanında sadece sesi güzel garson kız daha yaşına uygun ve güzel....

osmannn yerim ben o zırlayan hallerini ,kıza zilli demesi yok mu

aylin ,mutsuz,zengin ve güzel ondan beklediğim gibi oldu ....murat o saçlarıyula felan çok itici bu sezon ...

berrin daha da gıcıklaşmış ilk kez acıdım haline bebek ahmetten olsa 3 yaşında felan olurdu çünkü dizi üç yıl sonra başlamadı mı ...
bebk daha bir yaşında bile değil hakanla evlendikten sonra olduğu bellli...

hasefe hanım gene olgun gene koruyucu ...

selma da çok hoş olmuş cidden zaten güzel kadın birkaç rutuşla muhteşem olmuş,sevgilisini görürü görmez zengin kadın avcısı diye tahmin etmiştim
sanırım intikam ve para iç içe bu sezon bu adamdan bombalar patlıycak...

ve aliğğğ,karolin...
aliye şaşırdım sakat kalmış hak ettiğini bulmuş karolin de ama bu ikisine bir şey olmaz birkça bölüm sonra toparlanıp eski peformanslarına dönerler.

Vasat bir bölümle sezonu açtık.
Allah aşkına bu senaristler hiç mi bizi takip etmiyor. KK kadınlarının zeka seviyelerine uygun yazmıyorlar yaa çok sinir oluyorum
Radyoyu dinlerken "af çıkarmış şimdi" dememe kalmadan leb demeden leblebiyi anlayan senaristler affı çıkardı. Ama Ahmet aklıma gelmemişti o bana süpriz oldu:26:
Çocuk bencede carolinin size katılıyorum. Çünkü cemile "bu çocuğu doğurmayacam benimle bunun için evlenmiş olmayacaksın" demişti balıkçıya.
Semra hanımın sevgilisi olan adamı görünce bi haltlar karıştıracağını herkes gibi bende anladım çünkü o adam silik bi karakter oynamaz. Basit bi para avcısıda değil galiba. Bir takım hesapları var gibi geçmişe dönük.
Berrin uyuzu zorla evlendi hakanla ok anladık ama okulu neden bıraktı.evlenmek hatta çocuk doğurmak üniversiteye gitmeye engel değilki. Ayrıca çocuk kesinlikle ahmetten olamaz kızlar.fiziksel olarak mümkün değil. çocuk daha küçük.aradan 2 yıl geçti unutmayın.tam bir ezik olmuş yani ığğğğ uyuzdu tam uyuz olmuş.
Aliyi ve carolini düşmüş olarak görmek hepimizin yüreğine azıcık su serpti.züğürt tesellisi.Senaristler bize kıyak geçmişler.
Murat için söyleyecek hiçbirşey bulamıyorum.İnci hocanın gözünün yaşına bakmayıp iki bölümde öldürenler muradı öldürmeye bir türlü kıyamıyor.
Ne diyelim. Lazın hesap hem uzatıp hem tadını kaçırırlarsa külahları değişiriz.

Aylin ölmezse eğer, Soner belki de Murat'a öldü deyip kızı alır götürür yanında.
Selma'nın sevgilisi de acaba Balıkçının abisi falan mıdır, belki de Ali'nin peşinde.
Ya da tam tersi Balıkçının hasmı, malı mülkü ele geçirecek, gerçi ölmüş adamdan intikam alsan ne almasan ne.

Ablam ve ben eşlerimizle kavga ediyorduk günlerce biz dizi onlar maç diye
ablamla ben annemlere gittik eşim ve eniştem de ablamlarda maç izlediler...

mete ve necatiye bayıldım dizide

carolini o halde görmek çok sevindirdi beni valla

ama bebek tecavüz bebeği mi yoksa caroline'in mi yaa...:44:

Bu arada Aylin'in sevgilisi Eser:"aylin öl artık sık sık görüşelim"diyormuş

selmanın sevgilisi ilk görüşte kendini belli ediyor...intikam alsa dicem adam ölmüş acaba zamanında alamadığını şimdi şirketin başına geçip egosunumu tatmin edicekk..bide duvarda cemılenın resmı vardı anlamadımm...

mustafa cemilenin cocuguymus bi yerde okudumda sizede soylimm dedim

çok biliyo o şişko eser..

Evde babaanneleri dışında herkes bebeğe soğuk davranıyor.Ya tecavüz bebeği olduğu için yada Carolin'in ama burda bir süpriz çıkabilir karşımıza.

evde babaanneleri dışında herkes bebeğe soğuk davranıyor.ya tecavüz bebeği olduğu için yada carolin'in ama burda bir süpriz çıkabilir karşımıza.

bebek carolının degıl cemılenın tecavuzden olan cocugu bı haberde okudum...

Bence mete garson kıza aşık olacak, Jale oranın sahibinin kızı jale meteye aşık olacak ve babası meteyi onunla evlenmek zorunda bıracak ''ben ne istersem alırım dedi''

Aylin ölmeyecek çünkü sonerin gelmesi gerekiyordu diziye Murat boşanmak isteyecek

Berrin Ahmetle karşılacak Ahmet olanı biteni öğrenecek ama Berrin bebeğini bırakıp gidemeyecek

Mustafa cemilenin değil caroline cadısının. Ama çocuk ortada kaldı diye cemile bakıyor. Çünkü cemile balıkçıya '' ne olursa olsun bu çocuğu doğurmayacağım'' dedi.

Nasılım ama ben senarist olsam olay böyle olurdu

ohhh ağzına sağlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…