Valla kızlar kusura bakmayın ama ben Hakana hiç acımıyorum.
Berrini evlenmeye nasıl razı ettiğini unutmayın.
Adam kızı resmen sevdiğinin hayatıyla tehdit etti.
Benimle evlenmezsen Ahmeti kurtarmam, çürür, ölür gider dedi.
Kız da aşkından bu tehdide boyun eğdi.
Şimdi Hakan efendi mutsuzmuş efendim... daha beter olsun inşallah.
Sevgisi de yalan onun, insan sevdiğine bu şekilde acı çektirmez, ölür gene çektirmez.
Hiç delikanlı, fedakar koca ayaklarına yatmasın, ne mal olduğunu bu hareketiyle göstermişti zaten.
Zorla sahip olduğun bi kadın da sana ancak bu kadar ilgi gösterir işte.
Az bile yapıyo Berrin, her gün suratına tükürürdüm ben olsam...
kızlar gerçektende cemile bebeğe çok uzak duruyo insan ne olursa olsun kendi bebeğine nasıl böyle mesafeli durur sadece o diil diğerleride öyle bitek hasefe yakın davranıyo oda torunu olduğu içindir yemekte bile bütün çocuklar melektir dedi sanki mustafayı ima ederek heralde ali kaptan vurulunca carolin cadısıda bakmak istemedi bebeğe zaten ondan iyi bi annelik beklemem yani bilemiyorum bana öyle geldi
bir arahasefe babanne, cemilenin kucağına vermişti musti bebişi ..
cemile başına ufak bir buse kondurdu..orada kafam biraz karışmadı değil..:96:
karolinin mi? cemilenin mi?:44:biraz sarışın olması karolinin diye düşündürüyor..:87:
ama senaristler ters köşe yapabilirler bize..
selmanın yanındaki adamın geçmişten gelen bi hikayesi var bence. balıkçıyla arasında bi iş anlaşmazlığı olabilir diye düşünüyorum. adamın gazete haberlerini saklamış. sanki eskiden zenginmiş de iflas etmiş gibi bi hali var. fakirim ama hala fularımı takarım diyor sanki.bi de o baktığı resimdekiler kimdi. acaba karısıyla kendisi olabilirmi.
Ben bir teori üreteyim mii şimdik geldi aklıma. Hani balıkçı bir kadın için karısını bırakmıştı yaa hatta oğlu da bu kadının iftiralar yüzünden havuza atkayıp ölmüştü felan. Sonra kadını öldürmüş balıkçı acaba onun mu intikamını alacak, o kadının mı bir yakını acaba. Ama bence balıkçının zengin olmasıyla alakası var belki de karısını önce o seviyordu çünkü balıkçı ile karısının resimleri duvarındaydı. Anlayacağız bakalım. Soner Londra'da yaşıyor ama sürekli gelkiyor hemde deniz yıldızı getirmek için onca yol geliyor romantikliğe bak yaa.. Murat ölecekti kim görürse ama daha da sağlıklı eskisinden o Aylin ve Soner'i gömer. Haftaya biraz daha olaylar açılsın istiyorum yaa.. Çok havada kaldı bazı şeyler..
o deniz yıldızlarını Süleymanım koyuyor Soner adına bak demedi demeyin
Hayırr Soner'in bizzat kendisi koyuyor çünkü gösterdi Soner'i o anlarda. Aylin deniz yıldızını buluyor, Soner'de uçağa binmiş Londra'ya dönüyordu. Bunu da hostesin anonsundan anladık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?