Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

osmanın =mete olmuş psıkopatlaşmaya başlyo
hayırlı olsun
bunların aılecek aşkları benı öldürecek

aynen herkes berrine çok takıyor nedense ama yaşadıkları hiç kolay değil,hakan şantajla evlendi

Fakat gülden de az değil hani..
hem osmana mavi boncuk dağıtıyor, hem diğer çocuğa..:86:

bir ara hasefe babanne, cemilenin kucağına vermişti musti bebişi ..
cemile başına ufak bir buse kondurdu..orada kafam biraz karışmadı değil..:96:
karolinin mi? cemilenin mi?:44:biraz sarışın olması karolinin diye düşündürüyor..:87:
ama senaristler ters köşe yapabilirler bize..

ben dizi de hayal kırıklığı yaşadım..

çok garip bir tutukluk wardı.. sanırım fazla beklenti içine girdim..

berrin e sinir oluyorum duygularım bu yönde değişmedi..oyunculuk berbat ötesi.. ağlayamıyor bile yaa

cemile nin bebeği bence o bebek.. uzak durmasındaki neden tecavüzü hatırlatması olabilir.. carolinin değildir sanmıyorum..

cemile de ne gururlu bir kadın bee.. kendi yağında kavrulmaya çalışıyor hala.. şirketlerin başına geçmiyor, hala o eski mahalledeki atölye de.. we hala o atöltenin orada olması da garip.. senarisrt özellikle atölyeyi ordan taşımadı.. malzeme çıkacak çünkü..

aylin nin ama hoooplaya hooplaya yürümesi çok komik olmuş.. murat ın ölmemesi de çok enteresan.. tam yeşilçam oldu dizi..

off ne biliim bir hayal kırıklığı içerisindeyim.. heyecanla izleyemedim nedense..

ayy osamanin aglamalarina bayildiiiimmmm yaaa. ne datluuu agliyor o öylee

selmanın yanındaki adamın geçmişten gelen bi hikayesi var bence. balıkçıyla arasında bi iş anlaşmazlığı olabilir diye düşünüyorum. adamın gazete haberlerini saklamış. sanki eskiden zenginmiş de iflas etmiş gibi bi hali var. fakirim ama hala fularımı takarım diyor sanki.bi de o baktığı resimdekiler kimdi. acaba karısıyla kendisi olabilirmi.

ayni seyi bende düsündün mustafayi görür görmez,bence cemile cocugu düsürdü,mustafa carolinin cocugu,

Kızlar cemile çocuğu aldırıcaktı.YÜKsek ihtimal aldırdı ve Musti'de kemçüğün çocuğu.
Bu arada geçen sezon Carolin cadısı,Mesude ve ailesi olmasa dizide diyoduk ;bu bölümde anlık gösterdiler onlar olmayıncada çok duruk geçiyomuş dizi .Siz ne diyosunuz?
Ayrıca Carolinde haftaya damlar Ali çıktı ya...

Cemile şirketin başına geçmiyor..şirket kazancını da olmaz istemem demiyordur herhalde..
eee...parayı alıyorsan şirketin başına da geç..yok geçmezsen, parayı da alma yaniii..
orda bi çelişki yapmışlar kadına, senaryo heyeti..:93:

müdür yalvar yakar olmuş iyice iki hatuna ,sen geç,sen geç diye..

fular ayrıntısına ben de bayıldım..

fakir olabilirim ama, fularım var..

bence, balıkçı onun alacağı ihaleyi aldı ,o da kin besliyor..
genelde fabrikatör husumetleri, ihaleden çıkar ya o manada..:86:

bence ihaleyle alakası yok
duvardaki resimde balıkçıyla bir kadın vardı
belki bu adamın sevdiği balıkçının sevgilisi falan olmuştur önceden

Ben bir teori üreteyim mii şimdik geldi aklıma. Hani balıkçı bir kadın için karısını bırakmıştı yaa hatta oğlu da bu kadının iftiralar yüzünden havuza atkayıp ölmüştü felan. Sonra kadını öldürmüş balıkçı acaba onun mu intikamını alacak, o kadının mı bir yakını acaba. Ama bence balıkçının zengin olmasıyla alakası var belki de karısını önce o seviyordu çünkü balıkçı ile karısının resimleri duvarındaydı. Anlayacağız bakalım. Soner Londra'da yaşıyor ama sürekli gelkiyor hemde deniz yıldızı getirmek için onca yol geliyor romantikliğe bak yaa.. Murat ölecekti kim görürse ama daha da sağlıklı eskisinden o Aylin ve Soner'i gömer. Haftaya biraz daha olaylar açılsın istiyorum yaa.. Çok havada kaldı bazı şeyler..

dejavu-one bende senın gıbı dusunuyorumm....ama sonrada dıyorumm adam olmus selmanın ne sucu var bu ınsanlar cook haın cook kurunun yanında yasda gıdıyor...hele cemıleyede bı zarar verıcek herhalde...o adam kızım nerde dızısınde kızın babasıydı dımı...eşimde dıyorkı kızını bulamadan adam yenı hatun buldu...

o deniz yıldızlarını Süleymanım koyuyor Soner adına bak demedi demeyin

Kızlar böyle bişey okudum doğru olabilir mi:S

'BU ÇOCUK KİMİN?' TARTIŞMASI?

Dizide Ayça Bingöl'ün canlandırdığı Cemile'nin çocuğu olduğu düşünülen Mustafa adlı bebeğin ailede kimse tarafından sevilmemesi 'Acaba çocuk Carolin'in mi?' sorusunu akıllara getirdi.

Çocuklarının üstüne titreyen Cemile ise Mustafa'ya hep hüzünle bakıyor.

Acaba ilerleyen bölümlerde dizi bize geçen iki yılı gösterirken şunlar mı olacak:

Cemile yaşadığı acıya dayanamaz ve bebeğini düşürür. Carolin ise doğurduğu bebeğe bakamaz, onu Cemile'nin üstüne atıp yurtdışına kaçar...

o deniz yıldızlarını Süleymanım koyuyor Soner adına bak demedi demeyin

Hayırr Soner'in bizzat kendisi koyuyor çünkü gösterdi Soner'i o anlarda. Aylin deniz yıldızını buluyor, Soner'de uçağa binmiş Londra'ya dönüyordu. Bunu da hostesin anonsundan anladık.

Hayırr Soner'in bizzat kendisi koyuyor çünkü gösterdi Soner'i o anlarda. Aylin deniz yıldızını buluyor, Soner'de uçağa binmiş Londra'ya dönüyordu. Bunu da hostesin anonsundan anladık.

Ben soner geliyo zannediyodum o anda:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…