Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

aylinin dizide giydiği kıyafetleri çok beğeniyorum. dün akşamki giydiği ceketi ve bağış yapmaya giderken giydiği beyaz bluze hasta oldum yaa.acaba hangi marka.

carolin soner'in kardesini aradigini biliyor,aylin'i takip edenleri gordu kesin onlari soyleyecek, onlari takip edersen murati bulursun diye..soner murati bulacak bunun karsiliginda carolin kendini ise aldiracak..sonra sonere yanasacak..aliden bosanir onunla evlenirse sasirmam

kepçük ağızlı sarı çiyan uyuz karı.bu sene iyice çökmüş hortlak giibi olmuş

o sarı kafasını elime dolayım saçlarını yolasım var o derece gıcığım karolin ve karolin gibilere

gercekten ağzında bı problem var şu cadı carolının...camdan aylınle babasına bakarken agzını buzmesı...kemçük ağızlı nolcek dedirtti yani..

Yeni fragman çıkmış,Ali'nin sakallar gitmiş ben bile rahatladım yani Aylinden Caroline okkalı bir tokat geliyor da Caro bunun altında kalmaz:18: Soner(Aylin'e sanırım):Tek bir söz söyle, dünyalar benim olsun Söyleme Aylin affetmek yok ama ben olsam hemen söyleyiverirdim bir şeyler

Off Aliiiiii off, sen bu Cemile'nin başına bela mısın be adam

Sonunda Caroline tokatı yapıştırdılar önce Aylin sonra Ali, ohh canıma da değssiinnn

Evet tadı yok ya bumerang gibi dönüp dönüp aynı

Şu karolinnin saçını başını yonasım var yaaa

mete günün sözünü söyledi

"Bu dünyada kimse kimseyi yargılayacak kadar masum değildir"​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…