Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

bazı yerleri kaçırdım, cemileler muratın öldüğğünü öğrenmedi değil mi?

bazı yerleri kaçırdım, cemileler muratın öldüğğünü öğrenmedi değil mi?

yok kimse öğrenmedi..o kısımda saçma 1 gün geçti sanırım cenaze beklermi ...sonra neden soner bu kadar vicdan yapıyor herkesi üstüne salıyor..söylesin aylinin anasına kardeşim bizim yüzümüzden kendini vurdu diye

sonra soner muratı ,kendi kendine mi gömdü ne yaptı? onuda anlamadım..
süleymana kendini vurduğunu kimse bilmesin falan diyordu,
nasıl saklanacak ki böyle bir durum..orası saçmaydı,
ölüm raporu falan verilmiyor mu..anlaşılır vurulduğu..

Kenan ın Karcı holdingle geçmişten gelen kuyruk acısı ne acaba..Merak ettim..Tüm hisseler Nurhan bilmemkimin üzerine olmalı dedi hırslı hırslı...

Son düzenleyen: Moderatör:
Sonerin parasi var canimcim parasiiyla istedigi sekilde olum raporu alir kardesi icin
Kenan ın Karcı holdingle geçmişten gelen kuyruk acısı ne acaba..Merak ettim..Tüm hisseler Nurhan bilmemkimin üzerine olmalı dedi hırslı hırslı...

J
Nurhan bilmemne eski karisi falan mi acaba

Bende bunu anlamadım işte ? insan evladını 1 tam günn asıl unutabilir yahu ?? çocuklarımdan sonra hiçbirşey hiçbirkimse daha önemli değil şahsen asla asla birine öyle körü körüne aşık olamam ,saçmalamış orda senaristler...
Hakanında cok hatalı yönleri var herhalde bundan sonra kızını alıp babasının evine gider Berrinle çekişip dururlar.
Aylinin haline çok üzüldüm resmen dağıldı kız (

Çok haklısın tatlım çocuğu hiç aklına gelmiyor ben akşam olsada yuvama gitsem yavrularımla vakit geçirsem diye tutuşuyorum benimkilerde kazık kadar ayol, hele bu Berrin ......... ki ana kuzusu oyyy kıyamam ben...

Berrin babasını yerden yere vurdu ama aynı hataya oda düştü

dizi iyice saçmaladı
bi kaç hafta ara verip sonra tekrar bakıyorum diziye bişey kaçırmadığımı görüyorum
kısır bi döngü içinde devam ediyo
sırf fragmanları izleyerek bile takip edilir bi hal aldı.
hele dramı o kadar abarttılar ki karabasan gibi basmaya başlıyo dizi
hiç mi güzel bişey olmaz bi dizide
konu saçmasapan
berrinin ahmet aşkı
sonerle aylinin aşkı...
sanki çok normalmiş gibi herşey..
oysa o kadar çirkin ki...
hele kenan karakterinin entirikaları iyice sıktı.
izlerken bütün yaşam enerjimi yitirdiğimi farkettim
bu kötülüğü neden yapayım kendime
izlmicem artık

Dizinin hiç çeken tarafı yok çok saçma yönlere saptırdılar.Cemile neredeyse Ali nin kol çantası gibi eskiden belki bu kadar biraraya gelmiyorlardı.Berrin'i aptal aşık tiplemesine soktular çocuğundan bihaber bakıcı kız bile bırakıp gidemiyor ama Berrin Ahmet de Ahmet.
Aylin Sonerin aşkının peşinde perişan oldu belkide kafayı sıyırdı.Mete Nihali nekadar tanıdıki alıp korumaya sahiplenmeye kalkıyor ayrıca o dönemlerde telefon çok kıymetliydi her evde olmazdı, babam yazılmıştıda iki sene sonra bağlanmıştı bu dizide her evde var üstelik direk arıyorlar santral bağlardı numarayı, Osmanım her zamanki gibi rolünün hakkını veriyor ama sanırım bir yasa çıkacaktı çocuk yıldızlarla ilgili galiba yasa yürürlüğe girdi ki Osmanın rolünü çok az tutuyorlar.Karolin çok sünepe kaldı. ammmaaaan daha yazılacak çok saçmalıkları var ama bıkamıyorum da ara ara izliyorum

ve anlamadıgım bır konu var.. berrin tamam ahmeti seviyor falan ama hic kimse kendi cocugundan daha agir basamaz ya? yanı ben anne diilim cocugum yok ama cocugum olsaydı kimse onun degerini gecemezdi diye dusunuyorum..?? askında olsa bu kısı.. cocugundan/bebeginden daha degerli olabilir mi ??

ayyy ayyyy..ahmetin başına ıslak bezi sıkıp sıkıp koyması yokmuydu
kendi çocuğu bakıcıyla ,gitmiş ahmete hastabakıcılık yapmaya..

tahminim dizi 70 lere geldi bu sezonda,telefon 70 lerde bence santralle bağlanmıyordu şehiriçinde,
ama şehirlerarası belki santralle olabilir

Kızının umruna olduğunu bile sanmıyorum. Anası kocası babası kapıda Zehra ne olacak diyorlar o Ahmet i yalnız bırakamam deyip kapadı kapıyı, Ahmet yurtdışında yıllarca naptı öldü mü? o gece dönseydi kızının yanına sabahına gider bakardı Ahmet ine.

İstemediği evliliği yaşıyor da çocuk yapmayı da biliyor. Koskoca Ünv. mezunu kadın aile planlamasından bir haber...

Hakan a zaten zerre acımıyorum yaptığını düşününce, sevmediğin bir kadını daha fazla yanında nasıl tutabilirsin ki...

Soner de ayrı bir alem kardeşi ölünce vicdan yaptı. Zaten ölecekti, intihar edince mi dank etti kafasına

diziyi izlerken ve izledikten sonra üzerime mutsuzluk çöküyor. hiç mi iyi bir şey olmaz yaa. her şey kötü.
çok saçma bir hal aldı. toparlanmazsalar izlemiycem artık

ikisi çok çok farklı bence..

adam zorla evlendi resmen berrinle.mecbur bıraktı iğrenç bir şekilde..

ki berrin zaten ahmeti seviyordu hep de onu sevdi..evlenmesi de onun uğruna..

ikisi farklı tabi ama onun yaptığı da çok kötü. çocuğu nasıl aklına gelmez. nasıl düşünmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…