bazı yerleri kaçırdım, cemileler muratın öldüğğünü öğrenmedi değil mi?
yok kimse öğrenmedi..o kısımda saçma 1 gün geçti sanırım cenaze beklermi ...sonra neden soner bu kadar vicdan yapıyor herkesi üstüne salıyor..söylesin aylinin anasına kardeşim bizim yüzümüzden kendini vurdu diye
Sonerin parasi var canimcim parasiiyla istedigi sekilde olum raporu alir kardesi icinsonra soner muratı ,kendi kendine mi gömdü ne yaptı? onuda anlamadım..
süleymana kendini vurduğunu kimse bilmesin falan diyordu,
nasıl saklanacak ki böyle bir durum..orası saçmaydı,
ölüm raporu falan verilmiyor mu..anlaşılır vurulduğu..
Kenan ın Karcı holdingle geçmişten gelen kuyruk acısı ne acaba..Merak ettim..Tüm hisseler Nurhan bilmemkimin üzerine olmalı dedi hırslı hırslı...
Bende bunu anlamadım işte ? insan evladını 1 tam günn asıl unutabilir yahu ?? çocuklarımdan sonra hiçbirşey hiçbirkimse daha önemli değil şahsen asla asla birine öyle körü körüne aşık olamam ,saçmalamış orda senaristler...bizde eşimle izlerken aynı konuya değindik....eşim zaten saçma bulduğundan baya kızarak izledi
berrinin en büyük hatası kızını unutması oldu..nası olurda bi anne evladını düşünmezz aşksaa aşkk valla evlat aşkı en büyük aşktan bile üstün....senaristler bunu düşünememiş .birde berrin arkadaşına tembihleyip onda kalacağım diyip hakanı kandırabilirdi...
şimdi hakana boşanma davası açsa bile hakan deseki benle evliyken sevgilisinin evinde kalıp kızını düşünmüyor dese alır kızını hakanın babası zaten atmaca gibi bekliyor.......
kenan girdiğinden beri izlemiyorum sürekli entrika peşinde ...başarıyada ulaşıyor saçma yani...
carolini asalak gibi bişey yaptılar.....
osmanım küçük erkeğime hiç rol yok bu ara kızlar farkındaysanız...acaba senemi geçirecekler osman büyüyecekmi...seyirciye unutturmayamı çalışıyolar.....
Hiç bir aşk insanın evladının önüne geçemez ya, sabahtan beri evladının yüzünü görmemişsin, neymiş Ahmet hastaymış bırakamazmış. Ahmet döndüğünden beri ruh gibi geziyor evladı umruna değil. Hakan a pek acımıyorum.
Dizinin hiç çeken tarafı yok çok saçma yönlere saptırdılar.Cemile neredeyse Ali nin kol çantası gibi eskiden belki bu kadar biraraya gelmiyorlardı.Berrin'i aptal aşık tiplemesine soktular çocuğundan bihaber bakıcı kız bile bırakıp gidemiyor ama Berrin Ahmet de Ahmet.
Aylin Sonerin aşkının peşinde perişan oldu belkide kafayı sıyırdı.Mete Nihali nekadar tanıdıki alıp korumaya sahiplenmeye kalkıyor ayrıca o dönemlerde telefon çok kıymetliydi her evde olmazdı, babam yazılmıştıda iki sene sonra bağlanmıştı bu dizide her evde var üstelik direk arıyorlar santral bağlardı numarayı, Osmanım her zamanki gibi rolünün hakkını veriyor ama sanırım bir yasa çıkacaktı çocuk yıldızlarla ilgili galiba yasa yürürlüğe girdi ki Osmanın rolünü çok az tutuyorlar.Karolin çok sünepe kaldı. ammmaaaan daha yazılacak çok saçmalıkları var ama bıkamıyorum da ara ara izliyorum
canım seviyo ama berrin sevmiyo ömür boyu sevmediği adamla aynı yatağı paylaşmak zorundamı hakan önce onu ahmeti bahane edip yanında tuttu..şimdide kızlarını bahane edicek yaptığı iğrenç bir şey ben berrin yerine olsam kızımıda alır ayrılırdım..
Berrin babasını yerden yere vurdu ama aynı hataya oda düştü
ikisi çok çok farklı bence..
adam zorla evlendi resmen berrinle.mecbur bıraktı iğrenç bir şekilde..
ki berrin zaten ahmeti seviyordu hep de onu sevdi..evlenmesi de onun uğruna..
diziyi izlerken ve izledikten sonra üzerime mutsuzluk çöküyor. hiç mi iyi bir şey olmaz yaa. her şey kötü.
çok saçma bir hal aldı. toparlanmazsalar izlemiycem artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?