Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

hay ağzına sağlık .

yeni bölüm bile yok baksanıza. senaristler bile intiharın eşiğinde sanırım. bu kadar da damar olmaz ki canım aaaaa..

Hala çok sıkıcı... (( İçim daraldı felaket sahnelerinden..

ne yani simdi yilbasi tatilimi yaptilarda yoktu anlamadim evet dizi eski heyacanini kaybetti ama en azindan kanal bi bilgi verir su tarihte yok bilmem ne diye yaa cok sinir oluyorum insanlari aptal yerine koyuyolar resmen insan bi alt yazi gecer bisey söyler falan bayram olur tatil,yeni yil olur tatil, deprem olur tatil.Bu olaylarin dizinin yayinlanmasiyla ne alakasi var cözmüs degilim

yeni fragman yüklenmiş.Ya aylinin yada sonerin rüyası bence (kabus da olabilir) o kısa fragman.nerden uydurdum bunu şurdan uydurdum fragmanlarda hep küçük osmanın konuşması olurdu olayları şiirsel benzetmelerle anlatırdı.ama bu fragmanda konuşmamış .belkide yanılıyorumdur ama bana rüya gibi geldi.

[video=youtube;TiiZ-jxmzf0]http://www.youtube.com/watch?v=TiiZ-jxmzf0&feature=related[/video]

Bence rüya değil Aylin ölecek galiba ama keşke soner ölse aylin ölmesin garibim

bence de aylin soneri tam vuracakken soner muratın öldüğünü söylüyor daha doğrusu ağzından kaçırıyor.çünkü aylin de şaşırmış bi ifade var.yani bence kimse ölmüyor.

her bölümde aylin ölecek şu ölecek bu ölecek diyorsunuz arkadaşlar bence de kimsenin öleceği yok neden ölsün canım

Diziyi artık çok yapmacık buluyorum ama tvde ilgimi çeken başka bişey olmadığı için mecburen izliyorum.
Ali Kaptanın babalık damarı tutuyo ya,çok sinir oluyorum

İleri derece dram ... Hiçbirşey mi yolunda gtmez...Berrin kocasını sevmez ağlar , aylin evlenemez ağlar , karcı holding batışta , metenin sevdiği kız gitmiş , ali kaptan pişman yeni karısını sevmez... Bu nedir yaa????

Senarist erkek olunca kadınları hep ağlatacak ,sıktı iyice be!

High school müzikale bakıyorum,bu dizi benden reyting alamaz iyice saçmaladılar!

gerçekten senaristleri tebrik ediyorum güzel bir dizi ancak bu kadar saçma sapanlaştırılabilirdi.güzelim dizi biiiippp oldu

...........................................

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…