Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

Ali kaptan kendini kabadayı mı zannediyo ya,ne bu iki lafının birinde lan kelimesi geçiyo

muhtemel senaryoyu yazıyorumm

aylin soneri vurur sonra akıl hastanesine yatarrr
ordaki yakışıklı doktorda ayline aşık olur aşk üçgeni devam eder

eskiden bu diziyi izlerken çivilenirdim oturduğum yere heyecanlanırdım reklam aaralarında kalkardım bir tek şimdi noldu böyle sapıttı iyice eski tadı tuzu yokkk yokkk yokkkk saçma sapan bişi oldu yaaa

Eşim çoktan sıkıldı artık izlemiyor bende bıraktım bırakıcam yanii. Bu ne saçmalık yaa. Mete hala o adamların peşinden gidiyor ya bu kız keyfinden evlenmiyor ya napıcan kaçırıcan yine bulacaklar al İnci Hoca gibi o da öldü. Aylin akıl hastanesine gitti ya ne biçim hemşireyse doktoru bekleyin diyor yalnız başına kızı oturtuyor oraya ailesinden kimse yanında yok. Aylin eve geldiğinde Cemile yeni öğrenmişti Aylin'in gittiğini ama Aylin merdivenlerden çıkıp kapıyı kitleyene kadar yetiştiler maşallah hızlarına diyecek yok. Berrin salak Berrin Ahmet hastaysa hasta iyileşir bir şekilde sen önce boşansana dimi aklın nerdeydi. Ali iyiden iyiye eve girmeye başladı. Babalık damarı tuttu ya bu adam aileyi dağıttı, Cemile'nin kocasını vurdu bir kere ya bu kadar kolay mı eve girmek,şirkette muhabbetler falan bu ne yaa. Kenan nasıl biliyor oyuncak bebeği bilmem neyi, kadın nasıl görmüyor o eşyaların eve hem de taa odasına kadar getirildiğini de bunlar ne zaman getirildi diyor yahu kadın zaten tüm gün evdesin yeni mi görüyorsun onları. Hem hastanede adam öldürmek bu kadar kolay mı. Hastane de ölmüş ee turp gibiydi neden ölmüş, boğulduğu anlaşılmıyor mu yastık bile üzerinde kalmıştı adamın bu adam vuruldu ama boğularak öldü ne saçma. Offf hüzünlü yapıcaz diye tüm aileyi yasa boğdular iyi giden bir tek şey yok. Hem Soner ve Aylin artık evlenecekti evde Murat ve Aylin'in nikah resimlerinin artık ne işi var. Çoktan yokedilmiş olması gerekmez miydi evlenmeden önce. İpler koptuktan sonra. Hem Cemile ne anlar şirket yönetmekten neyine geçiyor şirketin başına neye imza attığından bile haberi yok. Sonra da onu bulun bunu bulun ahkam kesiyor sen ne işe yarıyorsun orada. Madem anlamıyorsun sat hisseni paşa paşa ye paranı. Ev kadını Cemile oldu patroniçe.

televizyondaki tüm dizileri izlemiyorum ancak izlediğim diziler arasında EN SIKICISI bu. bitirsinler ben de kurtulayım izlemekten

Bir ailedeki bütün fertlerin mi başına bir dert gelir..
Hepsi mi çilekeş olur..
Hepsi mi yanlış evlilik yapar ya..

Bir ailedeki bütün fertlerin mi başına bir dert gelir..
Hepsi mi çilekeş olur..
Hepsi mi yanlış evlilik yapar ya..

megim

kesinlikle bu dönem bu dizi biter

bncede bitmesi lazım

ama gereçkten çok acı

geçen sene millet salıyı beklerken

bu sezon alternatif birşeyler arıyor

Öyle Bir Geçer Zaman Ki? dizisinin ?Ali Kaptan?ı Erkan Petekkaya, sağlık sorunları yüzünden gelecek sezonda projede olmayacağını açıkladı.

?Dizi önümüzdeki yıl da devam edecek. Ama ben bu yıl sonu ayrılacağım. Çünkü çok yoruldum. Sabaha kadar setteyim, sağlığım bozuldu? diyen oyuncu, ?Dizinin bana çok faydası oldu. 10-12 tane ödül aldım? diye ekledi.

1 sene önce nasılda merakla izliyordum severek

şimdiyse fragmanı çıkınca ya kanal değiştiriyorum yada ıyyy diyorum...senaristler kesinlikle ödül almalı..."güzel bir diziyi en iyi batırma ödülü"

hah gelecek sezonmuş...bunların geleceği gelmez..napcaklar osmanın yaşlandığı halinide mi göstercekler..

ayrıca soner zaten muratın öleceğini biliyodu bunu bile bile ayırıp nikah hazırlığı yaptı gayet mutluydu batmıyordu kardeşi

karşısında kafası patlayınca mı kardeşi olduğu aklına geldi? o zaman mı nikahın etik olmadığını anladı...eskiden aylin sonere bayılıyordum ama ondan da soğuttular..dizide bi hasefe hanımdan soğumadım galba :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Ali Kaptan'da gidiyor artık zaten izlenmez ondan sonra. Başka kötü karakter falan koyarlar. Kenan kötü emellerini daha da arttırır belki evlenirler Carolinle falan falan. Mete'nin ne yaptığı belli değil gitti bir kızın peşinden o da öldü zaten. Berrin'in hiçbir ideali yok Ahmet ve Hakan arasında sıkışıp kalmış Aylin kafayı sıyırdı zaten ee olacağı buydu.Cemile birden patroniçe oluverdi ne anlarsa sanki bir de Ali Kaptan artık ailede. Osman'ı nerdeyse hiç görmüyoruz okulu nasıl gidiyor, kız arkadaşıyla durumlar ne oldu hiç olmazsa o güldürüyordu. Alacakarnşık kuşağı gibi dizi. Gelecek sezonda devam edecekmiş aman zahmet etmesinler. Anladık ki ne Soner ne Aylin ölmüyorlar o taraftan bir ayrılık haberi yok çünkü.

Bugün kanaltürkde 2. sayfa diye bir program var oradaki bayan Ali kaptanı ikna etmişler dedi senaristler.2 bölüm sonra çok ilginç şeyler olacakmış.

Osman gerçek hayatta 1. sınıfa gittiği için okumayıda yeni çözdüğü için rollerini azaltmışlar derslerinden geri kalmasın diye.

eskıden sanıye kacırmazdım sımdı oturup ızleyesım gelmıyo kenan ne zaman dızıye geldı dızı bıttı bu kadar karısırmı bı dızı

Hatayı galiba balıkcıyı öldürerek yaptılar.
Keşke balıkçı ölmeseydi,ali hapiste kalsaydı uzun süre,osmanı daha cok görseydik,dizide en azından aylin/soner mutlu olsaydı en azından bu sezon daha izlenilir olabilirdi....

2 bölüm sonra ilginç şeyler olacak diye muhteşem yüzyoliçin söylediler ben öyle anladım

Bnce en kısa zmnda bu döneme dönmeliler

yda flashback olarak devam etmeliler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…