- 31 Mart 2008
- 8.769
- 1.121
- 373
Hummg tekrar baktım doğru Cemile, cemile trikonun camından çıkıyor, o zaman o kızı bizimle eğlenmek için koymuşlarBir de Osman oradan geçerken kıza bakıyor, yeğeni olsa öyle geçmez heralde... Aylin için son bölüm sonran bir önceki bölümdü bence. Ben o bölümü izlerken final sanmıştım, çok duygusaldı. O bölüm Aylin'in finali bu bölüm de Ali'nin finali olmuş.
çok güzel bir bölümdü ama bir sürü soru işaretiyle bitti :44::44:bence yeni sezonda süprizler olabilir karar veremediler böyle bitirdiler aylin mete nihal e ne olduğu belli değil ali kaptanın öldüğünü göstermediler en son yüzüyordu belki kurtarırlarosmanda büyüdü cemile o evde ne yapıyor anlamadım :44: kapıdaki kız kim öfff çok soru var daha aklımda:44::44::44::44::26:
ben de aylini diziden çıkarıp çıkarmayacakları konusunda kararsız kaldıklarını düşündüm bugün. öldümü ölmedimi net birşey yok. haftalardır aylin gelecek sezon olmayacak diye haberler çıkardılar ama hala açık bir kapı var. neticede bu diziyi sırf aylin-soner aşkı için izleyenler var. büyük bi izleyici kitlesi kaybetmek istemeyebilirler. artık kısmet bakıcaz önümüzdeki sezona. kenandan da şüpheliyim. önceki yorumumda da yazdım hatta. gemi havaya uçtuğunda ali kaptan sandalla baya bi uzaklaşmıştı. uzun bir zaman yani. belki kendini denize atabilmiştir kenan.
ben de senın gıbı dusunuyorum canım .oyuncuların dızıden cıkıp cıkmayacagı konusun da orta da bence
bı belırsızlık var .bu yuzden de soru ısaretlerıyle fınal yaptılar .
mısal ; aylın dogumhaneye gırıyor ama ,sonucu gostermeden 10 yıl sonrasını gosterıyorlar
kesın bı belırsızlık var bence de .
hem bi'de soyle bırsey de var ; senarıstler sezon bolum hakkın da hıc bır sekıl de bılgı vermezler
suprız olsun izleyiciler merakla beklesın dıye .ama bu sezon bolumu bıze cok da suprız olmadı cunku ;
haftalar oncesınden aylın alı kaptan ve osman'ın dızıden ayrılacagını soyledıler .
yanı aylının de kaptanın da olecegı kesınlesmıstı .bunu suprız olarak ızleyıcıye sunmak varken
ne dıye haftalar oncesınden bu oyuncuların dızıden cıkacagını soylesınler kı .
sasırtmaca yapmak ıstemıs olabılırler .herkes olecek bunlar dıye beklerken
yenı sezon da karsımıza cıkıverırler.ayy ınsallah boyle olur yaa
cemıle o evde degıldı canım ,trıko atolyesındeydı .
ay inşallah ölmesinler yaaa..
zaten ali kaptanın intihar meselesi gereksizdi..
çocukları onu reddetmemişti ki, görüşüyorlardı..
belki biraz diretse ,cemileyle bile arası düzelebilirdi..
osmanı arkadan göstermeleri de, henüz osman karakterini oynayacak oyuncuyu belirlememiş olmaları olabilir..
öyle bir durum olabilirmiş
aaaaa evt ya triko atolyesindeymiştekrarını izledim şimdi eski evi gösteriyor ya sanki ordan bakıyor gibi geldi bana bence de süpriz yapacaklar yeni sezon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?