Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

ben de aylinin durumuna taktım .

aylının dızıden cıkacagı kesındı zaten .belli kı bu kız öldu .hatta kesın oldu dıyelım .

ama neden aylin için bu kadar sıradan bır sahne hazırladılar sasırdım .

ustelık aylın olecek dıye fınal oncesı 2 bolum de aglamaya baslamıstım .

sabırsızlıkla bu fınal de durumunu ve soner'ın aylın olunce ne yapacagını

merak edıyordum ,ama aylın ıcın gercekten cok sılık bır sahne hazırlamıslardı .

gectıgımız hafta aylinin mutlu foto cekımlerın de cok aglamıstım

ama bu hafta dogumhaneye gırerken gozlerım bıle dolmadı .cunku dogumhane

sonucunu beklıyordum .ama senarıstler sadece alı kaptana yonelmıs .

evet alı kaptanın vedası ölürken yuzundekı tebessumuyle el sallayarak veda etmesı

gercekten cok can alıcı cok etkılı bır sahneydı ama ,aylın de o dızı de

degerlı bır oyuncuydu .bu kadar sıradan belirsiz bır sahneyle

gecıstırılmelıydı dıye dusunuyorum .

Son düzenleme:
Hummg tekrar baktım doğru Cemile, cemile trikonun camından çıkıyor, o zaman o kızı bizimle eğlenmek için koymuşlar Bir de Osman oradan geçerken kıza bakıyor, yeğeni olsa öyle geçmez heralde... Aylin için son bölüm sonran bir önceki bölümdü bence. Ben o bölümü izlerken final sanmıştım, çok duygusaldı. O bölüm Aylin'in finali bu bölüm de Ali'nin finali olmuş.

Benim icin inanilmaz sıkıcı bir bolumdu. Yalnizca en son Aylin'i doguma gonderirlerkenki sahneyi sevdim.
Aylin olurse cok etkilenirim bu diziden, hic yakistiramiyorum. Soner filan Aylinsiz ne yapacak onlari merak ettigim icin gelecek sezonu iple cekiyorum.

evet bence de aylının durumu yenı sezon da ele alınacak .kızı buyur annesının nasıl öldüğünü ,

anneannesı cemıle'ye yada yasıyor ıse babası soner'e (bari o yasasın) sorar .onlar da gecmıse

dalarak aylının olümünü anlatırlar .nasıl seneryo ama :)

ama gercekten hastane sahnesı sonlanmadan bırden 1 yıl ılerlemesı cok sacma olmustu .

soru ısaretlerı bırakarak fınal yaptılar .bır yandan da şöyle dusunuyorum ;

acaba aylin'in diziden cıkıp cıkmayacagı kesin belli olmadı da o yuzden mı

hastane sahnesını yarım bıraktılar dıye de dusunmuyor degılım .

ınsallah boyle bır durum olur da aylın veda etmez dızıye .

valla dızı de favorılerım aylın ve soner 'dı .onlar da gıderse ne olur bılemıyorum .

ali kaptan da dızıye ,baska projeyle anlastıgı ıcın veda etmıs .

belki para konusun da anlasırlarsa alı kaptanı da dırıtırler

sonuc da adamın kesın oldugune daır ölu bedenı de yok ortada .

sadece denız de boguldugunu bılıyoruz .belkı suprız yaparlar ali gerı

doner . cok mu sey dılıyorum ne ayy ne yapayım yaa

dızının tum değerli oyuncuları cıkınca belki donerler dıye avutuyorum kendımı

.bakalım nasıl bır sezon beklıyor bızı

Son düzenleme:
Ben final sahnesini beğendim. Aylardır dizyi izlemiyorum ama konuya hakimim olan şeyler değişse de zaten belli şeyler çok şey kaçırdığımı düşünmüyorum arada bakarken bile hakim olmuşum diziye ama Nihal'in yüzü nasıl öyle oldu kim yaptı onu bilmiyorum. Kenan'ın ölme sahnesi de güzeldi geride bıraktıklarının teknenin ardından bakması falan. Carolin öle iyi olurdu ama bela olamaz sanırım artık Cemile'nin başına. Ben çok ağladım final sahnesinde içim şişti resmen. Ali Kaptanın konuşması, denize atlaması, Cemile'nin arkasından ağlaması çok acıklıydı hele Aylin herkesle vedalaşıp doğumhaneye giderken koptum yaa.. Bence zaman ayırdılar baya yanii tüm insanların orada olması vrdalaşması daha fazlası da olamazsı ki ne olacaktı ki başka geçen hafta baktığım kadarıyla baya zaman ayırmışlardı zaten fotoğraflar falan. Ama ölecek Aylin belli birşey. Ali nasıl el salladı son sahne ki çok etkilendim, Aylin'de giderken el salladı vedasını yaptı.O kız Aylin'in kızı olabilir alelade bir kız olsa neden göstersinler yanıltmaca da olabilir. Bakalım göreceğiz yeni bölümü asla kaçırmayacağım eylülde.

aylin büyük olasılıkla ölecek. herkesle vedalaştı el salladı. sonerle konuşmaların dikkat ettiyseniz hep vasiyetvari konuşuyordu. kızımız yeni evimizde büyüsün,bahçesine meyve ağaçları dikilmesiini istiyorum,çiçekleri oraya ekeceğim gibi laflar.. bakın görün yeni sezonda sonerin cemielye yakın bi evi olacak. ve aynen aylinin istedikleri de bahçesinde olacaktır. kızıyla birlikte orada yaşayacaklar gibi. ya da yurt dışına çıkmışlardır.merakla bekliyorum. ayrıca caroline gelince ...hatırlarsanız ali kaptan önceki bölümlerde" bana bişey olursa mustafaya sen bak,sana emanet" deyip duruyordu cemileye.bence mustafa yüzünden carolinle cemile karşı karşıya gelecek.

önümüzdeki sezon kenanı da ekber gibi diriltebilirler..hiç şaşırmam..
ekberde de öyle olmadı mı?adam bi türlü ölmedi kurtuldu, 9 canlı misali..
Aylinin in ölümü soru işareti,belli değil?aslında alinin ki de belli değil..
belki aliyi başka balıkçılar bulup kurtarır, adam kilometrelerce yüzdü sanki..
off merak ediyorum..

[video=youtube;4zEuo01IViQ]http://www.youtube.com/watch?v=4zEuo01IViQ[/video]
Sezon final parçası
Eylem Aktaş-İkrar

ben de aylini diziden çıkarıp çıkarmayacakları konusunda kararsız kaldıklarını düşündüm bugün. öldümü ölmedimi net birşey yok. haftalardır aylin gelecek sezon olmayacak diye haberler çıkardılar ama hala açık bir kapı var. neticede bu diziyi sırf aylin-soner aşkı için izleyenler var. büyük bi izleyici kitlesi kaybetmek istemeyebilirler. artık kısmet bakıcaz önümüzdeki sezona. kenandan da şüpheliyim. önceki yorumumda da yazdım hatta. gemi havaya uçtuğunda ali kaptan sandalla baya bi uzaklaşmıştı. uzun bir zaman yani. belki kendini denize atabilmiştir kenan.

çok güzel bir bölümdü ama bir sürü soru işaretiyle bitti :44::44:bence yeni sezonda süprizler olabilir karar veremediler böyle bitirdiler aylin mete nihal e ne olduğu belli değil ali kaptanın öldüğünü göstermediler en son yüzüyordu belki kurtarırlar osmanda büyüdü cemile o evde ne yapıyor anlamadım :44: kapıdaki kız kim öfff çok soru var daha aklımda:44::44::44::44::26:

cemile o evde değil, o evin karşısındaki triko atölyesinin penceresinden bakıyor..
tabelada kocaman cemile triko yazıyordu

kapıdaki kız da aylinin kızı olamaz bence... aylinin kızı mı? oğlu mu? olacak belli değil bi defa..

ben de senın gıbı dusunuyorum canım .oyuncuların dızıden cıkıp cıkmayacagı konusun da orta da bence

bı belırsızlık var .bu yuzden de soru ısaretlerıyle fınal yaptılar .

mısal ; aylın dogumhaneye gırıyor ama ,sonucu gostermeden 10 yıl sonrasını gosterıyorlar

kesın bı belırsızlık var bence de .

hem bi'de soyle bırsey de var ; senarıstler sezon bolum hakkın da hıc bır sekıl de bılgı vermezler

suprız olsun izleyiciler merakla beklesın dıye .ama bu sezon bolumu bıze cok da suprız olmadı cunku ;

haftalar oncesınden aylın alı kaptan ve osman'ın dızıden ayrılacagını soyledıler .

yanı aylının de kaptanın da olecegı kesınlesmıstı .bunu suprız olarak ızleyıcıye sunmak varken

ne dıye haftalar oncesınden bu oyuncuların dızıden cıkacagını soylesınler kı .

sasırtmaca yapmak ıstemıs olabılırler .herkes olecek bunlar dıye beklerken

yenı sezon da karsımıza cıkıverırler.ayy ınsallah boyle olur yaa

cemıle o evde degıldı canım ,trıko atolyesındeydı .

Son düzenleme:
ay inşallah ölmesinler yaaa..
zaten ali kaptanın intihar meselesi gereksizdi..
çocukları onu reddetmemişti ki, görüşüyorlardı..
belki biraz diretse ,cemileyle bile arası düzelebilirdi..

osmanı arkadan göstermeleri de, henüz osman karakterini oynayacak oyuncuyu belirlememiş olmaları olabilir..
öyle bir durum olabilirmiş

evet ben mesela tam bı aylın soner fanıyım .

onlar cıkarsa daha ızlermıyım bılmıyorum .

aylın konusun da kesınlıkle bı kararsızlık yasanıyor bence de.

aaaaa evt ya triko atolyesindeymiş tekrarını izledim şimdi eski evi gösteriyor ya sanki ordan bakıyor gibi geldi bana bence de süpriz yapacaklar yeni sezon

evet yaa ıntıhar etmesıne cok sınırlendım ben de

sonuc da artık cocukları onu affetmıstı ,cemıle'ye bıraz

daha ilgi gosterseydı cemıle de affederdı zaten

ama adam sucluluk pıskolojısıyle bunalıma gırmıstı

yalnız yuzerken ne kadar huzurluydu farkettın mı

mektubun da dedıgı gıbı benlıgını denıze acılmak da buldu

el salladı yaa bı'de

bi'de ben kaptanın yuzuk olayını anlamadım .kaptan evlılık yuzuklerını

satıp kuyumcudan gerı mı almıs tam o zaman ?

ama bu mumkun degıl kı ; kaptan o zamanlar delının tekıydı

gozu carolınden baskasını gormuyordu .

cemıle cocukları umrun da degıldı .yuzuklerı satıp gerı alabılecek

kadar vıcdanlı degıldı o zamanlar ya:44:

aaaaa evt ya triko atolyesindeymiş tekrarını izledim şimdi eski evi gösteriyor ya sanki ordan bakıyor gibi geldi bana bence de süpriz yapacaklar yeni sezon

ay insallah canım yaa ,aylın de alı kaptan da gıtmez ınsallah

ama carolın dzıden ayrılabılır ona ızın verıyorum

bence nihal almanyadan dönerken yanında bide çocuk olacak gibi geliyor yani metenin çocuğu kesin hamile kalmış ve doğurmuştur oda yeni sezonda metenin çocuğuyla dönebilir aklıma o geldi birden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…