bence o kız aileden biir değil.mahalleden herhangi biridir. kullanılmayan evin kapısında evcilik oynuyordur. eğer ayliinin kızı olsaydı o evde yaşıyolar olurdu. ama evi gösterdiler harabe gibiydi. belliki evi öylece bırakmışlar. perili ev gibi olmuş.bi de cemile eve giden osmana ekmek al dedi. hala cemilenin merdivenli evinde oturuyorlar heralde.Ali kaptan ı belkı kurtarırlar ha? nolur sankı yaaaa
Aylin i de ölecek gibi gösterdiler ama buyuk bı belırsızlıkle bıttı gene
kapının onunde oynayan küçük kız aylının kızı mıydı acaba ama osmanın daha kucuk olması gerekmez mı eger aylının kızıysa:44:
hmm evet ben bu yonden hiç düşünmemiştimmm offff içim paramparca ali kaptanın gomlegını ayakkabısını cemıleye werdıklerınde mahvoldum cemıle denıze koştu yaaa ağlayarak aman Allah ımbence o kız aileden biir değil.mahalleden herhangi biridir. kullanılmayan evin kapısında evcilik oynuyordur. eğer ayliinin kızı olsaydı o evde yaşıyolar olurdu. ama evi gösterdiler harabe gibiydi. belliki evi öylece bırakmışlar. perili ev gibi olmuş.bi de cemile eve giden osmana ekmek al dedi. hala cemilenin merdivenli evinde oturuyorlar heralde.
Aylin'in kızı neden 9-10 yaşında olmalı anlamadım. Osman okula başladığında çok pasifti falan. Aradan bayağı bir zaman geçmedi mi yahu? Sondan önceki bölümde de okulda bilgi yarışması vardı dedi. Bence osman 3. sınıfta falan. Zaman da anca 6-7 yıl ilerlemiştir. Kapıdaki kız kesinlikle Aylin'in kızıydı. Ama şöyle bir saçmalık yok mu? Ev resmen harabeye dönmüş. Harabede Cemile'nin ne işi var? Orada yaşanmıyor ve Cemile başka bir sebepten gittiyse o çocuğun oyuncakları orada ne geziyor, üstünde oturduğu minder hazır mı bekliyor? Ve çocuğun o kapı ağzında yüksek bir yerde oynaması çok saçma olmuş, sırf Aylin'in çocuğu olduğunu ve büyüdüğünü göstermek için... Dizinin Ali Kaptan'ı, Aylin'i ve Osman'ı çıkınca geriye ne kalıyor anlamadım. Yeni sezon çok sündürme olarak ilerleyecek gibi.
mesaj tekrarı:/Aylin'in kızı neden 9-10 yaşında olmalı anlamadım. Osman okula başladığında çok pasifti falan. Aradan bayağı bir zaman geçmedi mi yahu? Sondan önceki bölümde de okulda bilgi yarışması vardı dedi. Bence osman 3. sınıfta falan. Zaman da anca 6-7 yıl ilerlemiştir. Kapıdaki kız kesinlikle Aylin'in kızıydı. Ama şöyle bir saçmalık yok mu? Ev resmen harabeye dönmüş. Harabede Cemile'nin ne işi var? Orada yaşanmıyor ve Cemile başka bir sebepten gittiyse o çocuğun oyuncakları orada ne geziyor, üstünde oturduğu minder hazır mı bekliyor? Ve çocuğun o kapı ağzında yüksek bir yerde oynaması çok saçma olmuş, sırf Aylin'in çocuğu olduğunu ve büyüdüğünü göstermek için... Dizinin Ali Kaptan'ı, Aylin'i ve Osman'ı çıkınca geriye ne kalıyor anlamadım. Yeni sezon çok sündürme olarak ilerleyecek gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?