Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

karolinin o çemçük ağzı beni çileden çıkarıyor!

gelin kayınvalide demedi mi bi de babanneye!
ali gibi kocayı da babayı da Allah düşman başına vermesin...

ayy korolin kanapede yatarken bacakları ne öyle.:1closedeyes:

ekektrikli süpürge borusu gibi upuzun:roflol:

cemilenin acilen teklifi kabul edip çıkası lazım hapisten. çünkü çocuklarını düşündüğünü iddia ediyordu dizinin başlarında. eğer öyleyse gurur yapmamamalı. hemen kabul etmeli..
o yengeye ne demeli.. hizmetçiymiş te.. yemek nasıl yetermişte o kadar kişiye. ayıp yenge hanım.bu dünya geçici de öteki dünya sonsuz. tühh sana..
amcaya ne söylesem az gelir. çocuklara sahip çıkmaya gelince beni karıştırmayın diyo. ama zavallı aylini eziklemeye hırpalamaya aşağılamaya gelince baba yarısıymış..
alide biftek yedirdi caroline elleriyle .. zıkkım yesin carolin. allahım sizin gibi insan artıklarıyla bizi karşılaştırmasın.
offf çocuklar da sokakta kaldı... en yakınlarınızdan hayır yok size.. gelin bize.. açarız bizim çekyatları..bakarım ben size....

ayy korolin kanapede yatarken bacakları ne öyle.:1closedeyes:

ekektrikli süpürge borusu gibi upuzun:roflol:

bende farkettim bide çırpı çırpı ben fiziğinide beğenmiyorum karolinin yüzünüdeaklinialirimsmile

[ı]heryerden oldular gariplerim.yazık yaa ohh mete ellerin dert görmesin.amcasına nasıl yumruk attıı ohhh babasınıda dövdüü süperr olduu beter oll aliiiiiiiiii[/ı]

ah mete
sen nasıl bir oyuncusun öyle o ergen bakışları ,o öfke o delilik
çok seviyorum bu çocuğu ya
ve ali denen herif ulan dallama karına emirler yağdırırsın ,elin kemçik karısına çorbalar yapmalar kahve yapmalar yavşamalar ,gavur olunca KIYMETLİ OLUYOR DEMEK Kİ

Tv de yeni bölüm fragmanını izledim. Çocuklar ve Ali, Cemile'yi ziyarete gidiyolar. Ali Cemileye ''seni istemiyorum senin hiç mi kadınlık gururun yok'' falan diyor. Çocuklarıda görünce Cemile ikna oluyo mahkemeye cıkıyolar.Dudakları patlayıp dili kopasıca Carolin mutlu mesut zafer kazandı ya Ali'ye öpücük gönderiyodu.
Sağ sol olayları çıkıyor Berrin'e bişey yapıyolar tam göremedim, dövüyorlar galiba.

ay fragmanında Ali ,Cemıleye senın kadınlık gururun yok mu dıyor ..

Allah belanı versın ALllliiiii

ay pardon nhltrk ,ararken konmuş oldugun görmedım

Osmanı da kendı tarafına cekmişşşş

of ya keşke izlemeseydim mafoldumben kadınlık gururuymuş sende erkeklik gururu varmı ali efendi caroline bi şey demiyom allahından bul

ay ben de çok çirkin buluyorum karolini ali neyini sevmiş o meymenetsizin-tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…