ayrıca o filistinli arap kıza bayıldım
YALLAH diyişi süperdi
cidden rolünün hakkını verdi demek ahmetin nikahlısı
büyük ihtmal mardinlidir diye düşünüyorumgerçek hayatta
Ahmet niye nikahlandı o kızla. Nolcak şimdi Berrin öğrenirse.:18:
Hee bide Berrin'in Ahmeti orada savunmasız bıraktı diye pişmanlığı çok güzeldi yav, ağladım ya la
Ahmet de cillop gibi çocuk he, maşallah.
Aslında Aylin Sonere Aliyle karolinin isimlerini verse onlarda rahat etse bizde:13:
bana son derece gercekci geliyor bu hikaye hatta gercek hayatta cok daha kötülerinin bile yasandigina eminim
ay , ben o iplikle döneye nasil güldüm anlatamam, onlara süleyman tokadi yapistirdikca benim yaglar su olup akiverdiler sanki
Karolinde gercekten 1numarali ...t..müs ha! imza atmaya oturmuslar bide güvenmiyor cemileye imza atmaz diye, bakiyor oyle gavur gavur. (iyi oynuyor vesselam, nefret ediyor millet ondan )
dönem dizilerini cok seviyorum, aksam aklima ''cemberimde gül oya'' dizisi geldi. milletimin kendine ettiklerini izlemekten cok etkileniyorum,üzüntü,kizginlik karmasasigerci simdide baska dertlerimiz var. neyse ,,,,,Birlik beraberligimiz ilelebet bozulmasin insallah.
Hakanin Berrin icin cirpinislari , haykirislari ; o seni sevmiyor, ben seni seviyorumm'' a karsilik Berrinin arkasina dönüp bakmamasi , yedi beni yediiiii. Ahmetin kaplan gibi o (adi neydi o sagci biyikli cocugun?) adama atlamasi , yaw arkadas yaparsin dizide ,bu kadarmi sürükleyici olur???
yilin dizisidir arkadaslar...okadar!
o karolin o neriman karısının kocasınada ayarlasın kendi gibi bir tanede, o zaman görürüm ben nerimanın paçasınıbir çıkarı yok bence o sadece cemileye ve çocuklara inat yapıyor gıcıklık olsun da
nasıl olursa olsun kızı ve kocası da aynı bulmuşlar birbirlerini
Kızlar cemilenin eve gelişi ve aliyle karolin ı görünce reklam girdi uyudum :) Sonrasında noldu ??
Kızlar cemilenin eve gelişi ve aliyle karolin ı görünce reklam girdi uyudum :) Sonrasında noldu ??
ben hakana cok üzülüyorum ya,
aslinda berrinin onla birlikte olmasini isterdim.
cocuk tamam bi kere bi densizlik etti ama,
cok seviyorcokta deger veriyor....
benim kopus anim o sahne zaten.
seni seviyorum diye haykirmasi
ah ahh kocam bile o kdr haykirarak seni seviyorum demedi bana
ah ah, oylemi ??? istersen der , denedinmi?
benimki demisti ......taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa iliskimizin yeni yeni filizlendigi zamanlar,
ama konumuz o degilki hemi??
o nerimanin cikari muhakkak var, hatirlarsaniz dizinin ilk bolumuydu galiba, hasefe hatun evden 3 ayligini almaya cikiyordu, bu neriman karisida kapida'' cabuk gel ha'' diyordu, paraya konmak icin.
heralde Karolini sagabilecegini dusunmus olmali...benim aklima o geldi walla.
ya o arap kiz neydi oyle?? bayildim ona !
ah ah, oylemi ??? istersen der , denedinmi?
benimki demisti ......taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa iliskimizin yeni yeni filizlendigi zamanlar,
ama konumuz o degilki hemi??
o nerimanin cikari muhakkak var, hatirlarsaniz dizinin ilk bolumuydu galiba, hasefe hatun evden 3 ayligini almaya cikiyordu, bu neriman karisida kapida'' cabuk gel ha'' diyordu, paraya konmak icin.
heralde Karolini sagabilecegini dusunmus olmali...benim aklima o geldi walla.
ya o arap kiz neydi oyle?? bayildim ona !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?