Oyle bir patladi ki...

Bu arada haberin olsun sen haklı olduğun için kusmuyorsun memnun etmek çok zor olduğu için kusuyorsun,mutsuzssun ve nedeni sadece sensin
Çünkü maalesef koc biraz değişkendir ruhunu bazen toz pembeyle beslerken herkes Ayy Cansın yaa derken bor bakıyorsun ikizler gibi terazi gibi noluyo bee !dedirtirler adama çünkü iki saat önce gülümseyen şarkılar söyleyen koc şimdi ruhunu mazosizmle besliyordur
Yapman gereken duzeltemiyorsan açık ol ve eşine zaman zaman böyl
 
Insanlar genelde haksiz bulsada ailelerini savunma eğilimimde olabiliyorlar. Esimle ailelerimiz hakkinda yorum yapmamya calisiriz. Ama bazen haksiz da olunsa herkes kendi ailesini savunur.
Evet nedense oyle oluyor . Aksam diyorki ben senin ailene birsey diyormuyum. Ya dedim sen kac gu gordun kac gin durdun 1hafta zor durdun diken ustunde. Ablamin beni opup sarilmalarina kadar surat asip kiskandi. Babasi gitti geldi oglen kayinvabanin evindemi durur diye buda doldurusa gelip durdu. O gunleri unuttu. Hep ben sucluyum tabi
 
Aynı sehirseysen onların yanından tasinacaksin yoksa eninde sonunda bosanirsin
 
Haklisiniz. Ama diyorumya cogu seyin dolmuslugu var. Zamanda cok yuttum sabrettim. Sabrettice daha yuz bulup her lafi cekinmeden soylediler. Yoruldum ya
 
Haklisiniz. Ama diyorumya cogu seyin dolmuslugu var. Zamanda cok yuttum sabrettim. Sabrettikce daha yuz bulup her lafi cekinmeden soylediler. Yoruldum ya
Tabi ki sizin de haklı sebepleriniz vardır. Yaşadığınız kötü olaylar vardır. Ama inanın eşinizi seviyorsanız ve sevildiğinizden eminseniz,ailesi de problemli olabilir ama ileri gitmeyecek şekilde müsaade etmezseniz,saygınızı her durumda koruyup eşiniz ile ailevi konularda münakaşaya girmezseniz, eşiniz zaten sizi kimseye ezdirmeyecek ya da sizi onlarla karşı karşıya getirmeyecektir.

Tavsiyem, kimse için kendi ailevi huzurunuzu bozmayın ve eşinizde uzaklaşmayın uzaklaştırmayın. ortada bir problem varsa oturup sakince ağlamadan ve eşinizin empati yapmasını sağlayacak örneklendirmeler ile ona durumu anlatır üzüldüğünüzü kırıldığınızı belirtirseniz zaten daha iyi olacaktır. Ama siz böyle yaparak onu daha çok ailesine itiyorsunuz ve bir nevi ailesini haklı çıkarıyorsunuz Adam diyordur bana bunları diyen,aileme neler demez demek ki haklılar diye..

Boşverin ya, sarılın sarmalayın eşinizi :)
Hayat çok kısa..
 
Ben de oldukça nazlıyımdır ama sizinki nazlılık değil bambaşka bir şey. Ben okurken daraldım burada.
 
Ben senin diper sorudan da Hatırlıyorum çok hassas ve kırılgan birine benziyorsun bu tip şeyleri büyültürsen eşin senden uzaklaşır onun ailesine karsı politik olmaya çslış devamlı şikayet edip mızmızlanma Boşanma lafını da at .
 
Ailesi konussada esim hep benim fikirlerime gore hareket eder. Suan sevyormuyum onuda bilmiyorum. Sogudum herseyden. Inanin cogu zaman ornek vererek empati yaparak konusuyordum. Anliyordu hakliligimi kabul ediyordu. Son olayda bunlari unuttu tum suc bende benim nazimda falan oldu. Hic icimden gelmiyor yuzunu bile gormek istemiyorum. Hic kiymetimi bilmiyor onu anladim dun aksam
 
Ömür törpüsü gibisin konu sahibi, kocan haklı. Insan evliliginde huzur ister eşiyle uyum ister, her gün acaba eşim bugün neye kırılacak neye trip atacak diye düşünecekse ne yapsın öyle evliliği insan.
 
Evet cok hassas kirilgan biriyim. Hepte boyleydim. Uzaklasti zaten azda olsa son zamanlarda. Hep oyle davraniyordum. Hersryi yutup yutup gidiyordum. Inanin kndimi gurursuz hissetmeye basladim. Bu yuzden daha ileri gitmemeeri icin bir sure mesafe koymak istedim. Bosanma lafini her tartismada gundeme getiriyorum.
 
Gercekten Boşanma niyetin yoksa bu Lafı sil at çünkü ilişkiyi günden güne eritiyor .

Ailesiyle hoşlanmıyorsan onları mesafe en ideal olanı .

Bu kadar hassas olmamaya çslış çünkü gercekten yıpratır karşındaki Kişiyi biraz Umursamamaya çslış herseyi duyarsan çok yıpranırsın bu sadece evlilik hayatında değil tüm iliskilerde böyle
 
Haklisiniz o lafi kullandikca sogukluk artti.insallah umursamamaya calisicam. Ama sanki benim hassas yerlerimi biliyorar oradan vuruyorlar beni. Hani bir seyi acan taraf hep karsi taraf oluyor bende cvp verince suclu oluyorum. Ben insan degilmiyim. Benimde kendimi savunmaya hakkim yokmu. Evlenmeseydim keske. Bekarken kimseyle kusmedim kimseyle boyle tatsizliklar yasamadim. Beni onlar getirdi bu hale. Ama sorsan bu onun huyu derler. Cok ikili oynuyorlar.
 
Bir örnek verebilir misin mesela ne yapıyorlar ? Daha somut olur hem
 
Aynı sizin gibi bir arkadaşım vardı çok hassas alıngan nazlı prenses halleri. Eşi de gözünün içine bakardı ilk zamanlar çok sakin düzgün bir esi vardı fakat yıllar geçtikçe adamın tahammülü kalmadı kızın bu alinganligina. o mülayim anlayışlı adam gitti en ufak şeye bağıran sinirli biri geldi yerine ve devamlı aralarında boşanma konusunda geçiyor. Ben defalarca arkadaşıma hatalı olduğunu söyledim bu kadar alıngan nazlı olunmaz karşıdaki de insan tahammülü bir yere kadar. Size de aynı şeyi söylüyorum hatali olan sizsiniz insanı çileden çıkarıp sonra ben haklıyım demeyin biraz empati yapın adam demiş zaten çocuk değil kadın istiyorum diye hakikaten bu hareketler bana çocukca geliyor simariklik sadece.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…