öyle bir yerdeyim ki :(

bana bu aile biraz garip geldi hiç de içime sinmedi anlattıklarınız.

Aile seni tutmamış, yani oğlumuz evlenecek gelinimiz olacak diye değer vermemiş. Hadi çok önemli değil de erkek arkadaşın da ailem yapmazsa yapmasın ben elimden geleni yaparım dememiş. Kültürler farklı... Tek başına karar verme derim... Ailenle otur konuş, 2. evliliğin olacak çünkü daha dikkatli olman lazım.

emin ol mesaj, hem de sert bi mesaj, anlamak için alim olmaya gerek yok
kaynanan çok kıskanç dediğim gibi hayatta evliliğiniz üstüne kabus gibi çökecek

cnm zipzip sormadan ben sorayım yaş kaç
eğer farklı ülkelerde yaşayacaksanız nişanlında iyi biriyse olabilir. zaten şu aileleride evlendikten sonra değerleniyor

türkiyede yaşayacağız, tabi sonrasından emin değilim. ne söylesem bambaşka bir şeyler oluyor. yaşım 29. he ailesi illa ki gelecektir kalmaya ve sanırım min 1 ay belki daha fazla.

emin ol mesaj, hem de sert bi mesaj, anlamak için alim olmaya gerek yok
kaynanan çok kıskanç dediğim gibi hayatta evliliğiniz üstüne kabus gibi çökecek

aynen inanılmaz kıskanç.şöyle söyleyeyi bildiğiniz aşık. ve diyorum ya hiç böyle bir kadın görmedim. yine küçük bir misal vereyim. yine bir misal vereyim. buraya geldiğinde avm'de geziyoruz. nişanlıma penti'de ki bikini modelini gösterdim hemen yan mağazadaa ise bir çamaşır mağazası vardı. benim orayı gösterdiğimimi sandı ne yaptıysa artık bir şeyler söyledi ve güldüler. nişanlıma sordum önce yok bir şey vs sonra sıkıştırdım. annem çamaşırcının vitrininde ki fantezi takımı gösterdi, baban aynısını aldı bana. ben şok. hani ne bileyim ben öyle şey görmedim ailemden. hani ne yaparsam yapıo öyle ki fotoğraf çektirirken ki verdiğimiz pozda bile. annemde saf saf; seni sevio ondan taklit edio dio. bilmem inanır mısınız ben başak burcuyum o ise aslan....

kadın kafayı yemiş demin bi konuda vardı, evlenince gelip aranıza yatarsa şaşırma herşey beklenir bu kadından
ayrıca seninin bir hareketenin ardıdan konuşup gülüşmeleride ayrı kabalık, onların dilini bilmediğini bildikleri halde, resmen dalga geçmişler

di mi. birkaç kere bitsin dedim. hatta süre verelim flanda dedim. beni ailem yüzünden mi cezalandırıyorsun? eğer onlara kırgınsan bize niye fatura kesiyorsun. seni çok seviyorum bizim aşkımız çok büyük. inan bu sıkıntıları tüm çiftler yaşıyor, boşver düşünme bu kadar. sen çok düşündüğün için şeytan seninle uğraşıyor.yoksa onlar seni seviyor. blaa blaaa artık inanın (övündüğümden değil kendimi bildiğimden söylüyorum) her zaman kriz yönetimlerini çok iyi yapmışımdır ama şimdi uçan kuştan edet umuyorum. hani doluya koysam almıyor hesabı....

şimdi canım eğri oturalım doğru konuşalım tamam ailesi böylede nişanlın çok mu matah, bu yaşta annesinden dayak yiyen birini yetişkin olarak kabul edemem ben şahsen
ama seni de anlıyorum aşkın gözü kör, ama ayıldığında da iş işten geçmiş oluyor

Birkere evlenip bosanmissin , sen daha deneyimlisin ..
Daha dikkatli olman gerekiyor ..
Ve malesef bu adamla evlensendd ayrilacaksiniz...

once Allah bilir herseyin en iyisini fakat bence bikere yanmissi zaten bikere daha mi yanmak istoyorsun

istesem, bir umut bunları paylaşır mıydım? düzgün karar alıp veremiyorum. hani doğru yapayım derken yanlış mı yaparım korkusu. diyorum ya nişana kadar yani ailesi işin içine katılana kadar bir kere tartışma olmaz mı ya? hani ailesi atsan atılmaz satsan satılmaz sürekli müsamaha göstermekten, anlamak zorunda kalmak, alttan almaktan yoruldum. inanır mısınız, insan Allah'a eğer benim için hayırlı değilse ya da ben onun için değilsem bir sebep ver rabbim soğuyayım diyorum artık :.(

Bu evlilik biraz zor gibi görünüyor. Bu sonuçta ikinci evliliğiniz olacağı için olaya duygusal bakmaktan ziyade mantıklı yaklaşmanız gerekiyor. Bence ille de olsun bu evilik diye çok da çaba sarf etmeyin. Hayırlısıysa olsun. Ama şunu da söyleyim baştan nasıl başlarsa hep öyle gidiyor.

Ayy bence uzaklas birde deneyimlisinn. Ogluna kiyip tokat atan gelininine neler yapar. Bide gelir uzzun sure kalip huzurunu kacirirlar. Senin begendigin seyi alip kendi takmasi ilerde olacaklarin acik habercisi

herkese vakit ayırdığı ve yorumda bulunduğu için çok teşekkür ederim. bu kadar insan aynı şeyleri düşünüyor ve yorumluyorsa ...sonuç belli

Arap ülkesinde bulunmuş biri olarak ırçılık olarak algılamayın ama arap erkekleri çok istisna değilse tercih sebebim olmazdı..O anne yarın bi gün Allah muhafaza çocuğun olmasa çok rahat kuma alır üstüne..benden söylemesi..hatta anneye gerek yok çocuk da bi zaman sonra ister kültürlerinde var çünkü..karşı çıkınca da peygamber sünneti diyorlar farz kılmayan adamlar :))

sadece sözlerinde yola çıkarak babasının petrol mühendisi olduğuna yada ( tabiii bunun bir önemi yok) ailesinin maddi durumuna, hayata bakışına, hayattaki pozisyonuna inanma, sen onları gerçek anlamda tanımamışsın ve tanıma ortamın olmamış çünkü adamlar gelmiyorlar nişana, istemeye... bence sakın o adamla evlenme, kötü bir annesi var adam da annesine tokatına dahi ses çıkartmıyor. Bu işi burada sonlandır. Umarım ki bizlerden yorum beklediğin gibi söylenen yorumlarıda dikkate alır öyle hareket edersin. Senin davranışlarına gençlik diyeceğim gençlik değil, tecrubesilik diyeceğim e ikici evliliğin hostessin evin var neden bu tecrubesizce hareketler. Hem bide nereden biliyorsun onlar senin evine, maddi durumuna bel bağlayarak haretket etmiyorlar. Sen onları nereden tanıyon nereden ne bu cesaret.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…