- 24 Aralık 2014
- 18
- 2
- 3
- 40
- Konu Sahibi senioritaemira
sadece sözlerinde yola çıkarak babasının petrol mühendisi olduğuna yada ( tabiii bunun bir önemi yok) ailesinin maddi durumuna, hayata bakışına, hayattaki pozisyonuna inanma, sen onları gerçek anlamda tanımamışsın ve tanıma ortamın olmamış çünkü adamlar gelmiyorlar nişana, istemeye... bence sakın o adamla evlenme, kötü bir annesi var adam da annesine tokatına dahi ses çıkartmıyor. Bu işi burada sonlandır. Umarım ki bizlerden yorum beklediğin gibi söylenen yorumlarıda dikkate alır öyle hareket edersin. Senin davranışlarına gençlik diyeceğim gençlik değil, tecrubesilik diyeceğim e ikici evliliğin hostessin evin var neden bu tecrubesizce hareketler. Hem bide nereden biliyorsun onlar senin evine, maddi durumuna bel bağlayarak haretket etmiyorlar. Sen onları nereden tanıyon nereden ne bu cesaret.
evet ailesini hiç tanıma şansım olmadı. en büyük yanılgımda armut dibine düşer, erkek rkadaşım iyi onlarda iyidir die düşündüm hep. olan olumsuzlukları ise düzelir diye mi bilmiyorum görmezden gelmeye çalıştım bugüne kadar. evlilik mevzuuna gelince çok uzun bir evliliğim olmadı, çok kuralcı bir ailede yetişmemden belki ilişki tecrübemde olduğunu söyleyemem yalan yok. zaten artık son olaylarda da baktım ki tahammülüm sınırlarında. çok mutsuzum ve artık bunu ona da söylüyorum. hep çabalayan ben, anlayış gösteren benim ailem. ama ona sorsanız, her zman istediğimiz olmaz, o istemez mi evlenip mutlu olmak, ama şöyle ama böyle....inanın artık gözüm korktu. birde öyle bir şey ki; hani biliyorsunuz %100 haklısınız öyle diyor böyle diyor sonuç kendinizi her şeyi problem eden(ona göre bunlar çokküçük şeyler) hasta biri gb hissediyorsunuz