- 16 Aralık 2011
- 13.790
- 13.669
- 498
- Konu Sahibi LyudmilaAnyaAleksandrovna
-
daha da bsy deme, belli ki cevap gelmeyecek, hirsini alamayip yazmis da yazmis durumuna dusersin..
cinsiyetler ne?
sevgilisi filan görmüştür ya da yanındadır diğer arkadaşların dediği gibi bence dekarşı cins. arkadaşımdı.
umursamazligin silahin olsun.. ne kavga, ne cirkeflik.. bosver..valla aynen dediğiniz gibi oldu. birden hırsımı alamayıp yazdım. ben de pişman oldum ama geçti. numarasını falan sildim zaten.
bir de kendisiyle ileride aynı iş yerinde çalışma gibi bir durumumuz da var. ortada bir şey yokken birbirimize küsmüş olmayalım, ilerde yüz yüze bakabiliriz diye mesaj yazdım. belki de böyle yapması daha iyi oldu bu durum açısından.
pinkstrap Bu şüphe değil zaten amaç üzmek ve tamamıyla ilgiyi kesmek o yüzden kocandan suphelenme eğer aklında kalsaydım eski olan yine iletişime geçerdi..
Ama tanımıyorum diye birşey yok o sen kimsin bak unuttum seni hatta tanimadim bile demek ...
Yok canım zaten şaka yapıyorum, kız belli aralıklarla mesaj yazdığı için en son öyle bir cevap vermiş kıza.
Yoksa önceki mesajlarını karşılıksız bırakmıştı.
sevgilisi filan görmüştür ya da yanındadır diğer arkadaşların dediği gibi bence de
Amin Allah hepimize nasip etsinBiliyorum canim mutlugunuz hep daim olsun
umursamazligin silahin olsun.. ne kavga, ne cirkeflik.. bosver..
Amin Allah hepimize nasip etsin
demek ayni dusunmuyoröyle biri değilim sorun olmaz :) 30 a yaklaşmış insanlarız, şu şu şu sebepten seninle görüşmek istemiyorum demek zor olmamalı. ama oluyor demek ki.
Yaninda sevgilisi vardi bence.Potansiyel tehlike gordu.Ariza cikmasin aralarinda diye boyle bisey yapti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?