Oyle buyuk bi BDV ki ..

Evi bahane etmiştir annen evlendiğinde ona ev almışlar mı sanki
Annenizin huyu öyle bence size kıyamadığından falan olsa başta istemiyorum der sonra ikna edemeyince sorun çıkartmaz sizinki huzur kaçırmaya çalışıyor sürekli takmayın derim değiştiremezsiniz

Bence sukret canım inşallah böylede devam eder ama annene aldırma pek nasılsın iyi misin de sonrasını geçiştir baktin baska seylere giriyor kibarca bi bahane bul kapat telefonu onunda kalbini kırma yinede kötü olsa annendir hakkı var düzelir umuduyla sen olgunlugunla bekle ve ispatlayan emin ol ne kadar sürer ama bigün pes eder hem senin mutluluğunu görünce yersiz davranislarnin ne kadar manasız olduğunu birgün gelir anlar

Esinin ve ailesininde daima böyle olmasını dilerim sana karşı

Güçlü olmalısınız eşinizle aranızın iyi olması çok güzel her evlilikte olur öyle tartışmalar. Siz kendinizi asla yalnız hissetmeyin eşiniz var herdaim size destek olabilecek sizi seven vede en önemli bebeğiniz :) o doğduktan sonra göreceksiniz sizin asıl aileniz bebeğiniz ve eşiniz bunu unutmayın! Ailenizi takmayın onlar sadece sözde aile.

Mus Mutlu günleriniz olsun

inşallah anneniz yaptığı yanlışı fark eder kendinizi üzmeyin

Görüs ama içine karıstırma

Bi de şöyle düşün:
Annen senin başka bi kadına daha "ANNE" demene tahammül edemiyordur. Seni paylaşamıyordur, kıskanıyordur seni herkeslerden. Çünkü inanır mısın bende yeni Anne oldum. Ve çocuğumu kimseyle paylaşamıyorum, hep bende dursun, sadece ben olayım yanında istiyorum. Bir de öyle düşün. Yarın sende ANNE olacaksın, o zaman daha iyi anlarsın

Oz annem.
Annem herseyin iyisini gormus gecirmis. Evi arabasi herseyi olmus.

Asil korktugum nokta geliyor.
Dogumda kv ile ne yapicaklar cok merak ediyorum. Dugunume bile zorla gelmisti. Dogumuma gelmez heralde.
Dusunceleriniz icin cok tesekkur ederim.

Canim... Sen annenlere ne derlerse he de, onlara rest çekmeden he de gec hep. Annenin yaptigi sey suan Allah katinda korkunc bir sey. Yuva yıkmak. O yuzden sen sabrli olcaksin ama annen oldugu icin de he diyiceksin kirmicaksin ama bildigni okucaksin. Sabrin sonu selamet. Icin ferah olsun. O evladin da seni hiic uzmicek insallah. Her sey guzel olck ama dertsiz olmaz, Allah baska keder vermesin.

Gene esiniz den yanı şanslıymışsınız masallah tüm bunlara rağmen...

Maşallah hep iyi gecinirsiniz inşallah
Benim hayalimde kv de gul gibi gecinip gitmekti 2 sene surmedi
Yaptıklarını görmezden geldim yuzume gulduler iyi gecindik ne zamanki esimle sorun oldu gorusmek istemiyoruz dediler gurbetteyim ben de. Sen bizim kızımızsin demişlerdi sonra cingene oldum :)
Sna tavsiyem anneni onlara asla kotuleme icindekileri yaz ciz dok yirt at esine ve ailesine kotuleme gun olur annene bisey derler zorua gider

ay aynı bizim komşu o da kızının eşine hep kötü davrandı. ne rezillikler ne rezillikler. sonunda damat al o zaman kızını diye gönderdi geride damadından kıymetlisi olmadı başına kalacak sanınca
çocuk doğunca annene gösterme bacım. sende çok üstüne düşme biraz özlesin seni. neden aramıyorsun derse. gelinler kaynanalarıyla mesafeli olmalı bence dersin belki anlar.

çoğu insan kv ve kocasından şikayet ederken sizin sorununuz anneniz. hangisi daha zor bir imtihan bilemedim. Allah yardımcınız olsun.

Hiç üzülmeyin, size emek etmiş, annenizdir, arayın halini hatrını sorun, o konulara getirmeden de kapatın. Benim eski konularımda var neler yaşadığımı Allah bilir, eşim de ben de çok sıkıntıda borç içinde olduğumuz halde babama kardeşlerime yardım ettik, üvey annem evden kovdu evimizi açtık.

Şuanda bizden kötüsü yok, doğumumda babam gelmedi, kardeşim geldi hasta oldu diye babam bize demediğini bırakmadı, hastaneye ben götürdüm lohusa halimle, babam götürmedi bile, gene de neymiş eşimin suratı asıkmış.. Annemden kalan biryer vardı hemen satmayın dedik, babamın içki parasına gitmesin diye, vay efendim biz alacakmışız o tarlayı da saçma sapan iftiralar. Ne iyilik yaptıysak onlardan fitne fesat olarak geri dönüş aldık, oğlum küçüktü sadece sözlü tartıştık onların suçlamaları sebebiyle, babam boşanın uzatmayın dedi, saçma sapan şeyler yapıp sonra da siz anlaşamıyorsunuz diye bizi ayırıyorlardı.

Çok şükür babam kardeşim de olsa uzaklaştım, en son bayramda annemin mezarını ve teyzemleri ziyaret etmek için memlekete gittim, eşim dediki beni istemiyorlar ama sen git bayramlaş, geldik buraya kadar, tamam dedim aradım. Bana dedikleri çocuğunu getirme, ben de gelemem o zaman kusura bakmayın diye mesaj attım, aradılar açmadım sinirimden. Teyzem bile şok geçirdi o kadar olaya rağmen sen gidiyorsun, eşin izin veriyor diye, yapılanları duyunca. 3 yaşındaki çocuğa bile nefret besleyen birinden ben babalık beklemiyorum dedim. İşin garibi 2 tane bekar kardeşim var onlar babamı haklı buldular bütün bu olaylarda, ki annem öldüğünde üvey anne geldiğinde ben hep onları korudum, bir sıkıntıları var mı deyip devamlı aradım, ihtiyaçlarını gönderdim. Evimizin herşeyini eşim ve kayınvalidem yaptı, onlar bir yardımda bulunmadıkları halde bunlar oldu. Kısacası ailen de olsa bencil, kendinden başkasını düşünmeyen insana sen de değer vermeyeceksin, ben bunu anladım yaşadıklarımdan, kullanıp atılıyorsun en fazla, şimdi sorsan sen ne yaptın ki olur, o yüzden haksızlık yapıyorsa kendi annen de baban da olsa ona göre tavır al, kötü söz söyleme ama mesafeli dur; yoksa yuvanı da bozarlar ondan sonra suçlu da sen olursun, biz bakamayız sana çocuğuna derler çıkarlar işin içinden.

Son düzenleme:
ailenın istememesının sebebı neydı gecerlı bır neden mı?
genelde hep tam tersı olur ama senın için sevindim neyse ki hersey olumlu olmuş sen ikinci aileni bulmuşsun :)

Valla detaylari siz daha iyi bilirsiniz ama inanin en kotu anne bile ELDEN iyidir.. Çoçugunuz dogdugunda annenizi daha iyi anlarsiniz.. Benzer problemler yasadim bende ilk baslarda farkli sehire gidiyorum diye annemin bi tarafi hep buruktu ama tabi engel olmadi yada sevmeme durumu yok ama simdi cocugum olunca anladim ki dizimin dibinden ayirmak istemiyorum diger odaya gitsem özlüyorumm.. biz ailelerimizin gozunde hic buyumuyoruz.. birde kardesin annen baban yani ucu de istemediyse vardir gordukleri bisey bence.. birde boyle dusun.. 3 kisi yaniliyor olamaz..

Bebegim 3 aylik oldu. Bu konuyu 4 aylik hamileyken yazmistim. Hala hersey ayni. Dogumda cok sikintilarda yasadik. Allah kimseye yasatmasin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…