Öyle çağresizim ki, çok sevdim tek suçum buydu belkide

KumkatNedir

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2014
1.381
832
73
Hayirli geceler arkadaşlar,
Yaklaşik 5 buçuk yillik bir.ilişkim var(dı). Kisaca ondan ve kendimden bahsedicem. Kendisi 27 yasinda oto galerisi var ama tedayli işleri var sifir arabayi VIP yapiyor oldukca yogun isleri ben ise 22 yasindayim 3 aydir işsizim ve evdeyim. Isten ayrildigim için evde bunalim yaşadim Belki ben çok bunalttim belki gerçekten sevgisi bitti bilmiyorum. Okadar çok tartisiyorduk ki son zamanlarda ufacik bisey bile beni çok kirmaya başladi,en sonki kavgamiz şu sekildeydi ;

Kendisi çankiriya araba satmaya gitti sabah normalde gün içinde beni hiç aramaz bunun icin kavga etmektende biktim sonucta kendimi zorla özletemem ve önemsetemem ama cok ugrastim olmadi .. neyse o gun aradi ben gidiyorum hayatim diye haber verdi tamam dedim aksam 7 bucuk gibide tekrar otobuse binip ankaraya donecekti otobuse bindi haber verdi sonra bekledim bekledim msj atmadi saat 11 bucuk gibi aradim akşam nerdesin dedim dukkandayim dedi nasil ya haber vermedin ne zaman geldin 1 bucuk saat oldu dedi şok oldum cok sinirlendim haber verirdi ne olursa olsun çünkü kapttim telefonu yuzune kizdi msj atti 1 2 tane sonra engelledim whatsapptan bekliyorum eve.gitcek haber vercek diye suclu cunku saat 12 oldu 1 oldu 1 bucuk oldu gece icim içimi yiyor aradim 2 kere mesgule.atti 3.de acti.ne var diye nerdesin? Dedim evdeyim dedi.. ben gene sok ben sana neden kizdim sen daha.ne yapiyosun dedim bunun icinmi aradin dedi evet dedigimde ise ya bi defol git zaten cok yorgunum kavga edemem dedi kapatti yuzume .. okdar gurusuz oldunki kendimi taniyamiyorum artik tekrar aradim saatlerce acmadi o sinirle seni bitircem artik sen beni kaybetmekten korkmuyosun diye yazdim sabah bana verdgi cevap " defol git asil.bu laflarindan sonra ben pişman etcem " sonrasinda yazmadim 3.gun kandilde yazdim kandilini kutladim yani tükürdüğümü yaladim.. sonra su.davranislarinin.bi.aciklamasi olmasi gerek dedim . Hic bisey yokken ortadan.kaybilup 3 gun.yazmazsan.benimde umrumda olmaz dedi .. tam yaziyordum ki ardimdan bir msj daha SENI ISTEMIYORUM. Yutkunamadim bi an oylemi dedim evet istemiyorum naparsin beni terkmi edersin defolup gidermisin defol git bb yazmis ve ben bisey bile diyememdim.

6 yilim gecti onumden emeklerim ic cekislerim bekleyislerim sabredislerim özleyislerim 1 olmustu bulusmayali . Belkide gercekten sevmiyordu istemiyordu.. bulusup yuz yuze konusmak istesemde gelmez bulusmak istemiyorum yuzunu gormek istemiyorum der ne konuscaksan vurdan konus der.. derde der işte.. .basa donmek o kelimeyi yutmak istemiyorum kabbullenmis gibi bulusma teklif etmek istemiyorum, hos gel bisey yapmasada ben oyle hazirimki inanmaya o kılıni kipirdatmaz ben gene affetmeye hazi dururum . 1 ay aramasam aramaz kaybetme korkusu yok her zaman onu bekleyen.bir sevgilisi var cunku .. oyle cagresizimki oyle cok çalisiyorki aksam 11 12ye kadar yoklugumu bile hissettigini düşünmuyorum o benim ilk sevgilim en cocuk yanim ben onu onunla birlikte cocuklugumu buyudugumu silmek istemiyorum . Toz olup uçasim var bu kadar degersiz olmayi hak etmiyorum .. okadar iyi taniyor ki beni zaaflarimi en hassas yanlarimi..

çok düşmüşsün üstüne hatalısın ama kavga için bahanelerde çok saçma o an çok yorgundur brşey olmuştur unutmuştur vs.

Peki bu konuda hakki olabilir ama cok yoruldum her tartismada ilk adimi atmatkan .. seni istemiyorum kelimesini yutup yuz yuze konusalim demelimiyim?

Öfkeyle kalkan zararla oturur sözünün canlı örneğisiniz. Adamı engellerseniz üstüne bi de sık boğaz ederseniz olacağı bu.

Haklisiiniz fakat herseyi haber veren biri neden haber vermedi kizdgim halde aynisini tekrarladi ben cikistim belki dogru ama yapacagindan degil ama nerde kimle aklima bi ton sey geliyor

Madem atar yapıyorsun ne diye geri adım atıyorsun ?
Adam defol git istemiyorum demiş ne desin daha küfür mü etsin ?
Bir de çağre değil çare ..
Keşke bu kıymet bilmeyen adama 6 yıl vereceğinize biraz kitap okusaydınız ..

6 yılda tıp bile okurdu. Hey yavrum hey 16 yaşından beri birinin peşine takılmak niye diycem de olucağın önüne geçilmiyo işte.

seni istemiyorum defol git diyen adama halen ne diye gel konuşalım diyeceksiniz,biraz ağır olun,adam kaçıyor siz kovalıyorsunuz,bununda farkındasinız gerçi kalbinize de söz geçirin,bir de ben kocamı aramıyorum nerdesin indinmi bindinmi geldinmi gittin mi diye,beni de eşim aramaz sorgulamaz bu kadar, çocuk gibi size sürekli hesap vermek zorunda bırakmışsınız,adamı bunaltmışsınız.

6 yılda tıp bile okurdu. Hey yavrum hey 16 yaşından beri birinin peşine takılmak niye diycem de olucağın önüne geçilmiyo işte.

Şimdi bağğyannn sizden Türkçe dersi mi istedi diye gelenler olur ..
Ama bildiğin kıl oluyorum bu duruma ..
Yahu tamam aşk güzel bir şey herkes sevilsin,sevsin ama ee bitmiş işte ,adam ne demiş?
Ne yapıyorsan yap ,ayrılıyor musun ,terk mi ediyorsun yap SENİ İSTEMİYORUM..
Bunun üstüne ne yapılır daha başka ?

Niye gidiyorsun ki adamin üstüne bu kadar? Ve 16 gercekten cok erken bir yas bir iliskiye baslamak icin. Adami koymussunuz hayatinizin merkezine.

5 buçuk yıl boşuna geçmiş de. bir bardak su iç .Sonra unut önüne bak. Seni istemeyeni sende isteme.

Kimse mükemmel değildir, olmak zorundada değildir sizde keşke insanlarda kusur bulmak yerine burda neden bulundugunuzu bi düşünseydiniz. Belki ozaman kusur aramak yerine yardimci olmayi denerdiniz .. tavsinizi bil hasaa göz önünde bulundurcağim..
Iyi geceler

Niye gidiyorsun ki adamin üstüne bu kadar? Ve 16 gercekten cok erken bir yas bir iliskiye baslamak icin. Adami koymussunuz hayatinizin merkezine.

Evet su an ayni seyi bu yasimda cesaret edemezdim .. cocukluk deyip gecmek istemiyorum ama baska bir aciklamasida yok malesef

Kimse mükemmel değildir, olmak zorundada değildir sizde keşke insanlarda kusur bulmak yerine burda neden bulundugunuzu bi düşünseydiniz. Belki ozaman kusur aramak yerine yardimci olmayi denerdiniz .. tavsinizi bil hasaa göz önünde bulundurcağim..
Iyi geceler

Ben yine anlamadım yazdıklarınızı google translate de sordum o da bilmiyor ..
Ben sizi eleştirmedim ..
Adam istemiyor dedim ..
Keşke ona yıllarınızı vereceğinize kendinize yatırım yapsaydınız dedim ..
Okuduklarınız anlamıyorsunuz.
O yüzden ESKİ sevgilinizin İSTEMİYORUM lafını da anlamamışsınız ...

Şimdi bağğyannn sizden Türkçe dersi mi istedi diye gelenler olur ..
Ama bildiğin kıl oluyorum bu duruma ..
Yahu tamam aşk güzel bir şey herkes sevilsin,sevsin ama ee bitmiş işte ,adam ne demiş?
Ne yapıyorsan yap ,ayrılıyor musun ,terk mi ediyorsun yap SENİ İSTEMİYORUM..
Bunun üstüne ne yapılır daha başka ?

Bu herkesle paylascagim bi konu degil mantikli dusunemiyorum objektif olup yargilamanizi istedim sizden zaten yapilcak bisey yok diyemiyo insan sevince

Back
X