öyle çok yalnızım ki

VanessaRinki

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2020
831
1.076
63
kızlar yaklaşık 1 aydır aktif bir şekilde reelde sosyalleşmeye çalışıyorum.
hiçbir dersi ve kulüp toplntısını kaçırmadım.
az .ok selamlaşığ tanıdığım kız ve erkekler var artık.
mühendislik fakültesinde eskisi gibi kimsesisiz değilim.
ama şimdi de kimseyle samimi olamama sorunum oldu.
herkesle yüzeysel konuşuyorum bir daha temasım olmuyor maalesef.
erkeklerle desen her gün 2 saat kıyafet saç makyaj vs. ile uğraşıp gidiyorum.
bakımsız gittiğim tek bir gün olmadı ama maalesef gene de ne etkilenen var ne de konuşup.
sadece kulüp başkanı olan erkek beni her gördüğünde konuşuyor hepsi bu.
ben yoruldum artık.
hiç çabalayamıyorum lütfen bana çıkış yolu gösterin öylesine yoruldum ki

Fotoğraf paylaşsana
Bazende şöyle oluyor fazla güzel olunca erkekler yaklasamıyor beğenmezsin reddedilir diye
çok kilom var
kulüp başkanı benimle çok ilgileniyordu ve kilom olduğunu görünce geri çekildi maalesef.
dışarıda date e falan da çağırmıştı

çok kilom var
kulüp başkanı benimle çok ilgileniyordu ve kilom olduğunu görünce geri çekildi maalesef.
bir bitmedi şu date lerin.bırak adamlar koşsun peşinden.istemiyorlarsa istemiyorlardır neden üsteliyorsun?belki sadece kibarlık olsun diye kahve ısmarladı sen de date sandın

bir bitmedi şu date lerin.bırak adamlar koşsun peşinden.istemiyorlarsa istemiyorlardır neden üsteliyorsun?belki sadece kibarlık olsun diye kahve ısmarladı sen de date sandın
öyle değil ceycey abla
bu kulple ben ilk discordda oyun oynadım
sonra başkanla her gün muhabbet eder olduk başkan diyordu fikirlerimiz çok uyuşuyor vs.. diye
amannn

ha ha ha.her doktor psikoloji bilimini bilmek zorunda değil ki.
Hayır , kkdaki kadın psikolog bile olsa danisani değilsin, aranizda bir iş akdi falan yok. Neden is dışındaki zamanında KKda psikologluk yapsın ki? Mesleği öğretmen olanlar KKda bilmislik yapıp bir şey mi öğretiyor?
Ne saçma bir düşünce

öyle değil ceycey abla
bu kulple ben ilk discordda oyun oynadım
sonra başkanla her gün muhabbet eder olduk başkan diyordu fikirlerimiz çok uyuşuyor vs.. diye
amannn
ee fikirlerin uyuşması demek sevgili olalım gel demek değil ki.benim tonla erkek kankam arkadaşım vardı üniversitede.hiçbiri de sevgilim değildi.yemeğe de giderdik eğlenmeye de kahve içmeye de.sen olayları yanlış değerlendiriyor olmayasın?

konuyu kim açmış baksana.zaten saçma olacak kuzum

işte tonla erkekle tanıştım.
tek biri bile benden etkilenmedi
bazıları hatta daha tersledi beni
hayır yani her gören bana deli divane olsun da demiyorum.
tek isteiğim birisi adım atsın kim olursa olsun şans vericem
ama o bile yok

Konularinda hep amerikan filmlerindeki lise koridorunda ellerinde kitaplarla sise dibi gozlukleriyle yuruyen herkesin dalga gectigi,ezik loser kız imajı ciziyorsun.Neden yapiyosun bunu kendine Bi sal kendini yahu.
ugly betty filmi vardı.gözümde o canlandı

illa bir adam olması mı lazım hayatında.demek ki zamanı değil.bence sen arayışta olduğun için erkeklere itici geliyorsun.onları sadece arkadaşın görsen doğal olsan 2 saattte süüslenmesen her sabah belki içlerinden biri de senden hoşlanacak

ama herkesin var.
ciddi manada tek yalnız ben varım.

çok kilom var

Erkekleri bir kenara birakip kendinle ilgilensen. Mesela seni burada gordugumden beri hep kiloluyum diyip duruyorsun hatta bir cocukla kilolu olduğun için buluşmuyordun acele kilo vermeye calişiyordun yanliş değilim umarim.

Kim gelirse gelsin şans verecegim demek yerine kendini olabilecegin en iyi hale getirip seçen kişi olmayi denesen.

Çok ciddili tavsiye verdim ama kesin yine 6162525. Erkekler bana bakmiyor konusunu acacaksin yakinda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…