öyle çok yalnızım ki

Vay bu görevi sana mı verdiler? Yoksa sarışın ceoya aşık oldum geldi, nasılsın dedim, göz kırptı, gülümsedik, yanımdan geçti, geçerken göz göze geldik… Ceoya açılsam mı sizce bunlar belirti mi konusuna hazırlık mı???

Ne dediğini nasil anladin?

neden baskalarinin dikkatini cekmeye calisiyorsun ki.birak ne halleri varsa gorsunler.sen once kendini sev kendinle barisik ol.sonra hrrkes gelir zaten sana.ozguvenin oldugy surece iletisimin herkesle guzel olur.valla tpplasan 2 tane arkadasim var onlarda olmasa olur.bosver ya sen kendini sev gerisi onemli degil

Keşke ben de katılabilsem

Sanki baska bir dil konusuyor dimi
yok başka dil konuşmuyor.tek sorunu kendini sevebileceklerin değil kendinin sevdiklerinin peşinde olması hep.bir çocuğu gözüne kestiriyor reelde ya da sanal da işte bu diyor peşine düşüyor.ünlü çocuğu da oldu zengin çocuğu da sevgilisi olan fastfood çalışanı da hatta dişini hiç fırçalamayanı da vardı.nerede olmaz adam var buluyor maalesef

Sıra ceoda

Olur kız, pazartesi detayları yapıcam istersen burdan mesaj atarım.
Valla çok isterim de bu ara tek kariyer gündemim “en son sağ memeyi mi emzirdim yoksa sol memeyi mi”den ibaret 2 hafta sonra işe dönüyorum ama kaydı olursa göz atmak isterim

dm kapalı ve hangi şehirdeydiniz hanımefendi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…