• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

öyle çok yalnızım ki

Erkekleri bir kenara birakip kendinle ilgilensen. Mesela seni burada gordugumden beri hep kiloluyum diyip duruyorsun hatta bir cocukla kilolu olduğun için buluşmuyordun acele kilo vermeye calişiyordun yanliş değilim umarim.

Kim gelirse gelsin şans verecegim demek yerine kendini olabilecegin en iyi hale getirip seçen kişi olmayi denesen.

Çok ciddili tavsiye verdim ama kesin yine 6162525. Erkekler bana bakmiyor konusunu acacaksin yakinda. 😁
olmuyor çünkü eskiden asosyal vs. olduğum için ilgi göremiyorum sanırdım ama artık anladım benim kurtuluşum yok.
mesela yakında üniversitemiz çok nüyük bir kariyer etkinliği düzenleyecek ve orada da gelen ceo ve ctolarla röportaj yapma görevi bende.
ama ben gene de kimsenin dönüp de bana bakacağını sanmıyorum

Sen kendini sevmeyi öğrenmedikçe, var olduğun, Vanessa olduğun için değerli ve bütün olduğunu içselleştirmedikçe daha çok yalnızım diye konu açarsın. Başkalarının seni sevmesi ve iyi ilişkiler kurmak için önce kendi kıymetini bilmen gerekiyor. Bir daha konularına yazmaya tövbe etmiştim ama duramadım😒

ha ha ha.her doktor psikoloji bilimini bilmek zorunda değil ki.
Hayır bak eğitimini alıyoruz, bir sorun varsa anlayıp uzmana yönlendirecek kadar bilmesi gerekiyor her hekimin ama, şimdi ben direkt psikiyatriye yönlendireceğim, kızacak bana. O yüzden hiç sinirimi bozmadan dışardan izliyorum :KK48:

Sen kendini sevmeyi öğrenmedikçe, var olduğun, Vanessa olduğun için değerli ve bütün olduğunu içselleştirmedikçe daha çok yalnızım diye konu açarsın. Başkalarının seni sevmesi ve iyi ilişkiler kurmak için önce kendi kıymetini bilmen gerekiyor. Bir daha konularına yazmaya tövbe etmiştim ama duramadım😒
ya nasıl bilicem işte kıymetimi
tüm sorunlarımı sevgilim olup olmamasına da indirgemiyorum ama istiyorum işte

Hayır bak eğitimini alıyoruz, bir sorun varsa anlayıp uzmana yönlendirecek kadar bilmesi gerekiyor her hekimin ama, şimdi ben direkt psikiyatriye yönlendireceğim, kızacak bana. O yüzden hiç sinirimi bozmadan dışardan izliyorum :KK48:
psikiyatr a gittim psikoterapi flan dedi
depesyon teşhisi koydu
citol verip yolladı

çok kilom var
kulüp başkanı benimle çok ilgileniyordu ve kilom olduğunu görünce geri çekildi maalesef.
dışarıda date e falan da çağırmıştı

Zayıfla o zaman tombişşşşşşşşşşş

Şaka şaka, şaka bir yana Vanessacım ilerleyen yaşlarda kilo işleri aşırı zorlaşıyor metabolizman yavaşlıyor, 1 dilim ekmek fazla yiyorsun ertesi gün 1 kilo almış oluyorsun. Madem bu iş bu kadar özgüvenini düşürüyor zayıfla derim. Az biraz karbonhidartı azalt, az biraz uzun ve tempolu yürüyüş yap zayıflarsın. Vallahi genö olmak şahane, orta yaş zulüm :halay:

Acaba birileriyle sosyalleşmeye çalışmak yerine önce kendinizle bir iletişim kurmaya mı çalışsanız?O kadar kendinizden bi habersiniz ki kim sizinle neyi paylaşmak için konuşsun,yada birlikte olsun? Sadece güzel ve bakımlı olmak bir erkeğin ilgilenmesi için yeterli değil, özgüven, kendine ait bir hayatının olması,heleki genç bir insan olarak bir hayalinin,hedefinin olması (koca ve gelinlik giymek dışında!!), bir ilgi alanının olması,bunlar çok önemli şeyler.Kendinize hiç ben olsam kendimle arkadaşlık edermiydim diye sordunuz mu?Neden ederdiniz,neden etmezdiniz madde madde yazın mesela bir kağıda.Mesela ben sizinle arkadaşlık etmezdim, çünkü sürekli kendinizi yaftalıyorsunuz, melankoliksiniz, hiç yaptığınız bir hobiden, bir işten,okuduğunuz bir kitaptan bahsetmiyorsunuz.Okumazsanız konuşamazsınız, sinemaya,tiyatroya,sosyal etkinliklere katılmazsanız nasıl davranacağınızı bilmezsiniz.İkinci soru ben olsam kendimle sevgili olur muydum?İnanın bunları sorun eksikleriniz ortaya çıkacak,kendinizi o alanlarda geliştirin.Makyaj yapıp süslenmek yeterli değil, siz yağlı boya tablosu değilsiniz,yaşayan bir varlıksınız ve hayat dolu olun, hayat gibi çok yönlü olun,insanlar sizi tanımak istesin,tanıdıkça daha çok merak etsin, daha neler var onda acaba desin.Ben bana hiçbir katkısı olmayan , beni sürekli negatifleriyle aşağı çekecek biriyle arkadaşta olmam sevgilide olmam.Siz olur musunuz? Not:Bütün sebep kilonuzmuş gibi davranmayı bırakın artık, kilolu insanlarında arkadaşları sevgilileri var.Kilo vermek azcık azmedince başarılabilecek birşey,bunu bile sürekli dert edip bir çaba göstermiyorsunuz !!

otrera doktor olduğunu söylüyor ama bir hekim olarak psikoloji biliminden bihaber kendisi.
Kız vanessa bak hele neler yyaziyon kiz psikolojiden bi haber falan
Buna yorum yaptığına göre psikoloji den anlıyor niye kendine bunu uygulamiyprsun

psikiyatr a gittim psikoterapi flan dedi
depesyon teşhisi koydu
citol verip yolladı
depresyon çoğu kişide var pandemide.sen unut şu erkek arkadaş bulma fikrini.o gelip seni bulacak.kilo da vermedin hiç .gençsin tek işin okul .gayet yürüyüşlerle verebilirsin kolayca 2 3 ayda

Bu kadar çabaya değecek erkek var mı yahu kızda yok bence bi başkası için bakımlı olmak çok tuhaf

Bu Vanessa bulacak bir ayı bulacak belasını o zaman fazla gözümde büyütmüşüm diyecek ... valla en eğitimlisi şusu busu da aynı yani bana yemek yap, kalk evi temizle, anam danam kızkardeşim derken Naomi Campbell gelse bizim erkekler onu da murdar eder:olamaz:Vanessa belanı arama Vanessaaaaaaaaaa

ya nasıl bilicem işte kıymetimi
tüm sorunlarımı sevgilim olup olmamasına da indirgemiyorum ama istiyorum işte
Sen bence kendini olduğun gibi kabul etmiyorsun. Kafanda ideal bir Vanessa prototipi var. Sosyal bir kelebek olan, zayıf olan, popüler olan gibi. Sen o kafandaki prototipi seviyorsun. Ona yaklaşamadıkça kendine daha çok küsüyorsun. Ve değerli olduğunu kendine kanıtlamak için birileri seni takdir etsin, romantik bir ilişkin olsun istiyorsun. Belki sen büyürken değersiz hissettirildin belki sevgi görmedin yeterince bilemiyorum. Ama burada kilit nokta bence olduğun kişiyi kabullenmek. Bu tabii ki olumsuz özelliklerini değiştirmek için uğraşmaman anlamına gelmiyor. Yine kilo ver, yine sosyalleş ama mutlu olmak için. O zihnindeki sese bir şeyler kanıtlamak için değil. Sert bir süperegon var gibi de geliyor bana. Bunlar psikoterapide çok daha doğru yorumlanıp çözülecek şeyler.

Bu Vanessa bulacak bir ayı bulacak belasını o zaman fazla gözümde büyütmüşüm diyecek ... valla en eğitimlisi şusu busu da aynı yani bana yemek yap, kalk evi temizle, anam danam kızkardeşim derken Naomi Campbell gelse bizim erkekler onu da murdar eder:olamaz:Vanessa belanı arama Vanessaaaaaaaaaa
İnsan kendisine değer vermiyorsa diğerlerinde bunu fark edip değer vermiyor ben başkası için saçımı bile taramam

İnsan kendisine değer vermiyorsa diğerlerinde bunu fark edip değer vermiyor ben başkası için saçımı bile taramam

Daha önceden kaç tane değer verdiğim, ilgi gösterdiğim erkek varsa gelsin popomu yesin yahhuuuuuu evde PJyle oturuyorum isteyen sever istemeyen sevmez rahatımı bozamam:halay:

Son düzenleme:
Back
X