- 18 Ekim 2013
- 16.262
- 32.582
- 598
- 34
- Konu Sahibi nomunomuchua
Kardeş candır gerisi heyecandır.
Arkadaş full time olmuyor olamıyor ne yazık ki. Kardeşim olduğu için her gün şükrediyorum.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aaa ben orayı çok merak ediyorum. hatta ciddi ciddi arhaviye tayin istemeyi düşünüyorum. nasıl oralar. kiralar yaşam nasıl. ben istanbuldayım her tür insan var çok tehlikeli ve havası pis bi şehir. daha yeşile gelme niyetim var. hem orası gürcistana da yakın oraya da gezilir. nasıl orası insanı yaşamı sebzeleri kiraları. gerçekten iyi arkadaşı geçtim bu devirde düz iyi insana bile denk gelmek zor artık yalan değil yaniEvet ordayım :)
Çok güzel gerçekten ama bir araba bir tatil bir de arkadaş şart..
Üçü olsun süper olur..
Benim hepsi uzaklarda kaldı..
Çorap almaya diye gelirler mi emin olamadım ama :)
Canım sıkkın hadi hava almaya desem gelirler..
Öyle maalesef. Allah razı olsun.Ablanı mı kaybettin çok üzüldüm
Başın sağolsun
Diyarbakır özleniyor bence
Hasan paşa hanını ve kahvaltısını ben de özledim
Benim için de ye olur mu?
Evet ordayım :)
Çok güzel gerçekten ama bir araba bir tatil bir de arkadaş şart..
Üçü olsun süper olur..
Benim hepsi uzaklarda kaldı..
Çorap almaya diye gelirler mi emin olamadım ama :)
Canım sıkkın hadi hava almaya desem gelirler..
aaa ben orayı çok merak ediyorum. hatta ciddi ciddi arhaviye tayin istemeyi düşünüyorum. nasıl oralar. kiralar yaşam nasıl. ben istanbuldayım her tür insan var çok tehlikeli ve havası pis bi şehir. daha yeşile gelme niyetim var. hem orası gürcistana da yakın oraya da gezilir. nasıl orası insanı yaşamı sebzeleri kiraları. gerçekten iyi arkadaşı geçtim bu devirde düz iyi insana bile denk gelmek zor artık yalan değil yani
Öyle maalesef. Allah razı olsun.
Senin için de yerim. Allah kimseyi dermansız bırakmasın.
nomunomuchua hep beraber bunu dinleyelim;
Sen Varya sen.. Dağıt su kara bulutları efkarı üstünden..
Kalk bir sahilde yürü bir şarkı mırıldan mümkünse dimtisli biseyler
olsun :)
Kuymaga ortak olmak isterdim ama burası seni iyice boğar ne deniz var nede dost..
Ne şanslısın maşallah işin var gücün var deniz var sahil var..Arhavi bence sakin ve en güzel yeri..
Sinema da orada..
Ama Hopa daha hareketli olduğundan daha çok tercih sebebi.
Dolmuşlar çok pahalı burada ve çok bekletiyor falan bence arabaya mecbur bırakıyor bu insanı.
Gürcistan'a geçiş öyle kolay değil sınırda bir sürü sıra bekleniyor. Eziyet gibi o da...
Hep gidilmez yani :)
İnsanları kabadır ama içten ve sıcaktır. Kötü niyetli olmadıklarını zamanla anlarsınız.
Başlangıç için kabus gibi ama..Söylemeliyim.
Arhavi için kibirliler deniyor ama bilemiyorum :)
Sebze falan bol bol diyemem ve gerçekten pahalı, giyim de öyle bence..
Ucuz bir memleket değil bana göre ama gerçekten güzel..
Teşekkürler.. İyi geldi..
Gittim zaten yeni geldim..
Bunları da sizin için çektim :)
Aynen kız kardeşim hem annem , hem ablam,hem kardeşim..çok şükür Rabbime..Hiç kimseye ihtiyacım yok..Kardeş candır gerisi heyecandır.Arkadaş full time olmuyor olamıyor ne yazık ki. Kardeşim olduğu için her gün şükrediyorum.
Ne şanslısın maşallah işin var gücün var deniz var sahil var..
Ha birde strong women do Bong soon var :))
Yahu herşeyi anlarım da , kuymak nasıl reddedilir :/ beni cagirsaydin uçağa atlar 1 saate yanına varır , nefes almadan kuymaga gömülürdüm :))))
Birgün herşey istediğin gibi olur umarım ..
Okuyunca sastim kimi insan misafir istemez siz kendiniz cagiriyirsunuz gelmiyorlar.
Teklifinizi kabul edicekle karsilasmiyirsunuz hayatta boyle oluyor kimisi davet edilir gitmez kimisi gitmek ister arkadas bulamaz.
Çok misafirci değilim herkesi istemem.
Kapımı açtığım kişinin iyi niyetinden emin olmalıyım.
Dağınık olurum bilmem ne evimde eksik aramamalı.
Güler yüzüm yetmeli..
Öylesinin başımın üstünde yeri var.
Bir kanepeye ben uzancam karşıya o hani..
İkimiz de rahat etmeliyiz..
Ne bileyim şartları zorlamıyor işte aslında..
Gıcığına yapmıyor belki ama sonuçta özveri yok.
Ne kadar iyi olsa da bir yerde uyumsuzluk..
Cumle cumlenize ayni dusunuyorum benziyoruz biraz galiba ama ben gittigim yerde acik aramam ama baskalari cok ariyor saolsunlar kotu niyet yok dediklerim de bile varmis ben fark etmemisim.
Oyle birini bulmak cok zor.
Bak , pişman olacağın davetlerde bulunma :)))Ayy atla gel yaparım :)
Arkadaş da Rizeli.
Hep bulduğu bir şey olduğundan değerli gelmemiş olabilir
Sen hep yanlış arkadaşlara denk gelmişsin .. karşılıklı kanepelerde yatıp sohbet etmek tam bana göreÇok misafirci değilim herkesi istemem.
Kapımı açtığım kişinin iyi niyetinden emin olmalıyım.
Dağınık olurum bilmem ne evimde eksik aramamalı.
Güler yüzüm yetmeli..
Öylesinin başımın üstünde yeri var.
Bir kanepeye ben uzancam karşıya o hani..
İkimiz de rahat etmeliyiz..
Ne bileyim şartları zorlamıyor işte aslında..
Gıcığına yapmıyor belki ama sonuçta özveri yok.
Ne kadar iyi olsa da bir yerde uyumsuzluk..
Bak , pişman olacağın davetlerde bulunma :)))
Her zaman yediği birşey bile olsa arkadaşla yenen kuymagin lezzeti bir başka :) bak kuymagi da reddettiyse artık arkadaş deme ona ,büyük yanlış yapmış :))
Sen hep yanlış arkadaşlara denk gelmişsin .. karşılıklı kanepelerde yatıp sohbet etmek tam bana görehiç kasmam valla ..giderim arkadaşlarımın evinde uyurum bile ..tabi birkaçının :))