Öyle dertlendim işte..

nomunomuchua nomunomuchua gel bi hafta sonu İstanbula madem çok sevdin, misafirim ol :) ama güleryüzüm yetmeli ona göre, aç da bırakmam da temizlik için söz veremem:KK70:

Senede iki oradayım ailem orada.. :)
Yaa 24 yıl boyu orada yaşadım yaşarken bu kadar sevdiğimi bilmezdim.
Gidince pek kıymete bindi sorma :)

Temizlik mi?
En önemsemediğim şey :D
Börek ve tatlı dil yeter bana hehehe

Senede iki oradayım ailem orada.. :)
Yaa 24 yıl boyu orada yaşadım yaşarken bu kadar sevdiğimi bilmezdim.
Gidince pek kıymete bindi sorma :)

Temizlik mi?
En önemsemediğim şey :KK70:
Börek ve tatlı dil yeter bana hehehe
Olsun simdi aile baska arkadas baska :D
Borekle icli kofteler, katmerler seni bekler onlar her zaman var :D

Arhavi bence sakin ve en güzel yeri..
Sinema da orada..
Ama Hopa daha hareketli olduğundan daha çok tercih sebebi.
Dolmuşlar çok pahalı burada ve çok bekletiyor falan bence arabaya mecbur bırakıyor bu insanı.
Gürcistan'a geçiş öyle kolay değil sınırda bir sürü sıra bekleniyor. Eziyet gibi o da...
Hep gidilmez yani :)
İnsanları kabadır ama içten ve sıcaktır. Kötü niyetli olmadıklarını zamanla anlarsınız.
Başlangıç için kabus gibi ama..Söylemeliyim.
Arhavi için kibirliler deniyor ama bilemiyorum :)

Sebze falan bol bol diyemem ve gerçekten pahalı, giyim de öyle bence..

Ucuz bir memleket değil bana göre ama gerçekten güzel..

Teşekkürler.. İyi geldi..

Gittim zaten yeni geldim..
Bunları da sizin için çektim :)
kiralar nasıl peki. bu arada denize bayildimmm. en sevdigim seydir deniz kenarina gidip ruzgarda kitap okumak. bu arada kuymaga da bayilirim. iştahli arkadas lazim bak buna :)) benim de bi arkadas var ama surekli diyette yiyip icmiyo e o da benim hosuma gitmiyo. boga burcu arkadas bul bak biz yemek yemegi cok severiz :)))

kiralar nasıl peki. bu arada denize bayildimmm. en sevdigim seydir deniz kenarina gidip ruzgarda kitap okumak. bu arada kuymaga da bayilirim. iştahli arkadas lazim bak buna :)) benim de bi arkadas var ama surekli diyette yiyip icmiyo e o da benim hosuma gitmiyo. boga burcu arkadas bul bak biz yemek yemegi cok severiz :)))

Arhavi'de kiralar gayet uygun..
500'den başlar.. Satılık ev bile almak zor değil.

Yaa işte her konuda uyuşmak zor..
Ben de yemeyi seven, türk kahvesi seven arkadaş istiyorum ama buralarda bulamadım :)

Arhavi'de kiralar gayet uygun..
500'den başlar.. Satılık ev bile almak zor değil.

Yaa işte her konuda uyuşmak zor..
Ben de yemeyi seven, türk kahvesi seven arkadaş istiyorum ama buralarda bulamadım :)
kiralari da iyimis bak cok iyi bu. yani benim farkettigim cocuklu insanlarla zor arkadaslik yapiliyor. cocugu birakamiyolar surekli ilgilenme halindeler dogal olarak. benim cocugum yok ben oyle ortamda sıkılıyorum. ben de gitmeli gelmeli arkadasliklara bayilirim ama dedigin gibi kafa dengi bulmak gercekten zor. bide canim tavsiyem o arkadasini bidaha cagirma. benim de oyle bi arkadasim vardi. ne zaman cagirsam hep mesguldu hep biseyi cikardi. artik cagirmiyorum

Nomu yaaa:/ ben de aynı dertten muzdaribim gurbet ellerde..yalnız benim Türkiye’deki arkadaşlarımda da bi haller var,anlayamıyorum. Biz gidince gayet ilgililer,bırakmak istemiyorlar ama burdayken hiç aranıp sorulmuyoruz. Galiba gözden ırak olan gönülden de ırak oluyor.
Bu arada ben de çok isterdim sana kahveye geleyim, yanında kendi ellerimle yaptığın farklı farklı kek,pastalardan getireyim :KK200: ahh ahh

Öyle tanıdık hisler ki ...uyanıp sadece hayal ediyorum deniz kıyısında bahceli bir ev mis gibi bahar kokusu ...hadi arkadaşım gelmiş olsun bahçede rengarenk minderler üzerinde sohbet ....muhabbet mis gibi taze çekilmiş kahve ve sigara Candan bir arkadas hani söyle Süreyya ve arkadaşı gibi Candan bir arkadaşlık (İstanbullu gelin) gülmekten yanaklarımız agrimis vs.. sonra ben ayrılmışım ya zaten aşık olmuşum akşama bulusacagiz eteklerim zil çalmış mutluluktan heyecandan:))) can dostum o evlenmek üzereymiş zaten ah ah..sonra içerden bir abuk sabuk anlamsız şarkı dizeleriyle bir ses duymussun ve kendine gelmissin lanet olsun.

:) Allah tez zamanda senin de gönlüne göre versin. Amin..

Nomu yaaa:/ ben de aynı dertten muzdaribim gurbet ellerde..yalnız benim Türkiye’deki arkadaşlarımda da bi haller var,anlayamıyorum. Biz gidince gayet ilgililer,bırakmak istemiyorlar ama burdayken hiç aranıp sorulmuyoruz. Galiba gözden ırak olan gönülden de ırak oluyor.
Bu arada ben de çok isterdim sana kahveye geleyim, yanında kendi ellerimle yaptığın farklı farklı kek,pastalardan getireyim :KK200: ahh ahh

Uzakta olunca dediğin gibi biraz kopukluk oluyor.
Yerine başkaları geliyor, sen artık onun çevresindekileri tanımıyorsun.
Seninle paylaşmak yerine tanıyanlara iç dökmek tercih sebebi derken..
Yanına gidince sanki kaldığın yerden devam ediyor hiç ayrı kalmamışcasına.
Ama uzağa gidince de bir mesafe giriyor araya..

Çok karışık yazdım dimi :S

Bilmem anladın sen inşallah :)

Kahveye bayılırım fal da atcan mı? :)

Uzakta olunca dediğin gibi biraz kopukluk oluyor.
Yerine başkaları geliyor, sen artık onun çevresindekileri tanımıyorsun.
Seninle paylaşmak yerine tanıyanlara iç dökmek tercih sebebi derken..
Yanına gidince sanki kaldığın yerden devam ediyor hiç ayrı kalmamışcasına.
Ama uzağa gidince de bir mesafe giriyor araya..

Çok karışık yazdım dimi :S

Bilmem anladın sen inşallah :)

Kahveye bayılırım fal da atcan mı? :)
Anladım ben seni;) istemdışı olan şeyler..
Ben fal bilmem yaaa:/ içiciyim ben sadece:)

Haftanın 6 günü çalışıp "bir pazarım var" diye diye patlayacagim en sonunda..
Dinlenmem gerek o gün.. ama yemek temizlik bekler çocuk oyun bekler.. koca bisey beklemez oturur kenarda gariban:)
Sonunda sanki hiç yaşamamış gibi pazartesi olur..
Yine aynı şeyler aynısından 6 gün daha..
Arkadaş dost nasıl oluyordu unuttum valla..
Arada whatsapp tan naber yazmak galiba arkadaşlık.. Ben de bu kadarı kaldı.. 34 yaşında istanbul un göbeğinde durum bu :)))
Kimsenin kimseye zamanı yok hele iş eş çocuk varsa kendime zamanım yok.. zaten halimde yok.. arkadaşım buluşalım dese gitmeye mecal yok :)

Haftanın 6 günü çalışıp "bir pazarım var" diye diye patlayacagim en sonunda..
Dinlenmem gerek o gün.. ama yemek temizlik bekler çocuk oyun bekler.. koca bisey beklemez oturur kenarda gariban:)
Sonunda sanki hiç yaşamamış gibi pazartesi olur..
Yine aynı şeyler aynısından 6 gün daha..
Arkadaş dost nasıl oluyordu unuttum valla..
Arada whatsapp tan naber yazmak galiba arkadaşlık.. Ben de bu kadarı kaldı.. 34 yaşında istanbul un göbeğinde durum bu :)))
Kimsenin kimseye zamanı yok hele iş eş çocuk varsa kendime zamanım yok.. zaten halimde yok.. arkadaşım buluşalım dese gitmeye mecal yok :)

Çocuk yok.
Neredeyse çoğu zaman koca yok.
Şuan yine yok mesela :)
Ev işleriyle falan çok aram yok.
Yemek ne bulsam onu yerim.
Bugün akşam yemeği sadece patatesli börekti mesela :)
Durum bu olunca film, dizi, kitap dışında bir şeyler istiyor insan hayatında..

Sizi çok iyi anlıyorum. Bulunduğum şehirde ailem yok arkadaşlarım hep başka şehirlere dağıldı. Bir kahve içmek için kapısını tıklatabilecek samimiyette birilerini istiyor insan. Eski dostluklar gibi birilerini bulamıyorsun. Belli bir yaştan sonra güvenemiyorsun belki de. Eski dostlarınla da aradaki bazı şeyler kopuyor ortak konular azalıyor. Bende aynı duygularda buluyorum kendimi bazen

Back
X