- 19 Ekim 2016
- 877
- 1.597
- 113
- 36
- Konu Sahibi birderdindelisi
-
Evet ama son noktayı koymadığımız için ümidim var hala..Boşa mı ümitleniyorum yoksa o beni sürece alıştırmaya mı çalışıyor bilemiyorum.. Bir kaç gün sonra görüşüp karara bağlayacağız dedik...Ama seviyorum kaybetmek de istemiyorum çok büyük bir acı içimdeki..tarifi yokHayırlısı olsun.
Yol yakınken döndüğünüze sevinin bence.
Farklı beklentileriniz varmış hayata dair.
Neden bu ısrar peki?Evet ama son noktayı koymadığımız için ümidim var hala..Boşa mı ümitleniyorum yoksa o beni sürece alıştırmaya mı çalışıyor bilemiyorum.. Bir kaç gün sonra görüşüp karara bağlayacağız dedik...Ama seviyorum kaybetmek de istemiyorum çok büyük bir acı içimdeki..tarifi yok((( Şu an bana bu ilişkiyi kurtarman için şunu yap bunu yap desinler dünyanın en zor şeyini istesinler napar eder yaparım.. yeterki bitmesin....
Çok çok teşekkür ederimBugün ağlatan yarın güldürecek...
sabret
bu da geçecek canım
hep diyorum ki bu tür olaylar karşısında
daha bizler ne acılar gördük ki...
"mesela henüz annemi kendi ellerimle toprağa vermedim (birgün olacak bu acı)
henüz en acısını yaşamadım, en beteri bu değil...."
GEÇECEK..
YOLUN AÇIK OLSUN
Hayat iyi anlamda da kotu anlamda da surprizlerle dolu.Çok çok teşekkür ederim
Herşey düzelecek biz eskisi gibi olacağız demek buna inanmak istiyorum sadece...
Bilmiyorum hayatınızda biri var mı evli misiniz ama?.. sevgi varsa bunun kuvveti zaman zaman azalır,çoğalır mı ki bilemiyorum.. ya da bir anda bitebilir mi herşey sorun olmamasına rağmen...
Sürekli soru işaretleri içindeyim böyle durup durup düşünüyorum böyle çıkmaza girip sonra düzelen herşeyi yoluna koyan çiftler varmıdır ki diye umut ediyorum ...
tekrar teşekkür ederim duyarlılığınız için..
Çok teşekkür ederimHayat iyi anlamda da kotu anlamda da surprizlerle dolu.
Tekrardan birlikte olmaniz senin icin hayır mi şer mi ancak Allah bilir canım inan anliyorum duygularini.
Insallah tekrar birlesiriz yerine dilegini tam dileyip Allahim hayirlisini ver de gerisini O'na birak
Rabbim ruhuna yuregine ferahlik versin insallah en ennn kısa zamanda
Çok teşekkür ederimHayat iyi anlamda da kotu anlamda da surprizlerle dolu.
Tekrardan birlikte olmaniz senin icin hayır mi şer mi ancak Allah bilir canım inan anliyorum duygularini.
Insallah tekrar birlesiriz yerine dilegini tam dileyip Allahim hayirlisini ver de gerisini O'na birak
Rabbim ruhuna yuregine ferahlik versin insallah en ennn kısa zamanda
rica ederim ne demek,Çok teşekkür ederim
İnanın bunları ne kadar biliyor olsam da bir başkasından duymak tuhaf bir şekilde rahatlatıyor insanı
Dileğim tabi ki herşeyin hayırlısı ama ortada aşılamayacak büyük bir sorun olmadığı için mücadele etmek istiyorum, bunun için dualarım. İnşallah en kısa zamanda güzel haberler veririm, ilginize desteğinize çok çok teşekkürler
Ağlamanın zarardan başka getirdiği birşey olmadığını görene kadar ağlamaya devam mı edeceksin, yoksa sevdiğin adama, her kadının ve dolayısıyla her ilişkinin aynı olmadığını, korkularının yanılgısında kaldığını, bunları birlikte atlatacağını ona inandırmaya mı uğraşacaksın?
Erkenden topla kendini, sen vazgeçersen bitmiştir.
Herşeyde bir hayır vardır demek ve bazen tevekkül etmek gerekir.
Yaşadıklarınız muhakkak ki kolay değil.
Ama olmayacak şeye de bu kadar ısrarcı olmayın.
Evlendikten sonra "yürümedi" diyerek boşanmak sizi daha çok yıkar inanın.
Burada neler okuyoruz...
Diyeceğim zamana bırakın, biraz da karşınızdaki çabalasın sizi kazanmak için.
Kendinize ne değer biçerseniz, ilişkiniz o şekilde ilerleyecektir.
İlerde de gereken değeri ancak belirlediğiniz şekilde görürsünüz.
merhaba ben seni o kadar çok iyi anlıyorumki benzer şeyler yaşadım bende. geçmedimi geçti ama nasıl geçti gel bide bana sor. şimdi çok şükür ki bitmiş gerçekten bak ve üstelik aynı mahalledeyiz hala ve evlendi o aman allah korusun tesadüf görmeyeyim bile diyorum yemin ederim. eğer senin ilişkinde gerçekten Allah katında bitmişse sende diyeceksin bir gün geriye dönüp baktığında çok şükür ki bitmiş Allah sana bunu gösterecek bir şekilde inan. eğer Allah katında ilişkiniz bitmemişse biraz zaman sonra tekrar birleşirsiniz zaten. kafayı yemeden bol bol dua et, sabırla bekle, nedeni ikinci evlilikten korkuyorsa bir yolunu bul korkmaması gerektiğini öğret ona. ama hayatım onda da var yani ha. onu sevdiğini biliyor ee daha ne yani. sen bence iki şey yap, ya ona ondan önce de ki seni bırakıyorum ben evleneceğim erkeğin ömür boyu her türlü zorluktada arkamda durmasını beklerim evlilik bir gün değil ömürlük benim için demekki sen benim için bunu başaramayacaksın de bakim ters psikoloji yap yani. ama tabi biraz cesaret ve yürek ister bu şekilde ona atar yapmak. neden cesaret dedim çünkü aşık ve seven insan sevdiğine çok masum, gerçek oluyor, davranıyor. (e bak bu cümlem bile onun aslında masum gerçek olmadığını sanki belirtiyor)
üzülme demek olmaz bekle bakim ne olacak ona göre güçlü ol yine seversin nasılsa. hem çürükler gidecekki önün açılsın daha iyi yeniler için.
merhaba ben seni o kadar çok iyi anlıyorumki benzer şeyler yaşadım bende. geçmedimi geçti ama nasıl geçti gel bide bana sor. şimdi çok şükür ki bitmiş gerçekten bak ve üstelik aynı mahalledeyiz hala ve evlendi o aman allah korusun tesadüf görmeyeyim bile diyorum yemin ederim. eğer senin ilişkinde gerçekten Allah katında bitmişse sende diyeceksin bir gün geriye dönüp baktığında çok şükür ki bitmiş Allah sana bunu gösterecek bir şekilde inan. eğer Allah katında ilişkiniz bitmemişse biraz zaman sonra tekrar birleşirsiniz zaten. kafayı yemeden bol bol dua et, sabırla bekle, nedeni ikinci evlilikten korkuyorsa bir yolunu bul korkmaması gerektiğini öğret ona. ama hayatım onda da var yani ha. onu sevdiğini biliyor ee daha ne yani. sen bence iki şey yap, ya ona ondan önce de ki seni bırakıyorum ben evleneceğim erkeğin ömür boyu her türlü zorluktada arkamda durmasını beklerim evlilik bir gün değil ömürlük benim için demekki sen benim için bunu başaramayacaksın de bakim ters psikoloji yap yani. ama tabi biraz cesaret ve yürek ister bu şekilde ona atar yapmak. neden cesaret dedim çünkü aşık ve seven insan sevdiğine çok masum, gerçek oluyor, davranıyor. (e bak bu cümlem bile onun aslında masum gerçek olmadığını sanki belirtiyor)
üzülme demek olmaz bekle bakim ne olacak ona göre güçlü ol yine seversin nasılsa. hem çürükler gidecekki önün açılsın daha iyi yeniler için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?