Öyle Kötüyüm ki Hayat Bitti Sanki...

Bence geçici bir düşünceye kapılmış olabilir, yani kısa bir süre sonra her şeyin düzeleceğine sizde inanın
Keşke dediğiniz gibi olsa. Ama gereksiz umutlara kapılmak da istemiyorum
Ayrıca kafası son dk karışıp beni yarı yolda bırakmış bir adama bir kez daha güvenemem. Pişman olmasını onun da acı çekmesini çok istiyorum ama büyük konuşacağım bu konuda asla dönüşüm olmaz.. Günlerdir ne çektiğimi ben bilirim, bir haftada insan 4 kilo verir mi..eridim resmen boğazımdan geçmiyor birşey..(
Teşekkür ederim size iyi dilekleriniz için

çok basite alıyor sizi bariz belli benim bildiğim seven erkek o kadının elinden gitmesinden korkar ne bi kaç günü beklemesini bugun yanında olurdu sen onun elindeymiş gibi gözükme kararından taviz verme bence seni kendinden uzaklastirarak kendini ozletip istediğini yaptirmaya çalışıyor evlenmeden devam etmek anlayacağın... insallah yanılırim.

Ayrılık görüşmemizde tarih koymayalım biraz oluruna bırakalım birbirimize destek olup mücadele edelim dedim yine de olmadı; duygusal olarak uzaklaşmaya başladığını söyledi inanılır gibi değil ama öyle evlilik korkusu değil bence asıl mesele.. sevgisi bitti ya da bir anlık başka birine kapıldı neyse ne artık bilmiyorum ama bu çektiğim acının bin mislini çeksin artık gözümde değersizleşmeye başladı ama hazmedemediğim için atlatması zor oluyor (

ikinci evliliği olacağı için korktuğunu mutsuz olma endişesi taşıdığını beni de üzmek istemediğini
''Tamam tatlım, byy''deseydiniz ya cidden.Boyle erkeklere ayar oluyorum ya.
Usta sen kendini ne sanıyorsun yaa,Süpermen falan mı?
Hele cümlesine bittim korkuyormuşmuş, ee ne işin var o zaman benle.
Acık ve net bu ''beyefendi'' korkagın teki ve sunu da eklemek istiyorum hayatyan beklentileriniz farklı.
Gerci onun bi beklentisi var mı,yok mu süpheliyim ama,olsun biz iyi tarafından bakalım

Keşke öyle güçlü olabilsem; gülüp geçebilsem
Pişman olmasını yalvarmasını o kadar diliyorum ki.. her an her dk bu geçiyor aklımdan
Dönerse affetmem olanaksız çünkü içimdeki güven duygusu tamamen yok oldu; ama görmeyi sürünmesini çok çok istiyorummmm...

En kısa zamanda toparlarsınız inşallah. Benim de aylar önce erkek arkadaşımla ilişkim sonlanmıştı. Kafamdan zor attım çok üzülmesem de ve hiç unutamıcağımı düşünüyordum. Lakin öyle olmuyormuş aşk acısı geçici emin olun.. Kafanıza da takmayın. En çok kendinize değer verin. Karşı taraftan ilgi görmeyi sevin. Siz verici olmayın..

görüştüğünüz sevgilinizle sogukkanlı görünmeye çalışarak onu neyin rahatsız ettiğini endişendiği konulardan bahsetmesini isteyin. ama öncelikle siz silkelenip kendinize gelin kendinize ve allaha güvenin bu yaşadıklarınzda bilmediğnz bir hayırda gizli olablr. ama en önemlisi bunu o kişiyle konuşun ve eğer hayatında sizi istemiyorsa bu şeklde kendinizinde devam edemeyeceğini söyleyin..ama dedğim gb öncelkle bi kendnze gelin

Dediklerinizi yaptım görüştüğümüzde
Güçlü oldum destek olacağımı söyledim ama malesef işe yaramadı
Hayatına birinin girdiğini düşünüyorum belkide aldatıldım bilmiyorum
Bugün heryerden sildim engelledim sanırım ona dair birşeyler duymaya dayanamıyorum o yüzden görmemek bilmemek en iyisi
Allaha havale ettim; yıkılan umutlarım hayallerim inancım ona duyduğum güven herşey boşmuş.. diliyorum bir gün rabbim pişman etsin tek dileğim tek duam ((

Çok teşekkürler
Dilerim öyle olur; bunca yıllık tecrübe olgunluk hiçbirşeye yetmedi yıkıldım kaldım sanki.. ama hayat devam ediyor biliyorum hayırlı değilmiş demekki diyerek yola devam etmek zorundayım ama içimin yangını son bulsun istiyorum dayanması çok zor inanın çokkk...

helal olsun sizin gibi insanlar lazım bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…