Öyle mi yapsam böyle mi yapsam?

Daphne133

Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2020
391
423
23
İyi aksamlar kızlar. Ben size birşey danışmak istiyorum benim çok kararsız bir yapım var ve sürekli geçmişe dönük yaşıyorum acaba öyle yapsam böyle mi olurdu deyip duruyorum kendi kendime sürekli kafamda kuruyorum. Şuan boşanma sürecindeyim ve bunlar daha da artti. Acaba bir psikologa gitsem bana yardımcı olabilir mi geçmişi değiştirmeyecegimi biliyorum ama önüme de bakamıyorum sanki

Psikoloğa ya da psikiyatriye gitmeniz sizin için daha iyi olur. Özellikle hayatınızı etkiliyorsa bu durum.

Psikoloğa ya da psikiyatriye gitmeniz sizin için daha iyi olur. Özellikle hayatınızı etkiliyorsa bu durum.
Etkiliyor özellikle boş kaldığım zamanlarda sürekli düşünüyorum. Boşanma konusunda benim suçum yok mesela ama hala acaba mi diyorum psikologa gitmeyi düşünüyorum ama iyi gelir mi anlatmak bilmiyorum

Etkiliyor özellikle boş kaldığım zamanlarda sürekli düşünüyorum. Boşanma konusunda benim suçum yok mesela ama hala acaba mi diyorum psikologa gitmeyi düşünüyorum ama iyi gelir mi anlatmak bilmiyorum
Emin olun iyi gelir.

Bence gitmelisiniz sizin için daha iyi olur. Aslında siz herşeyden değerlisiniz en başta bunu düşünmeniz gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…