- 18 Ağustos 2018
- 848
- 496
- 23
- Konu Sahibi Love_your_life
-
basma etek altina leopar don kafana tulbent :)Kızlar 1,5 ay oldu doğum yaptım. Bebeğim ikici kızım. Bu aralar hep şunu duyuyorum görümce kişisinden. Anne olunca öyle beli açık giyilmez. Anne olunca öyle dar olmaz. Anne olunca anne giysisi giyilir( bu nedir bilen söylese) anne olunca saçlar kesilir yıkamak zor olur çünkü,. Anne olunca tarz giysi giyilmez standart olmalı gibi gibi. Yahu ben şimdi anne olmadım ki daha öncede anne oldum şimdi ne değişti. Şimdi ben yüksek bel giyince ne oldu mesela ya da hafifi kısa giydim ya mesela ne oldu. Ay bir kızdım ben sanki. Kızlar giyer öyle giysiler birde bu varanneler nasıl giyinirmiş dedim rahatladım ☺
Ah Munecim ne çok benziyoruzBakınız lingen 41 yaşında görümcenizin anne konseptine uymuyor
Ben 48 yaşındayım, avatarımda da yer alan kuru kafa kullandığım buff, kolyelerimde de mevcuttur, tayt, kot şort, bazen kamuflaj giyerim, sırt çantamı takar, müziği son ses açar bisikletle turlarım, görümcenizin kriterlerine uymuyorum ama anneyim
Bu yaşların kıymetini bilin, evde tv izlemek yerine kendiniz için bir şeyler yapın ablacım, eskiden beri düzenli yürüyen biriyim, bu yaz bisiklete de başladım çok da keyif alıyorum, hem benim için spor oluyor hem de keyif alarak yaptığım bir aktivite.Abla sen bisikletle turluyorsun Bende evde polar pijamalarimla oturup televizyon izliyorum galiba ben anne versiyonu olmusum yas 21 hayat 50
Oh ne guzel valla ben yurumeyi severim ama bebek olunca tosba gibi oturyorum bisiklet en keyifli spor tebrik ediyorum abla seniBu yaşların kıymetini bilin, evde tv izlemek yerine kendiniz için bir şeyler yapın ablacım, eskiden beri düzenli yürüyen biriyim, bu yaz bisiklete de başladım çok da keyif alıyorum, hem benim için spor oluyor hem de keyif alarak yaptığım bir aktivite.
Abla bu arada izmirlisin galibaBu yaşların kıymetini bilin, evde tv izlemek yerine kendiniz için bir şeyler yapın ablacım, eskiden beri düzenli yürüyen biriyim, bu yaz bisiklete de başladım çok da keyif alıyorum, hem benim için spor oluyor hem de keyif alarak yaptığım bir aktivite.
Bu yaşların kıymetini bilin, evde tv izlemek yerine kendiniz için bir şeyler yapın ablacım, eskiden beri düzenli yürüyen biriyim, bu yaz bisiklete de başladım çok da keyif alıyorum, hem benim için spor oluyor hem de keyif alarak yaptığım bir aktivite.
Katılıyorum kendisi için yaşamayan anne babalar mutsuz olup mutsuz bireyler yetiştiriyorKesinlikle... kendisi için yaşamayı bilecek ki çoluk çocuğuna da faydası olsun..
Bence görümcem karantinaya alınmalı ve oradan çıkmamalı görünürde göre kendisine birilerini benzetip kendi etrafına çekmeye çalışıyor ama aslında kimse onun gibi değil kirletecek o biziBakınız lingen 41 yaşında görümcenizin anne konseptine uymuyor
Ben 48 yaşındayım, avatarımda da yer alan kuru kafa kullandığım buff, kolyelerimde de mevcuttur, tayt, kot şort, bazen kamuflaj giyerim, sırt çantamı takar, müziği son ses açar bisikletle turlarım, görümcenizin kriterlerine uymuyorum ama anneyim
Ya birde şu var yenş anne olmadım ki zaten anneydim ben ama ikinci olunca iş değişti herhaldeSiz onu boşverin süslenin püslenin anne oldunuz diye kendinizi mi salıcakmışsınız
Hay alam hepsi beraber ve ben dedim de ay eşim çok güler yabasma etek altina leopar don kafana tulbent :)
İşte buna bayıldım. Rahat olduğum gibi davranırım dahası yok. Aslında kafa hep böyle olmalı beni iyi hissettiren neyse onu yaparım en güzeli. Mesela şuan rahat sütyen takıyorum çünkü rahat emzirme lazım kesinlikle tarzım değil ama bebeğim için gerekli ama onun dışında saç makyaj kıyafet hepsi keyfimceIki cocuk annesiyim
dikkat ettiklerim öncelik olarak rahat olmam, kosabilmeliyim de, egilebilmeliyim de
Ama topukluyla baya kosabiliyorum, o yüzden yaz kis topuklu giyerim
Ama gögüs firikigi verirecek seyler giymem, mini giymem, zaten tarzim degil bunlar
Ama crop top giyerim, yagez genc kizar ne giyiyorsa ben de giyerim, neden cünkü giyebiliyorum cünkü gencim
Anne olmak tarzimi degistirmiyor
Bir de mecburi giyilen emzirme sütyenleri ve de önden fermuarli giysiler benim tercihim degildi o an giymem gerekenlerdi
Ne yakisiyorsa giyerim, cocuklarimin cool annesiyim ki bunu örnek alan kizim var havasindan gecilmiyor, böyle anneye böyle kiz
Düşündüm de bir değişik olur belki laf edemez denersemdeİstersem Aysel Gürel gibi dolaşırım, sağa ne diyin bence.
yeni ternd bu deseydin:)Hay alam hepsi beraber ve ben dedim de ay eşim çok güler yaben bile kafamdaki resme güldüm bence delirdiğimi düşünüp doktora götürür
İşte buna bayıldım. Rahat olduğum gibi davranırım dahası yok. Aslında kafa hep böyle olmalı beni iyi hissettiren neyse onu yaparım en güzeli. Mesela şuan rahat sütyen takıyorum çünkü rahat emzirme lazım kesinlikle tarzım değil ama bebeğim için gerekli ama onun dışında saç makyaj kıyafet hepsi keyfimce☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?