Beynim durdu sanki damarlarimda kan gezmiyo gibi hissediyorum ne kadar boyle yasanirBen de beklemiştim birini. Çok zor bilirim Allah sabır versin.
Valla ben delircektim. Hatırlamak istemiyorum inan ki.Beynim durdu sanki damarlarimda kan gezmiyo gibi hissediyorum ne kadar boyle yasanir
Kizlar öyle kötuyum ki anlatamam ağlayarak yaziyorum hayatimda hic boyle caresiz kalmadim.Sevgilim uzman cavus olarak kasım ayinda siirt merkezde göreve basladi annem babama birlikte oldugumuzu soyledi subat tatilinde nisan yapacaktik planimiz o yöndeydi yazada okulum bitiyor dugun diye dusunuyorduk. Siirtte göreve basladiktan bir hafta sonra 6 aylik ırak görevi cikti zorunlu cevredeki herkes aa ne kadar sansli para biriktirirsiniz toplu paraniz olur vs diye konusuyorlar ama üzüldum hemde cok nisan plani iptal mezuniyetime gelecek mi haber alacak miyim derken aralik basında basīkadaki birlige gittiler sonra birden olaylar olmaya basladı irak hukumeti bizden izinsiz girdiler vs diye basına yansidi haberler pesmerge egitiliyoruz sartlar iyi hersey iyi olacak deniliyordu aslında yatacak yataklari bile yokdua etmeye basladim geri dönsunler diye. Gecen hafta saldiri oldu birlige bize yakin baska bir yere oldu dedi bana guvenlik aldik emniyet diye konusuyoruz dunde yine saldiri oldu megerse bunlarin oldugu yere saldiri oluyormus ama bana baska yere diyordu gecen sefer 3 kisi bu sefer 5 kisi yarali .sabah bana anlatti oyle agladim oyle uzgun caresizim kizlar istifa edicem dedi et gel burda baska is buluruz dedim annesiyle konustuk kader kizim ölum her yerde aglayip onuda uzme diyor bana. Ogleden sonra sinavim vardi zor gittim simdide annem hakli kader bu önune gecemeyiz dedi . Onu cok seviyorum sabahtan beri ne yapicam bilmiyorim kalbim agzimda yine olursa birsey olursa diye öluyorum resmen devlet gorevi bitirip getirmiyor kizlar ne yapicaz boyle
2 yillik elektirik mezunu askere gitmeden önce avmde satısta calisiyordu sonra sinav mukalat vs uzman olduBence istifa etsin..ne meslek yapabilir mesela??ne mezunu??
Bende istifa et dedim ama sonra bir durdum ben sebeb olmak istemiyorum bilmiyorum sonra pisman olmak ta istemiyoruz o simdi kalmak istiyo seside iyi gelio ama cok tedirginimBen de olsam istifa et gel derdim.
Ekmek parası isteyene illaki iş bulunur.
Ecel evet nerede olsa gelir bulur da mümkünse böyle bulmasın.
Rabbim korusun hepsini.
Sana anlatamam cok zor tvde haberlerdeki duyduklarima agliyordum benAğlamayacağımAllah yardımcınız olsun
2 yillik elektirik mezunu askere gitmeden önce avmde satısta calisiyordu sonra sinav mukalat vs uzman oldu
Gecen hafta birisi isrifa etmis onu almislar nereye goturduler ki o zaman bunlari vuran rusya cunku rusya orda olunmasini istemiyor . Rotasyon yapsinlar allaha yalvariyorumİstifa etsede 6 aydan önce dönemez yurt dışı görevden. Önce bilgi vereyim konu hakkında ırak bizim gibi ülke değil. Şuan4 farklı yönetim mevcut. Merkez ırak yönetimi, kuzey ırak yönetimi, güney ırak yönetimi. Türkiye kuzey ırak la birlikte işbirliği yapıyor. İsid e karsı kürt birliklerini egitiyorlar. Ama merkezi hükümet bunu istemiyor. O bölgede zaten üstümüz vardı. Sadece rotasyonla personel değişimi oldu.
Zor ama bekleyeceksiniz
Vay be. Sabriniza ve metanetinize hayran kaldim. Yazmadan gecemedim.Benim kocam biz evlendikten bir kaç gün sonra gitti ırak sınıra, daha doğrusu gitmeden bikaç gün önce nikah yaptı diyeyim. Gönüllü gitti kendisi, 1 yıl boyunca. Komandoydu. O da çok çatışmaya girdi çok zor zamanlar geçirdi. Ama sağ salim döndü. Her zaman da gurur duydum onla. Tabii endişelendiğim zamanlar oldu ama hiç üzülmedim. Şimdi de gurur duyuyor kendinden. Bence siz de üzülmeyin. Vatani görev sonuçta, her Türk genci o duyguyu yaşamak ister. Sağ salim dönecektir.
Ah canım ne zor onun içinde senın içinde . Allah sabır versın.Kizlar öyle kötuyum ki anlatamam ağlayarak yaziyorum hayatimda hic boyle caresiz kalmadim.Sevgilim uzman cavus olarak kasım ayinda siirt merkezde göreve basladi annem babama birlikte oldugumuzu soyledi subat tatilinde nisan yapacaktik planimiz o yöndeydi yazada okulum bitiyor dugun diye dusunuyorduk. Siirtte göreve basladiktan bir hafta sonra 6 aylik ırak görevi cikti zorunlu cevredeki herkes aa ne kadar sansli para biriktirirsiniz toplu paraniz olur vs diye konusuyorlar ama üzüldum hemde cok nisan plani iptal mezuniyetime gelecek mi haber alacak miyim derken aralik basında basīkadaki birlige gittiler sonra birden olaylar olmaya basladı irak hukumeti bizden izinsiz girdiler vs diye basına yansidi haberler pesmerge egitiliyoruz sartlar iyi hersey iyi olacak deniliyordu aslında yatacak yataklari bile yokdua etmeye basladim geri dönsunler diye. Gecen hafta saldiri oldu birlige bize yakin baska bir yere oldu dedi bana guvenlik aldik emniyet diye konusuyoruz dunde yine saldiri oldu megerse bunlarin oldugu yere saldiri oluyormus ama bana baska yere diyordu gecen sefer 3 kisi bu sefer 5 kisi yarali .sabah bana anlatti oyle agladim oyle uzgun caresizim kizlar istifa edicem dedi et gel burda baska is buluruz dedim annesiyle konustuk kader kizim ölum her yerde aglayip onuda uzme diyor bana. Ogleden sonra sinavim vardi zor gittim simdide annem hakli kader bu önune gecemeyiz dedi . Onu cok seviyorum sabahtan beri ne yapicam bilmiyorim kalbim agzimda yine olursa birsey olursa diye öluyorum resmen devlet gorevi bitirip getirmiyor kizlar ne yapicaz boyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?