Öylece boşlukta kaldım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Elbette kendinizi kötü hissedeceksiniz, kim olsa benzer durumda kendisini harap hisseder; kolay bir şey değil yaşadığınız ve bunu size yaşatmaya hakları yok.
Size "Bekle" demek kolay tabi, tam tersine siz böyle bir şey yapsaydınız, kafanız atsaydı sırra kadem basıverseydiniz ne olurdu? Beklerler miydi? Hiç zannetmiyorum.
Değil beklemek, iftiralardan da iftira beğenirdiniz; ne kadınlık yapamadığınız kalırdı, ne namusunuza edilmedik laf... Kadının yeri kocasının yanıdır, kim bilir kimin yanında neler yaptı, güvenemeyiz bundan sonra derler çıkarlardı muhtemelen bu "Oğlumuz evlenince düzelir" kafasındaki tipler.

Ee, erkek olunca "Bekle, gelir" ,"Erkek adamın siniri gelmiştir gitmiştir, kadınının görevi beklemektir"e bağlarlar.
Bunu kendinize yaptırmayın, oturun ailenize söyleyin "Şunu ilk aydan ben yapmış olsam, beni bekler miydi bu adam? Adımı çıkarmaz mıydı millete? Ben niye bekleyeyim beni hiç düşünmeden basıp giden adamı? Ben ne yaparım, kime ne derim, nasıl idare ederim, bunların hiçbirini önemsemeyen birini ben kocam diye nasıl sarayım, aylık geline reva mı? Bana yaptığı terbiyesizliği, vicdansızlığı, bir de dönmesini kuzu kuzu bekleyerek mi ödüllendireyim? Kızınıza bu adamı mı layık görüyorsunuz gerçekten? Böyle olur mu?" diye bastırın bi ayaklandırın ailenizi derim.

Sonra da nasıl bir yol takip edeceksiniz hukuki olarak araştırın, haklarınızı iyice öğrenin ve kendinizi kurtarın.
Benim verebileceğim tavsiye bu yönde, yine de siz bilirsiniz.

Şu halde kendi ailenizin de "Bekle" diyebilmesi... Yazık ya, hakikaten çok yazık.

Gitmiyorsun malesef yurtdışında yaşayan ailelerin yaptığı en büyük hata, oğlum uslanır diye türkiye'de evlendirip milletin çoluk çocuğunun başını yakmak.
Gerçi kabahatin hepsi erkek ailesinde değil ama konulara girmenib zamanı değil.
Konu sahibi kuzum boşuna bekliyorsunuz.

En büyük hata benim Ailem tek dertleri beni evlenditmekti evlendim neye uğradığımı şaşırdım teşekkür ediyorum yazdiklariniz için

Eşinizin ailesiyle mi yaşıyorsunuz yoksa kendi eviniz var mı?
Sosyal medya hesabından falan da mı ulasamıyorsunuz?
Başına bir şey gelmiş olmasından korkmuyor mu kimse? Yaptığı asla affedilir bir şey değil, ben bunu yaşasam ya başına bir şey geldiyse diye iki kat deliririm sanırım.

Bu durumu ispatla mahkemeye ver bosa ve evinde de otur rahat rahat. Umarim altinlarin duruyordur. Esin seni magdur etmis swni magdur etmesine karsilik esyalari evi falan iste mahkemede. Ondan sana koca olmaz bunu da bil. Hicbir ADAM 2 haftalik karisini ortada birakip gidemez

Ben ayrı evlendim eşimin yurtdışında kaldığı yerden arkadaşlarından haber geldi gördük beraberdik diye nerde.oldugu belli fakat beni aramıyor ailesini.ailemikimseyi aramıyor telefonu kapalı kimseyle iletisi mi yok

Çok canım yanıyor ben arada kaldım gün gün ölüyorum

Çok canım yanıyor ben arada kaldım gün gün ölüyorum
Kolay degil ama olan olmus. Daha genceciksin hic korkma. Insallah meslegin vardir. Varsa al altinlarini onlarla bir araba evde yalniz yasa ailene de gitme. Calismiyorsan da bi ise gir ve bunlari yine yap.toparlarsin merak etme

O döner mi bilmem ama dönerse siz kabul edecek misiniz? Buraya yerleşsin diye sizi kurban etmişler. Mesleğiniz var mı? gittiğini ispat edip boşanma davası açacaksınız nafaka alırsınız muhtemelen. Ailenizin yanına donseniz de muhtemelen hayatınızı kisitlarlar. Çalışın nafaka ve tazminatinizi alip kendi ayaklarınız üzerinde durun

Mesleğim yok ev hanımıyım dönmesini istiyorum yüzüme bakabilirse baksın açıklama bekliyorum benim günahım neydi ki bunu bana yaşattı bunun cevabını ıstiyorum

Malesef gelmez buraya birdaha üzgünüm.. uzaktan tanıdığım bir kaç insan var, evli ve 2 3 cocuk babası olmalarına rağmen (hatta bitanesinin esi hamileydi) yurtdışına gitmek istiyorlardı, eşlerden boşanıp orda yaşamanın hayalini kurup araştırıyorlardı. Yol yakınken ayrıl kendini daha fazla üzmeden
Oraya giden dönmez

Ben size diyeyim, bu adam hep böyleymiş. Ailesi de "Evlenirse, sorumluluk alırsa düzelir, burada yanı başımızda durur" diye düşünmüş; sizin de başınızı yakmışlar. 1 aydır yok diyorsunuz adam yurt dışında başka birini mi buldu, yeni düzen mi kurdu belli değil. 1 ay az buz bir süre de değil. Bu adam dönmez; dönse de size hayrı falan dokunmaz. Başınızı daha fazla yakmayın; koparabildiğiniz kadar tazminat, para pul koparıp ayrılın.

Sizi gerçekten sevse , en azından size haber verirdi. 1 ay ne demek ya. Öldü mü kaldı mı, iyi mi kötü mü , aç mı susuz mu? Ne hakkı var insanları böyle bi haber bırakmaya. Beklemeyin hayatınıza bakın. Dönerse de devam etmeyin zaten. Böyle sorumsuz bir adamla evlilik mi sürer? Boşanma davanızı açın bence

biri beğeni yapınca gördüm noldu bu hikayenin sonu MssPARE
Nemi oldu ayrıldım aradı af et dedi pişmanım dedi ne teline baktım gelen habercileri eve almadım kendi.yolumu çizdim ailemle birlikte gayet mutluyum şükür rabbime onu allahın adaletine bıraktım şuan döktüğüm gözyaşlarına bile pismanim o an içinden cikilmiyacak bir daha hiç bir şey düzelmeyecek gibi geliyor ama rabbim güç veriyor herşey eskisinden daha güzel oluyor

ne güzel inşallah çok daha güzel günler yaşasınız

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…