Ya siz 15 gün mü birlikte oldunuz valla cok üzüldüm. Boşan ya pis adamdan zorla evlenmiş gibi hayat şarkısı diye duzi vardi ona benziyor resmenAsla beklemez hatta en ağır lafları işitirdim
Çok kötü hissediyorum oturup belle diyorlar bekliyorum kendimi kullanılmış hissediyorum ne.kendi ailem ne.onun ailesi nede kimse anlamıyor içim yanıyor ben tertemiz duygularla evlendim yuvam.olsun istedim ama o gitti sormadı bile nasılsın nerdesin diye
Gitmiyorsun malesef yurtdışında yaşayan ailelerin yaptığı en büyük hata, oğlum uslanır diye türkiye'de evlendirip milletin çoluk çocuğunun başını yakmak.icimden bi ses nedense - lütfen atese benzin döküyorum diye taslamayin - yurt disinda baska bir kadinla (yabanci) cocugu oldugunu söylüyor. aile durumu kabul etmedigi icin erkekde o aralar sorun yasadigi icin düzeldim!! sanip türkiyedeki kizimisin basini yakmistir....
malesef bende yurt disindayim bu hikayeyi cok gördüm. he bide böyle durumda nedense herkez bir birini cok kollar ve erkegin yaptigi ayibi!!! sir gibi saklarlar... kabul edip yol vermek yerine...
Elbette kendinizi kötü hissedeceksiniz, kim olsa benzer durumda kendisini harap hisseder; kolay bir şey değil yaşadığınız ve bunu size yaşatmaya hakları yok.
Size "Bekle" demek kolay tabi, tam tersine siz böyle bir şey yapsaydınız, kafanız atsaydı sırra kadem basıverseydiniz ne olurdu? Beklerler miydi? Hiç zannetmiyorum.
Değil beklemek, iftiralardan da iftira beğenirdiniz; ne kadınlık yapamadığınız kalırdı, ne namusunuza edilmedik laf... Kadının yeri kocasının yanıdır, kim bilir kimin yanında neler yaptı, güvenemeyiz bundan sonra derler çıkarlardı muhtemelen bu "Oğlumuz evlenince düzelir" kafasındaki tipler.
Ee, erkek olunca "Bekle, gelir" ,"Erkek adamın siniri gelmiştir gitmiştir, kadınının görevi beklemektir"e bağlarlar.
Bunu kendinize yaptırmayın, oturun ailenize söyleyin "Şunu ilk aydan ben yapmış olsam, beni bekler miydi bu adam? Adımı çıkarmaz mıydı millete? Ben niye bekleyeyim beni hiç düşünmeden basıp giden adamı? Ben ne yaparım, kime ne derim, nasıl idare ederim, bunların hiçbirini önemsemeyen birini ben kocam diye nasıl sarayım, aylık geline reva mı? Bana yaptığı terbiyesizliği, vicdansızlığı, bir de dönmesini kuzu kuzu bekleyerek mi ödüllendireyim? Kızınıza bu adamı mı layık görüyorsunuz gerçekten? Böyle olur mu?" diye bastırın bi ayaklandırın ailenizi derim.
Sonra da nasıl bir yol takip edeceksiniz hukuki olarak araştırın, haklarınızı iyice öğrenin ve kendinizi kurtarın.
Benim verebileceğim tavsiye bu yönde, yine de siz bilirsiniz.
Şu halde kendi ailenizin de "Bekle" diyebilmesi... Yazık ya, hakikaten çok yazık.
Ben 1,5 aylık evliyim eşim bir ay önce evi terk etip yurtdışına gitti sebebi ise abileri ve babasıyla tartıştı. O günden sonra da ne haber ne ses ne mesaj hiç bir şey yok ne beni ne ailesini nede arkadaşlarını aramadı. Çok üzgünüm yıkıldım yıprandım gece gündüz uyumuyorum elimde telefon haber bekliyorum.esim yurtdışında yaşayan buraya kesin dönüş yapan ama buraya ayak uyduramayan biriydi ailesiher türlü imkanı verdiler destek oldular fakat o bunun değerini bilemedi tembellik sorumsuzluk yaptı ailesi sürekli uyardı yine devam etti düzelmeden sonunda herkesin sabrını taşırdı tartışma oldu ve gitti gidiş o gidiş öylece boşlukta kaldım ne evli ne bekar olduğum belli ne evim var ne yok belli değil ne annemin evine ne kendi evime sığabiliyorum içim yanıyor sizce döner mi gelir mi arar sorar mi?
Eşinizin ailesiyle mi yaşıyorsunuz yoksa kendi eviniz var mı?
Sosyal medya hesabından falan da mı ulasamıyorsunuz?
Başına bir şey gelmiş olmasından korkmuyor mu kimse? Yaptığı asla affedilir bir şey değil, ben bunu yaşasam ya başına bir şey geldiyse diye iki kat deliririm sanırım.
Bu durumu ispatla mahkemeye ver bosa ve evinde de otur rahat rahat. Umarim altinlarin duruyordur. Esin seni magdur etmis swni magdur etmesine karsilik esyalari evi falan iste mahkemede. Ondan sana koca olmaz bunu da bil. Hicbir ADAM 2 haftalik karisini ortada birakip gidemez
Kolay degil ama olan olmus. Daha genceciksin hic korkma. Insallah meslegin vardir. Varsa al altinlarini onlarla bir araba evde yalniz yasa ailene de gitme. Calismiyorsan da bi ise gir ve bunlari yine yap.toparlarsin merak etmeÇok canım yanıyor ben arada kaldım gün gün ölüyorum
O döner mi bilmem ama dönerse siz kabul edecek misiniz? Buraya yerleşsin diye sizi kurban etmişler. Mesleğiniz var mı? gittiğini ispat edip boşanma davası açacaksınız nafaka alırsınız muhtemelen. Ailenizin yanına donseniz de muhtemelen hayatınızı kisitlarlar. Çalışın nafaka ve tazminatinizi alip kendi ayaklarınız üzerinde durun
1 ayGideli ne kadar oldu?
Ben 1,5 aylık evliyim eşim bir ay önce evi terk etip yurtdışına gitti sebebi ise abileri ve babasıyla tartıştı. O günden sonra da ne haber ne ses ne mesaj hiç bir şey yok ne beni ne ailesini nede arkadaşlarını aramadı. Çok üzgünüm yıkıldım yıprandım gece gündüz uyumuyorum elimde telefon haber bekliyorum.esim yurtdışında yaşayan buraya kesin dönüş yapan ama buraya ayak uyduramayan biriydi ailesiher türlü imkanı verdiler destek oldular fakat o bunun değerini bilemedi tembellik sorumsuzluk yaptı ailesi sürekli uyardı yine devam etti düzelmeden sonunda herkesin sabrını taşırdı tartışma oldu ve gitti gidiş o gidiş öylece boşlukta kaldım ne evli ne bekar olduğum belli ne evim var ne yok belli değil ne annemin evine ne kendi evime sığabiliyorum içim yanıyor sizce döner mi gelir mi arar sorar mi?
Nemi oldu ayrıldım aradı af et dedi pişmanım dedi ne teline baktım gelen habercileri eve almadım kendi.yolumu çizdim ailemle birlikte gayet mutluyum şükür rabbime onu allahın adaletine bıraktım şuan döktüğüm gözyaşlarına bile pismanim o an içinden cikilmiyacak bir daha hiç bir şey düzelmeyecek gibi geliyor ama rabbim güç veriyor herşey eskisinden daha güzel oluyorbiri beğeni yapınca gördüm noldu bu hikayenin sonuMssPARE
ne güzelNemi oldu ayrıldım aradı af et dedi pişmanım dedi ne teline baktım gelen habercileri eve aldım kendi.yolumu çizdim ailemle birlikte gayet mutluyum şükür rabbime onu allahın adaletine bıraktım şuan döktüğüm gözyaşlarına bile pismanim o an içinden cikilmiyacak bir daha hiç bir şey düzelmeyecek gibi geliyor ama rabbim güç veriyor herşey eskisinden daha güzel oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?