Sorun da bu bunu bende kimsede bilmiyor bu zaten benim.icimi yakanEe onlarla zoru varsa seni niye bıraktı yada niye senide habersiz bırakıyor.
Evet görücü usulü ama iki üç ay birlikte çıktık görüştük bir sorun yoktu o zamanlarGörücü usulü filan mı evlendiniz?
Sanki aile ısrarıyla, "Oğlumuz düzelsin" diye sizinle baş göz edilmiş gibime geldi eşiniz.
Bir arasa bi dönse çok sorulacak çok yapılacak iş var dönerse tabikiAdam bildigin evden kacmis.
Peki hadi diyelim aradi sordu dondu geldi. Kabul edecek misiniz?
Ben olsam bosanma davasini acmistim simdiye
Ailesi deli Cocukları duzelsın diye sızı yakmısEvet görücü usulü ama iki üç ay birlikte çıktık görüştük bir sorun yoktu o zamanlar
Evet görücü usulü ama iki üç ay birlikte çıktık görüştük bir sorun yoktu o zamanlar
Anladım kuzum.
Yani, muhtemelen eşiniz zaten sorumsuz, arıza biriydi; anası-babası bastırdı "Evlenecek adam olacaksın!" diye, tabi sizin canınızı yakmış oldular. Bir anlasalar, evliliğin sorumluluk sahibi yapmadığını, zaten sorumluluk sahibi olan insanların harcı olduğunu; şu durum hakikaten büyük vicdansızlık, el kızına kıymak yani.
Ne diyeyim; zaten dertlisiniz canınızı sıkmak istemem ama sizin evlilik, evlilik değilmiş ki.
Siz de bence bundan sonrası için kendinizi bu karmaşadan nasıl kurtarırsınız, ne kadarı tamir edilebilir-edilemez, boşanmak fikri vb. bunları düşünün tartın derim. Ayrıca, kendinizi de bu halin sorumlusu olarak hissetme gafletine sakın kapılmayın.
Yorumun bana şunu hatırlattı:Görücü usulü filan mı evlendiniz?
Sanki aile ısrarıyla, "Oğlumuz düzelsin" diye sizinle baş göz edilmiş gibime geldi eşiniz.
Asla beklemez hatta en ağır lafları işitirdimDaha 1.5 aylik evlisiniz aileler bekle diyor eğer siz sorgusuz sualsiz eşinizi terkedip arayamasaydı o bekler miydi
Donmesini beklemenize gerek yok. Once gidin kayip basvurusunda bulunun sonra da bosanma davasini acin.Bir arasa bi dönse çok sorulacak çok yapılacak iş var dönerse tabiki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?