Öylece boşlukta kaldım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden gitmiş bir açıklama yaptı mı

ne güzel inşallah çok daha güzel günler yaşasınız
O yüzden hep bdv boşanmamak için hep bir bahanesi olanlara derim ki bu açılar boyke kalmayacak hayatın daha güzel olucak cekmeyin bu acıları sizi sevmeyen düşünmeyen biriyle birlikte hayatınızı yok etmeyin derim boşan diyenler oluyor ya onlardan biriyim

Hayat koca olmadan da oluyor hatta daha güzel oluyor

İnsanlarin hayatlariyla hayalleriyle ne kolay oynuyorlar allah islah etsin. Konu eski eski ama yazmak istedim

kötü bir anıyı hatırlattım özür dilerim ama belki şu an zor durumda olan bunu görecek birine ışık olsun diye kaşınmıştır bu yara

Evet görücü usulü ama iki üç ay birlikte çıktık görüştük bir sorun yoktu o zamanlar
İki üç ay görüştüğüne insan arkadaşım bile diyemiyor ki. Maalesef sağlıklı bir ilişki olamamış evliliğiniz. İnsan ne olursa olsun eşini böyle bırakıp gitmezdi. Ailesiyle kavga etmesi tuzu biberi olmuş.
Olaya mecburen artık iyi tarafından bakacaksın. Henüz eşim diyeceğin kadar dahi vakit geçirmemişsin 1,5 aylık evliliğin son 1 ayı yok ortada.
Evinin kirasını karşılayabiliyorsan artık aile evine dönmeden ayaklarının üzerinde durup yaşamalısın. Asıl eşinin artık bir evi yok. Geciktirmeden davanı açıp, delillerini sunup böyle sağlıksız bir evliliği bitirmen senin için daha hayırlı olur .

Konun eskiymiş. Tüm bunları atlatmış olmana çok mutlu oldum çünkü okurken gerçekten içime dokunan bir konu oldu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…