Neden gitmiş bir açıklama yaptı mıNemi oldu ayrıldım aradı af et dedi pişmanım dedi ne teline baktım gelen habercileri eve almadım kendi.yolumu çizdim ailemle birlikte gayet mutluyum şükür rabbime onu allahın adaletine bıraktım şuan döktüğüm gözyaşlarına bile pismanim o an içinden cikilmiyacak bir daha hiç bir şey düzelmeyecek gibi geliyor ama rabbim güç veriyor herşey eskisinden daha güzel oluyor
O yüzden hep bdv boşanmamak için hep bir bahanesi olanlara derim ki bu açılar boyke kalmayacak hayatın daha güzel olucak cekmeyin bu acıları sizi sevmeyen düşünmeyen biriyle birlikte hayatınızı yok etmeyin derim boşan diyenler oluyor ya onlardan biriyimne güzelinşallah çok daha güzel günler yaşasınız
HahhahaE madem böyle bir adamdı, derdiniz neydi de evlendiniz? 15 günlük evlilik mi olur. Gidin bir avukatla görüşün.
Ailesiyle kavga yaptı ailesi red etti oda gitti gelmedi uzun mesele geçti gittiNeden gitmiş bir açıklama yaptı mı
kötü bir anıyı hatırlattım özür dilerimO yüzden hep bdv boşanmamak için hep bir bahanesi olanlara derim ki bu açılar boyke kalmayacak hayatın daha güzel olucak cekmeyin bu acıları sizi sevmeyen düşünmeyen biriyle birlikte hayatınızı yok etmeyin derim boşan diyenler oluyor ya onlardan biriyim
Hayat koca olmadan da oluyor hatta daha güzel oluyor
Evet neden hortladı anlamadımİnsanlarin hayatlariyla hayalleriyle ne kolay oynuyorlar allah islah etsin. Konu eski eski ama yazmak istedim
Aynen eskiyi hatırlattiniz ama yapacak bir şey yok konu hortladı sayenizdekötü bir anıyı hatırlattım özür dilerimama belki şu an sor durumda olan bunu görecek birine ışık olsun diye kaşınmıştır bu yara
E madem böyle bir adamdı, derdiniz neydi de evlendiniz? 15 günlük evlilik mi olur. Gidin bir avukatla görüşün.
İki üç ay görüştüğüne insan arkadaşım bile diyemiyor ki. Maalesef sağlıklı bir ilişki olamamış evliliğiniz. İnsan ne olursa olsun eşini böyle bırakıp gitmezdi. Ailesiyle kavga etmesi tuzu biberi olmuş.Evet görücü usulü ama iki üç ay birlikte çıktık görüştük bir sorun yoktu o zamanlar
birisi benim bi yorumumu beğenmiş ordan gördüm tesadüf. sonra merak ettim. kapattırın konuyu istersenizAynen eskiyi hatırlattiniz ama yapacak bir şey yok konu hortladı sayenizde
Evet eski konuymus,bundan sonrası güzel olsunAilesiyle kavga yaptı ailesi red etti oda gitti gelmedi uzun mesele geçti gitti
Ailesiyle kavga yaptı ailesi red etti oda gitti gelmedi uzun mesele geçti gitti
Konun eskiymiş. Tüm bunları atlatmış olmana çok mutlu oldumNemi oldu ayrıldım aradı af et dedi pişmanım dedi ne teline baktım gelen habercileri eve almadım kendi.yolumu çizdim ailemle birlikte gayet mutluyum şükür rabbime onu allahın adaletine bıraktım şuan döktüğüm gözyaşlarına bile pismanim o an içinden cikilmiyacak bir daha hiç bir şey düzelmeyecek gibi geliyor ama rabbim güç veriyor herşey eskisinden daha güzel oluyor
He adamın alnında yazıyormuş parişimde gideyim de hayatımın içine etsin demiş. Yav ne yiyip ne içiyorsunuz Allah aşkına kafalar misss misssE madem böyle bir adamdı, derdiniz neydi de evlendiniz? 15 günlük evlilik mi olur. Gidin bir avukatla görüşün.
Ya da başka sevdiği vardı büyük ihtimal aile izin vermedi adam ona döndüAilesi deli Cocukları duzelsın diye sızı yakmıs
Bosanma davası acın alacağınız tazminatı catır catır yiyin
Oturup bu adamı beklemek niye?
He adamın alnında yazıyormuş parişimde gideyim de hayatımın içine etsin demiş. Yav ne yiyip ne içiyorsunuz Allah aşkına kafalar misss misss
Dolu karisik işlerYa da başka sevdiği vardı büyük ihtimal aile izin vermedi adam ona döndü
KurabiyemHe adamın alnında yazıyormuş parişimde gideyim de hayatımın içine etsin demiş. Yav ne yiyip ne içiyorsunuz Allah aşkına kafalar misss misss
Sevindim ben konunun bitme şekline umarım daha hayırlı güzel kapılar açılır sizeDolu karisik işler
Karısını götürsün diyor ya biri acaba bem gidermiydim onu demiyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?