Öylesine bir soru

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neresi yakışık değil ? Sarılması mı? Motora başka türlü binilmeyeceğine göre kıskançlığınız aşırı saçma yani buna takılan insanlar kocalarınız evdeyken kız arkadaşlarınızıda almayın malum aynı ortam🙄 kafalara gel
Bir de şöyle bişey var, bazı insanın aklına gelmez birilerinin böyle düşüneceği. Benim aklıma gelmez mesela. Arkadaşımın kocası seni bırakayım dese yakışıksız olduğunu düşünmediğim için kabul ederim. Motor da severim zaten. Adamların arabasına binmemek gerektiğini de burdan öğrenmiştim, motoru da öğrendim çok şükür. Şurda okumasam bağzı şeyleri milletin yuvasını yıkma potansiyelim var resmen 😂

Neresi yakışık değil ? Sarılması mı? Motora başka türlü binilmeyeceğine göre kıskançlığınız aşırı saçma yani buna takılan insanlar kocalarınız evdeyken kız arkadaşlarınızıda almayın malum aynı ortam🙄 kafalara gel
Motorun arkasından da tutabiliyor kanki :sus:

bunu düşünmen biraz garip geldi ama olabilir herkesin aklına bazen böyle kurt düşüyo gayet normal durum canım sıkma canını

Bir de şöyle bişey var, bazı insanın aklına gelmez birilerinin böyle düşüneceği. Benim aklıma gelmez mesela. Arkadaşımın kocası seni bırakayım dese yakışıksız olduğunu düşünmediğim için kabul ederim. Motor da severim zaten. Adamların arabasına binmemek gerektiğini de burdan öğrenmiştim, motoru da öğrendim çok şükür. Şurda okumasam bağzı şeyleri milletin yuvasını yıkma potansiyelim var resmen 😂
Evlenince normal insanlar gibi davranmayacağız. Evli insanların evine kadın arkadaş gidemez , adamların bekar arkadaşı olamaz, araçlarına binilmez, arkadaşlarla karışık sohbet muhabbet için bir yerlerde oturulmaz, birde ne vardı evlenince ön koltuk her zaman eşindir statü atlıyorsun :KK53:

Evlenince normal insanlar gibi davranmayacağız. Evli insanların evine kadın arkadaş gidemez , adamların bekar arkadaşı olamaz, araçlarına binilmez, arkadaşlarla karışık sohbet muhabbet için bir yerlerde oturulmaz, birde ne vardı evlenince ön koltuk her zaman eşindir statü atlıyorsun :KK53:
100 yıllık evliyim. Kadın ve bekar arkadaşlarım evime gelir, eşimin bir sürü bekar evli boşanmış kadın erkek arkadaşı var, arabama alırım arabalarına binerim, hatta motorlarına binmişliğim adamları arkama atmışlığım var😂 ön koltuk görümcem bizimleyse ona tahsis ediliyor yoksa kusuyor kadın. O kusacağına ben arkada otururum😂

Böyle de evlilik yürüyor, endişeye mahal yok.

100 yıllık evliyim. Kadın ve bekar arkadaşlarım evime gelir, eşimin bir sürü bekar evli boşanmış kadın erkek arkadaşı var, arabama alırım arabalarına binerim, hatta motorlarına binmişliğim adamları arkama atmışlığım var😂 ön koltuk görümcem bizimleyse ona tahsis ediliyor yoksa kusuyor kadın. O kusacağına ben arkada otururum😂

Böyle de evlilik yürüyor, endişeye mahal yok.
Aksi olunca tasmayı iyice sık sık diyesim geliyor🤭

Motorda arkadasinizin eşinizin beline sarilacak olmasi mi sorun?
Guven varsa sorun yoktur.
Ama şöyle bir düşündüm de ben de istemezdim sanirim.
Zaten hicbir arkadasim da kabul etmezdi esim boyle bir seyi teklif etseydi.
Veya bana bir arkadasimin esi teklif etseydi birakmayi; ben de kabul etmezdim.

Merhabalar,

Şöyle bir durum düşünün. Çok eski en yakın arkadaşınız evinize ziyarete gelmiş. Sonradan eşiniz de geliyor. Eşiniz arkadaşınızı eve motoruyla bırakmayı teklif ediyor. O da kabul ediyor ve bırakıyor evine. Eşinize de arkadaşınıza da sonsuz güveniyorsunuz, o konuda bir problem yok. Ama durumun pek şık olmadığını düşünüp az da olsa rahatsız olur muydunuz? Rahatsız oluyorsanız, bunu eşinize veya arkadaşınıza söyler miydiniz?
arkadaşa denecek bir şey yok eşinizi uyarabilirsiniz bencede hoş değil

Bundan 45 yıl önce annem o motorun arkasına etekle yan oturup binermiş

O dönem filmlerine bakılırsa vardır örnekleri

Şu an 74 yaşında olan babamın motoru ehliyeti vs varmış 20li yaşlarında

Motorun böyle bir kız tavlama, aldatma imkanı tanıma fonksiyonunu keşfedememiş de arabaya geçmiş

Motora binmedim, imkanım olsa da binsem diyeceğim de zor birilerininkine binsem yaftalayacağız

Babam da artık binemez yaşlı 😭

Kiz oyle deme, gecen birinin kocasi eski arkadasini arabaya almista, adam torbidofan bisey alirken eli bacagina deymiste, en son parkta kadinin ustunde yakalanmisti adam hdhdbbdbx

bu motorlar sadece eslerin kullanimi icin mi aliniyor? yani ucuncu bir kisi bineceginde hep sorun mu olacak cok garip.

benim sevgilim bir insan ebatlarindan baya buyuk, gecen yaz kendisine vintage vale motor almis ki bu motor tek kisilik. arkadasimla ikisi sigmaya calisti sonra sevgilim devrildi cunku kendisi bile icine zor sigiyor zaten. ben gulmekten yere dusmustum kiskanmak hic aklima gelmedi.

Aksi olunca tasmayı iyice sık diyesim geliyor🤭
Ya aslında karı koca aynı kafadaysa sorun yok. Ama aynı bakış açısı olmayınca sorun oluyor işte.

Bir de diğer insanların karı koca arasındaki hassasiyeti bilip ona göre davranması her zaman mümkün olmuyor. Ben düşünemeyebiliyorum çoğu zaman. Çünkü benim için sorun olmayan şeyler benim sorunum değildir.

Kiz oyle deme, gecen birinin kocasi eski arkadasini arabaya almista, adam torbidofan bisey alirken eli bacagina deymiste, en son parkta kadinin ustunde yakalanmisti adam hdhdbbdbx
Bak şimdi oldu mu :KK53: karpuz kabuğunu soktun millet karakteri olmayan adamlara değil yine kadınlara suç bulacak:110:

Şey değil mi bu, hamamda erkeğin kullandığı keseyi kullanıp hamile kalma hikayesi.

Evlenince normal insan gibi davrananlarla arkadaşlık yapacağız. Çünkü bazıları evli de olsan potansiyel tehlike gibi davranabiliyor. Evine gitmişim eşimle çocuğumla, eşiyle muhabbet edince araya girip lafı kapatmalar ya da konuşurken ters ters bakmalar falan. Böyleleri hemen hayatımızdan çıkarıyoruz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X