Bilmiyorum.valla canim yazarken bile agliyorum ezelden boyleydi biz cocukkende cok asiri sinirliydi hergun dayak yedigimo bilirim.arkadas edin diyorum.ben.izin gunumde istedigin yere git ama yok nafileKiyamam ya. Annen neden böyle davraniyor ki.
Yok cnm maddi acidanda yok asgari ucretle calisiyorim.hemde cikarsam red edilirimAyri eve çıkma imkaniniz yok sanirim
Sagol cnm amin.herşeyden kestim umudumu artik ;(Allah yardımcınız olsun.sanırım boşandınız. İnşallah size bu acılarınızı unutturacak biri çıkar kurtulursunuz.
Cnm ilkokula gidiyor maddi acidan cikamam maasim asgari ucretAnne var anne! Var.
Allah İman selameti versin inşaAllah.
Çocuğun kreje gidebilecekse ayrı eve bak çekilir ama sen senden gidersin.
Annen gibi olmak istemiyorsan çocuğunu düşün
Bi çaresine bak
Malesef o şans hic bir zaman olmayacak ben ben benlikten gittim zatenÇok üzüldüm durumunu düzelip ayrı eve çıkma imkanını olur mu?
Canim.sorunlarimiz var maddi acidan ozellikle, ama annem ezelden boyle ben bildim bileli.ama bosanip geldigimden beri 5 misli daha arttti herseyim.batiyorKendi hayatında sorunları var sanırim canım annenin normal bir psikolojiye sahip degil gibi. Beni yanlıs anlama. Benim ablamda bosandı esinden ve bir tane dunya tatlisi kızi var. Annemler yalvardi gel yanimiza diye ama gelmedk ayri yasiyor. Fakat yigenime hep annem bakiyor. Anneme anne diyor cocuk dusun. Annenin boyle davranmasi cok uzucu. Canım sen annene destek olmaya konusup sohbet etmeye calissan dertlesmeyi denesen. Yani sorunu ne kafasina taktigi birsey mi var. Belkide bosanmani istemiyordu senin. Suan sana o yuzden kızıyordur belkide evlenmeni isitiyorlardir soyleyemiyordur. Yani anlamaya calisiyorum annenizi
Zaten kuzumu dusunuyorum oda normal bir psikolojide yetismiyorVallahi kör ölür badem gözlü olur.
sen kendini düsünmezsen cocugunu düsün
Yoksa daha cok ezilirsin
Merak etme reddetmezler.
Böyle insanlara ne kadar yumusak olursan okadar ezerler
Amin insallah cnm.hamilesin dua et benim icin.hayirlisi ile al kucagina yavrunu.tek.umudum kizim az daha buyusun para biriktirmek o sirada yoksa cok yaşamamBoyle sizinde sinirleriniz iyice yipranir. Bence bi sure para biriktirin ve kesinlikle ayri bi eve cikin. Yakin guvendiginiz bi arkadasinizla falan olabilir masraflari azaltmak adina. Cok uzuldum sizin adiniza insallah bir an once halledebilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?